icon

Stop ovulačným testom

lucinkab
19. júl 2013

Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝

Strana
z10
bambinkaa
30. dec 2013

@lauritka ano hlien bol kremovy, biely, jemne zlty, este aj dnes rano, ale poobede uz vymizol. Asi postupne sa uz prestane tvorit.

lauritka
30. dec 2013

@bambinkaa jj, tak po ovulke je to ok. 🙂

bambinkaa
31. dec 2013

@lauritka ahoj Lauritka, dnes mam teplotu 36,6, cize zase klesla 😕 Je to cudne. Lauritka pri takych nizkych teplotach asi nemozem byt tehotna, ze? Necitim sa tak vobec. Preto sa pytam, ze je Silvester, ci si strngnem o polnoci, ci nie.

lauritka
31. dec 2013

@bambinkaa no ale ty mas aj tie predovulacne nizsie,, podla mna mozes byt po ovu.. ale kludne si strngni ;) aj keby si bola, e este skoro. a nic sa nestane 😝

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka ahoj Lauritka. 4 dni mi meska a BT je stale 36,7. Neviem vobec co si mam o tom mysliet. Priznaky tehu nemam ziadne, mozno tu hroznu unavu, ale tak po sviatkoch-hosťoch to nie je nic zvlastne.

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa ahoj, no ale ovu mohla byt aj toho 29.12.. cize ti kvazi este nemusi meskat a dnes si len 8 dpo...

takze este vydrz par dni a uvidis ;) ak sa budes drzat, skus testik..

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka ach jo ozaj 😒 to bude az 37 dnovy cyklus ak ratam 14 dni od 29. Co sa s tym da urobit? ved to je cim dalej tym horsie. Celu tu dlhu dobu co sa snazime pribudaju len coraz nepravidelnejsie cykly, bolesti, kontakcie, spinenia 😔

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa no bud tak.. alebo potom bola o tych par dni skor.. uvidime kedy dojde mrska..

hmm , mozno by si mohla skusit nejake kvypky brat na harmonizaciu cyklu, gynex alebo femirad

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka ok , pojdem to do lekarne kupit. Tie som este neskusala. Akurat mi dochadza Fertil UP, tak som aj rozmyslala, co kupim, ci to zmenim. Pozriem sa na zlozenie a mozno by sa to dalo aj kombinovat, lebo ten fertil up na mna dobre posobi celkovo (ten ma vela vitaminov okrem kys. listovej).

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa neviem , ci v lekarni maju, ale skus si dat potom aj do googla.. mzno v nejakom eshope.. ja som gynex kedysi brala a kupovala som ho v bio predajni 🙂

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka ano prave pozeram gynex, paci sa mi to cisto bylinkove. Aj Fertil Up mam z netu, tiez ho v lekarnach nemaju.

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa ano gynex je dobre, len ho ber stale ;) a uvidis, malo by ti to aj pekne zrovat teploty.

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka a Tebe pomohol aj otehotniet? alebo na zrovnanie cyklu je dobry?

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa no ja som ho braal pred prvym IVF.. a hned sa uychytilo, aj ked neskor bol missed.. ale uz aj t bol uspech ;;) a mala som pekne teploty vtedy...

kukni do albumu, kde mam grafy.. z roku 2007 tusim, ze oktober .

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka mas pekne grafy a krasnu princeznu 😀 aj album s testmi sa mi paci, mozno konecne tomu zacnem rozumiet ako to treba pozerat

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa to je neterka ;)

bambinkaa
6. jan 2014

@lauritka zlatucka na spapanie 🙂 mozno bude aj modelka 🙂

lauritka
6. jan 2014

@bambinkaa no take miesanky byvaju krasne ;)

bambinkaa
29. jan 2014

@lauritka ahoj Lauritka, mozem sa Ta opytat? beriem gynex uz treti den a zacala som spinit. neviem sama, ci to bude ms, alebo len poriadne spinenie. Nevies nahodov? Tak mi bolo povedane, ze ak to bude ms, tak kvapky mam vynechat, ak dostanem spinenie, tak urcite nie. Ze vraj to spinenie je dost bezne. Som iba 21. DC, co by bol najkratsi cyklus za poslednych 9 mesiacov, ale zas minule bol 37 dnovy, predtym aj 25. Mne sa to vzdy tak rozbieha, ze fakt neviem usudit, ci to je ms, alebo iba spinenie. Bazalnu teplotu som si nemerala tento mesiac vobec 😒 spavam iba 2-3 hodinky, niekedy ani tolko nie, tak nema to vyznam.

lauritka
29. jan 2014

@bambinkaa moja, no neporadim ti .. 😨 😕 neviem ci ma take ucinky. absolutne. ale mala si skusit merat,, aspon by si videla ako ten gynex na teba zabera..

bambinkaa
2. mar 2014

@lauritka ahoj Lauritka, chcela by som sa Ta opytat, tento cyklus som si robila ovu testy a ani raz mi to neukazalo pozitivne. Neviem co si mam o tom mysliet. Vzdy som to robila vtedy, ked som mala aj vytok, ten natahovaci, čiri. Nakoniec teraz mi to meska uz par dni a zrazu zas vytok poriadny, tak som si zas urobila a zas nic. Gynex pekne beriem, uz som aj vynechala, ale ms nikde. Minuly cyklus som mala 21 dnovy, predtym 37 dnovy, tak som si povedala, ze co ked mam nejaky dlhy cyklus? Neviem preco mam pocit, ze mozno som aj v tom, take drobne znaky aj tušaka, ale ked ovu test nebol pozityvny, tak to asi nie je mozne ze? na tom teste vobec nic nebolo, ani naznak druhej ciarky.

lauritka
2. mar 2014

@bambinkaa no aktory den cyklus si teraz ?? a vytok amas taky plodny natahovaci ciry ??? mozno fakt sa ti ovu posunie a pride az teraz. no pri tehu by bol pozitiv a hlavne pri vymeskani

bambinkaa
2. mar 2014

@lauritka 31. den, mm takze nic ☹ ach jo. Nevies nahodov kolko dni po vynechani gynexu sa objavi ms? asi ma caka zase len ordinacia 😒

lauritka
2. mar 2014

@bambinkaa uj tak gynex nie je ako suphaston 🙂 to nema neja suvislot s ms..
ale nemoze byt , ze este len ovulka bude ?? ak mas plodny hlienik ???
pripadne potom fakt skoc k lekarovi , nech ta pozrie a mozno rozluskne zahadu

bambinkaa
2. mar 2014

@lauritka ahaaa cize to nie je tak ze vynecham gynex a automaticky pride ms. Na letaciku pisali, ze nastavi aj cyklus.
Pri mojich cykloch je mozne vselico 😒 Budem musiet, och zas tam budem chodit ako na klavir. A uz som tak dufala, aj na vracanie mi je v kuse aj unava, co uz.

lauritka
2. mar 2014

@bambinkaa no gynex by ti mal len harmonizovat cyklus, ale to nie su umele hormony, ze ti nejak nieco navodia 🙂
to je len zmes byliniek, ktore maju pozitivne posobit na hormony..a tym sa vlasten potom aj cyklus da dokopy,

gabca295
20. sep 2018

Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Ďakujem

nata308
14. aug 2019

Baby som trosku zmätena... 3.8. mi prišiel cyklus po 13mes od pôrodu. 12.8 som bola u Dr, tak okrem iného som mu povedala ze asi mi prišiel cyklus späť. Keď kukol sono, povedal ze v pravom není nič, a v ľavom niečo je ale len 10mm. Tak ze ak babo nechceme, najbližšie dva dni sú určite bezpečné 😀
Ja som si ani neviem prečo spravila dnes ovu test a bola som prekvapená že aká čiarka tam bola. Foteny je po 10 hodinách od uskutočnenia tak viem zd to sa už nemá potom, lebo môže byť skreslený, každopádne bol taky takmer pozitivny, foto hádžem tiež. Takže som zmätena, dnes som 11dc, ale v pondelok som aj ja na sone videla ze moc tam toho nebolo. Ešte mi napadlo ze ci není veľmi citlivý test. Hlien nepozorujem nejako.
Co si mam o tom myslieť?

nata308
14. aug 2019

Ešte dodám, aj predtým mi došiel cyklus asi po roku ale ďalší rok bol doooost nepravidelný.
Teraz stále kojím (za noc niekedy aj 6x), takže opäť nejakú pravidelnosť neočakávam...

Strana
z10