icon

Talizmany a sošky pre šťastie pri otehotnení

Včera o 18:19

Ahojte, kamoska sa snazi o babatko, ale dlhsie sa im uz nedari a je z toho dost smutna.
Nepoznate nejake talizmany, sosky ..., kt. by mohli priniest stastie? diky

Strana
z2
sara07
Včera o 18:21

nie sú žiadne
prestat sa stresovat a okolie pomôže najviac ked sa prestane vypytovat, tlačit, lutovat , starat sa ...
ži a nechaj žiť

autor
Včera o 18:25

dakujem, hned je nam vsetkym ovela lepsie a lahsie ...
dufam, ze sa najde aj niekto, kto sa vyjadri k otazke a nebude rozdavat mudrosti.
pouc sa vlastnej - zi a nechaj zit!
ak pomoct nechces, tak otravuje v inej diskusii.
pekny vecer

anonym_f03dc8
Včera o 18:26

Aká moc, sila v talizmane alebo soške jej má priniesť šťastie?

januska12323
Včera o 18:29

@anonym_autor hocijaký talizman, ktorému takú hodnotu pripíše. Potrebuje lekárske vyšetrenia nie šťastie.

autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_2a5107
Včera o 18:33

@anonym_autor ja som mala z tejto stránky zopár náramkov..... Nosia sa dobre a boli mi ako talizman.... https://www.katea.sk/naramky-z-mineralov/
Hoci sa dlhsie nedarilo obratila som sa na liecitelku zo zbrojnikov tá mi pomohla https://www.zbrojniky.sk/liecitelka.html?fbclid...
Hoci každý má iný názor na veci ... Ja som tiež vyskusala čo sa dalo

martinmmartin
Včera o 18:34
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no ty si prisla s talizmanmi tak teda co cakas? Ze ta budu normalny ludia brat vazne?

autor
Včera o 18:35
@anonym_2a5107

@anonym_autor ja som mala z tejto stránky zopár náramkov..... Nosia sa dobre a boli mi ako talizman.... https://www.katea.sk/naramky-z-mineralov/
Hoci sa dlhsie nedarilo obratila som sa na liecitelku zo zbrojnikov tá mi pomohla https://www.zbrojniky.sk/liecitelka.html?fbclid...
Hoci každý má iný názor na veci ... Ja som tiež vyskusala čo sa dalo

@anonym_2a5107 dakujem, konecne to niekto chape ♥
inak pomoct neviem, tak aspon takto, aj ked mozno pre niekoho zbytocnost
diky, pozrem

autor
Včera o 18:36
@martinmmartin

@anonym_autor no ty si prisla s talizmanmi tak teda co cakas? Ze ta budu normalny ludia brat vazne?

@martinmmartin kto je normalny? ty?
kto veri v boha, tiez nie je normalny?
alebo bohov alebo hociake ine nabozenstvo?

ivanka444
Včera o 18:43

Skôr by som skúsila sa pomodliť novénu k Panne Márii Pompejskej a prosiť o pomoc ju, ako sošku ( je to mágia) a môže sa to veľmi rýchlo obrátiť proti nej .

viestta
Včera o 18:43
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor to, ze ty na nejake talizmany veris neznamena, ze veri aj ona. Si si ista, ze ona je v tomto rovnako nastavena ako ty? Lebo ked nie, tak ak jej donesies nejaku hlupost, ktora by jej mala pomoct ju akurat tak nastves, v horsom pripade ranis na tom najcitlivejsom mieste. Ked v talizmany veri, uz davno to ma vyriesene.

anonym_e4982b
Včera o 18:44
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor si nahlasena za osocovanie

elz1920
Včera o 18:44

Dlhodobo som nosila šaty a sukne (demonštrovala som ženskosť), rozpustené vlasy (to vraj aby maternica nebola stiahnutá ) a zaobstarala som si ruženín. Ten som dala na parapet v spálni.

Pila som alchemilku, kvôli cyste som si kúpila serrapeptázu, aby sa zmenšila. To mi reálne pomáhalo.

Nakoniec mám s PCOS 3 deti.
Neviem, či pomohli tie nelogické veci, ale topiaci sa aj slamky chytá. Vtedy som si myslela, že som príliš stará (krátko pred štyridsiatkou). A pritom obe tehotenstvá na prvý šup. Ja som ale presne vedela, kedy mám ovuláciu.

Niekomu pomáha modlenie, niekomu takéto somariny pre lepší pocit ... A možno to vôbec nebolo také strašné, ako sa MUDr.ci tvárili.

sara07
Včera o 18:46
@anonym_autor

dakujem, hned je nam vsetkym ovela lepsie a lahsie ...
dufam, ze sa najde aj niekto, kto sa vyjadri k otazke a nebude rozdavat mudrosti.
pouc sa vlastnej - zi a nechaj zit!
ak pomoct nechces, tak otravuje v inej diskusii.
pekny vecer

@anonym_autor podla toho ako tu agresivne reaguješ mala by sa zbavit toxickych ludi ako si ty napr

autor
Včera o 18:47
@anonym_e4982b

@anonym_autor si nahlasena za osocovanie

@anonym_e4982b pravda vie zabolit, co??? :D

viestta
Včera o 18:48
@sara07

@anonym_autor podla toho ako tu agresivne reaguješ mala by sa zbavit toxickych ludi ako si ty napr

@sara07 asi tak. Prijemna je ako osina v zadku

autor
Včera o 18:48

viete, ak sa to nestopne na zaciatku, rozbehne sa diskusia, o ktoru zaujem nemam ...
jednoducha otazka, a odpoved nech dava, kto sa vie k otazke vyjadrit.
a nie, co si mysli, ze jej nepotrebna mienka a rada je potrebna vsade ;)

viestta
Včera o 18:49
@anonym_autor

viete, ak sa to nestopne na zaciatku, rozbehne sa diskusia, o ktoru zaujem nemam ...
jednoducha otazka, a odpoved nech dava, kto sa vie k otazke vyjadrit.
a nie, co si mysli, ze jej nepotrebna mienka a rada je potrebna vsade ;)

@anonym_autor zasadna otazka: Veri ta tvoja kamoska na talizmany? Odpodedz Ano alebo Nie

autor
Včera o 18:49
@elz1920

Dlhodobo som nosila šaty a sukne (demonštrovala som ženskosť), rozpustené vlasy (to vraj aby maternica nebola stiahnutá ) a zaobstarala som si ruženín. Ten som dala na parapet v spálni.

Pila som alchemilku, kvôli cyste som si kúpila serrapeptázu, aby sa zmenšila. To mi reálne pomáhalo.

Nakoniec mám s PCOS 3 deti.
Neviem, či pomohli tie nelogické veci, ale topiaci sa aj slamky chytá. Vtedy som si myslela, že som príliš stará (krátko pred štyridsiatkou). A pritom obe tehotenstvá na prvý šup. Ja som ale presne vedela, kedy mám ovuláciu.

Niekomu pomáha modlenie, niekomu takéto somariny pre lepší pocit ... A možno to vôbec nebolo také strašné, ako sa MUDr.ci tvárili.

@elz1920 dakujem, a gratulujem

autor
Včera o 18:51
@sara07

@sara07 vies, som mila na milych ludi ... ale na sliepky a jezibaby, co murost sveta na konovi pozrali ... nie, dakujem
a zial, inak ich odbit sa neda

anonym_b036cf
sticker
autor
@viestta

@anonym_autor zasadna otazka: Veri ta tvoja kamoska na talizmany? Odpodedz Ano alebo Nie

@viestta tiez je ako topiaca, ktora sa aj slamky chyta ... takze ano, je otvorena aj takymto veciam

martinmmartin
Včera o 19:09

no a ako budes overovat ci jej nedas nedopatrenim nejaky antikoncepcny talizman?

anonym_1b8c16
Včera o 19:11

@anonym_autor sama neviem ti poradiť zohnať, ale nerob si nič z toho, že sa ti posmievajú. Ak sa ti podarí zožeň, pomáha to ak tomu veríš. Aj keď je to len platsebo ak vďaka tomu budeš menej stresovať pomože to. Ale len ak máte problém len kvôli stresu a ste obidvaja zdraví.

stellarstar

@anonym_autor si vtipná 🤣🤣🤣 smer dr 🙈

stellarstar
@anonym_1b8c16

@anonym_autor sama neviem ti poradiť zohnať, ale nerob si nič z toho, že sa ti posmievajú. Ak sa ti podarí zožeň, pomáha to ak tomu veríš. Aj keď je to len platsebo ak vďaka tomu budeš menej stresovať pomože to. Ale len ak máte problém len kvôli stresu a ste obidvaja zdraví.

@anonym_1b8c16 platsebo? Ked tak placebo

miriam3334
Autor odpoveď zmazal
anonym_1b8c16
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
Včera o 19:16

@miriam3334 @anonym_1b9c16 ?

anonym_1139cb
Včera o 19:39
@anonym_autor

@anonym_2a5107 dakujem, konecne to niekto chape ♥