icon

Sú tu nejaké snažilky o bábätko po 40?

zuzkalujza
19. sep 2019

Ahojte dievčatá. Je tu nejaká snažila o bábätko čo ma po 40? Verím, že nie som jediná a hľadám niekoho kto je v rovnakej - podobnej situácii. Niekoho s kým by sme sa podporovali, radili a delili o skúsenosti, pocity, úspechy aj neúspechy. Ozvite sa, budem moc rada 🙂

ingelika78
23. sep 2019

@zuzkalujza ja planujem babo, mam 41 o tri tyzdne - ak by to vyslo tak to bude moje druhe (!) babo po 40-ke 😊

zuzkalujza
autor
23. sep 2019

@ingelika78 skvelé, tak držím palce 🙂

shahzee
23. sep 2019

@zuzkalujza 3 dc den cyklu, takze zaciname novy mesiac snazenia. Uz som to oplakala a verim ze to do konca roka vyjde

lucia37
23. sep 2019

@shahzee ja som dnes 2 dc

shahzee
23. sep 2019

@lucia37 tak v juni rodime 🙂

lucia37
23. sep 2019

@shahzee boze, keby si tak mala pravdu

shahzee
23. sep 2019

@lucia37 musim. Lebo v juli budem mat 42 😕

lucia37
23. sep 2019

@shahzee ja v maji 43 🙈

shahzee
23. sep 2019

@lucia37 no takze tento mesiac sa musia nase ovaria posnazit 😂😂😂

giuli
23. sep 2019

Dievčence ,hadam vo veku vediem prim ...ja v marci 44...drzim palce....ja sa modlim ,aby dorazila MS..a mozme sa snazit....

shahzee
23. sep 2019

@giuli vek je len ciiiiisloooo. Jasne že to.dame vsetky. A velmi drzim palce.

giuli
23. sep 2019

@shahzee dakujem...to iste zelam aj ja

joysi
24. sep 2019

@zuzkalujza ahojko...som dnes na teba myslela... 🙂 robila si test?

zuzkalujza
autor
24. sep 2019

@joysi ahojček, dnes mám dostať mršky. A áno nevydržala som sa spravila som si. Žiaľ iba jedna čiarka 😢 Ale mršky zatiaľ nikde.

joysi
24. sep 2019

@zuzkalujza to nevadí....teda nemusí to ešte nič znamenať ten negatívny test...pokiaľ neprídu mrsky...ja som si tiež pri tomto tehu robila prvý test skôr (som nemohla vydržať) 🙂 a bol negatívny tak jasne, že som bola sklamaná, ale keď mrsky neprišli ani o týždeň už tam boli krasne dve čiarky 🙂 myslim na teba 🙂

zuzkalujza
autor
24. sep 2019

@joysi ja som bola presvedčená,že už budú dve čiarky. Podbruško ma bolí už skoro 2 týždne, prsníkov ani chytiť, únava, zle od žalúdka...... Necítim sa ako pred mrškamy. Je to trochu iné 😕

zuzkalujza
autor
25. sep 2019

Dnes je prvý deň vynechaného cyklu, mršky zatiaľ nikde, no v noci dosť "mrškové" kŕče v podbrušku 😕😒

joysi
25. sep 2019

@zuzkalujza ahojko...to nevadí...nemusí to znamenať, že dostaneš menštruáciu....môžu to byť aj // 🙂 😉

giuli
25. sep 2019

Tak ,ja dnes 1DC....MS dorazila po 35 dnoch po kyrete....a ideme dalejjj😉🤣🤣

zuzkalujza
autor
25. sep 2019

@joysi ešte skúsim pár dní počkať. Ak nedostanem spravím ďalší test.

joysi
25. sep 2019

@zuzkalujza oki 🙂 úsmev na tvári môže byť len so štipkou racia 🙂 😉 držím palec 🙂

adkalu
25. sep 2019

@zuzkalujza ahoj, ja mam v januari 42 a doma 2 deticky, jedno 2 rocne a druhe trojmesacne. Neviem porovnat ako prebieha tehu v 20 a ako v 40,ale tie moje boli prenadherne. Deticky sme pocali prirodzene, prvu po 2 mesiacoch a druhu na prvy sup. Obisli ma chvalabohu aj tehotenske komplikacie, bola som aktivna az do porodu. Velmi sa tesim, uzivam si a neviem sa zbavit myslienky na tretie baby, tak snad... Tebe drzim palce nech sa zadari.

zuzkalujza
autor
25. sep 2019

@adkalu jej, ďakujem za podporu. Tak snáď sa to raz podari 🙂 ❤

adkalu
25. sep 2019

@zuzkalujza urcite, treba verit...

zuzkalujza
autor
26. sep 2019

@joysi deň č. 2 čo neprišli, no test negatívny :(

joysi
26. sep 2019

@zuzkalujza dobre ránko 🙂 pozitivum...mrsky sa nedostavili 🙂 to, že je test negatívny môže znamenať, že hladina hormónu hCG v moči nie je ešte dostatočne vysoká na to, aby ju test zaregistroval 😉 takže všetko je oki.....všetky pesimistické myšlienky vyhodiť z hlávky 🙂

zuzkalujza
autor
26. sep 2019

@joysi ďakujem za podporu, moc 🙂

bobricek1979
26. sep 2019

@ingelika78 ahoj moja ideš do ivf? Ja by som už tiež brala no po sekcii musíme počkať aspoň tých 8 mesiacov

yanni
26. sep 2019

@zuzkalujza Ja som porodila presne na den mesiac pred mojimi 41.narodeninami. Dcera bude mat uz 9 mesiacov.

zuzkalujza
autor
27. sep 2019

@joysi stále nič 🙂