Sú tu nejaké snažilky o bábätko po 40?
Ahojte dievčatá. Je tu nejaká snažila o bábätko čo ma po 40? Verím, že nie som jediná a hľadám niekoho kto je v rovnakej - podobnej situácii. Niekoho s kým by sme sa podporovali, radili a delili o skúsenosti, pocity, úspechy aj neúspechy. Ozvite sa, budem moc rada 🙂
@giuli čo je AHM? ja som asi nejaká divná no tieto rôzne skratky mi fakt nič nehovoria 👽
Je to anti mullerov hormon,zistuje sa nim ovarialna rezerva,,,,ci este nejake vajicka su vo vajecnikoch😉,ja dufam,ze este nejale spinkajuce tam caka
@zuzkalujza nie si divna,,,ani ja vsetky neviem...aspon sa dacomu priucime😉
@zuzkalujza huraaaaa......!!!! 🙂 🙂 🙂 teším sa... 😉 🙂
@giuli ďakujem za vysvetlenie. Tak držím moc palčeky a daj vedieť ako to dopadlo? Koľko sa čaká a výsledok?
@zuzkalujza dr.mi povedal,ze mi budu volat cca v stredu ,vraj by uz mohli byt vysledky...ja dnes 3DC a som ako Niagara....,ale som rada,ze MS nabehla po kyrete tak skoro...necakala som to...vlastne prisla tak ,ako normalny cyklus
@giuli to je super,že prišla 🙂 Tak ešte raz držím palce 🙏
@zuzkalujza dakujem aj ja Tebe ,z celeho❤
Aka pekna tema, nikto tu konecne nesudi 🙂 ja len dodam , ze zena moze nat dieta dokedy ma od prirody menzes -) dieta je dar v kazdom veku
Hormonálny profil a teda aj výšku AMH je základné vyšetrenie, ktoré si dajte spraviť u svojho gynekológa ak sa snažíte o bábo po40tke. Hodnota AMH vekom totiž klesá. Ja som mala v 40tke hodnoty 3,6 a o rok to kleslo na 2,26. Stále je tov šak dostatnočne dobrá hodnota na prirodzené otehotnenie.
@lucinkaboz suhlasim s Tebou👍🏿👍🏿
@adkalu je to krasny vek a pokiaľ žena žije zdravo a aktívnym životom...má vhodné podmienky pre dieťatko...je krásne dať život...je to požehnaním 🙂 ja som už ani nedufala, že budem mať dieťatko....a teraz ho cítim každý deň ako sa hýbe v brušku...neviem sa dočkať kedy sa narodí a ja ho budem môcť držať v náručí...jasne ze, sa aj bojím
...ale strach o bábo je nezavislé na veku maminy 🙂
@bobricek1979 zatial nie - mozem otehotniet aj prirodzene lebo uz nie som pod takym stresom a tlakom kedze uz jedno dieta mam 🙂
ahojte, ja som prave prehupla do 40 uz sa snazime dlhsie robili mi vysetrenia ja som v poriadku az na ten hormon AMH manzelovi bol robeni spermiogram vysla azoo cakame na oapakovany test ..tesima, ze Vas je tak vela a prirodzene lekarka povedale, ze v mojom veku ak tak umele 😨 a vidim, ze to ide krasne aj prirodzene aj ked v nasom pripade neviem ..drzim palce a pekne tehulkovanie ❤❤
@joysi krasne a pravdivo napisane... Strach je prirodzena sucast tehotenstva, aj ja som bala, hlavne prvy trimester. Ale radost a viera vzdy zvitazili. Ja som asi precitlivela, ale vecer ked si lahnem ku mojim detom, tak ma az dojima, ze ich mam, nepotrebujem ani pomoc, tak si uzivam starostlivodt o ne. Je to niekedy aj narocne, ale viem, ze docasne a moj cas este pride. Chcem vas dievcata povzbudit, ide to aj po 40.Moje dve najlepsie kamosky tiez rodili ako 40 tky, dokonca prirodzene. Citala som tu o AMH, ja som sa pred druhym tehu na to pytala mojej dr. a ona povedala, ze sa nemam stresovat cislami, ak to nepojde po 3 mesiacoch sa mam ukazat. Pocas mojich tehotenstiev ani raz nespomenula moj vek, ked som rodila bola som jedna z mala bez komplikacii, ovela mladsie dievcata tam prelezali polovicu tehu. Samozrejme, vek nie je idealny, ale nevadi, osudy su rozne.
@ingelika78 áno presne kľudne aj prirodzene držme si prsty
💕
@zuzkalujza ahoj mam 43 a snazim sa prirodzene,aj sa podarilo lenze 13.8 v desiatom tyzdni zamlknuty potrat,ale uz som mala prvu ms tak skúšame znova
@lenkabodnarikova...ahoj,ja mam tiez 43r a MA v 8tt 22.8 ....a momentalne mam prvu MS po kyrete....chceme sa zacat snazit hned...🤗😊
@joysi tak na 5 deň meškania a po planých nádejách dnes prišli mršky🙁😥🙁😥😥😥
@zuzkalujza to mi je luto😔,som cakala,ze to skonci lepsie...ide sa ďalej
@zuzkalujza chvíľku buď smutná...nahnevaná...sklamaná daj si čokoládu (to robím ja, keď som smutná) a ide sa ďalej...toto je len zastávka k vytúženemu bobuľku 🙂 🙂 :-*
@zuzkalujza dobry pristup😊🤣🤣🤗
@zuzkalujza vychutnávajte si to....tak to ma byť 😉
@zuzkalujza no tiez sa pridavam 😊😊😊 ma to svoje čaro, hlavne v takomto jesennom počasí.

Dnes rano odbery na AMH,v stredu by mali byt vysledky...som velmi zvedava,ako dopadnu🤔😊