Talizmany a sošky pre šťastie pri otehotnení
Ahojte, kamoska sa snazi o babatko, ale dlhsie sa im uz nedari a je z toho dost smutna.
Nepoznate nejake talizmany, sosky ..., kt. by mohli priniest stastie? diky
A aspon ma tesi, ze bezcitnym jedincom viem takto spestrit sobotnajsi vecer .... ako rada s postarom ... no fakt zavavne, diky, to tiez fakt pomoze 🙄
A aspon ma tesi, ze bezcitnym jedincom viem takto spestrit sobotnajsi vecer .... ako rada s postarom ... no fakt zavavne, diky, to tiez fakt pomoze 🙄
@anonym_autor ak majú všetky vyšetrenia resp boli u dr a naozaj všetko vyskúšali tak si nebudú kompatibilný. Tu žiaľ žiaden amulet či talizman nepomôže
Na tom nie je nič bezcitné. Keď sa opýtam že či mám radšej tancovať dažďový tanec v smere hodinový ručičiek, alebo je lepšie v proti smere, tak logicky nemôžem dostať normálne odpovede. Ak mi kape záhrada, tak ju musím poliať, nie tancovať.
Kamarátke v tomto bohužiaľ nevieš reálne pomôcť ani keby si akokoľvek chcela. Ak sa jej nedarí a chce to riešiť, tak jediné čo vážne pomáha je lekár. Ty, ako kamarátka jej môžeš byť maximálne oporou. Ak jej fakt chceš strčiť do ruky nejakú vec, tak jej kúp niečo, čo by sa jej samej páčilo. A môžeš jej to dať s venovaním že na ňu myslíš a praješ jej aby mala dieťa čo najskôr a dúfaš že jej tá vec prinesie šťastie. Tým sa z toho môže stať talizman.
To, či Etela žmolí v ruke pre šťastie kameň a Jarmila neodíde z domu bez prívesku na krk v tvare štvorlístku je na trt. Lebo tieto veci sú osobné a majú význam iba ak im ho sama dáš.
A ak chceš vyslovene cetku, tak symboliku šťastia asi každý pozná: štvorlístky, podkova, prasa, maneki neko, lienky, zajačia labka, 13, slon..... no, vyber si.
@anonym_autor Mala som stužku Dominika Sávia
Vsetky jej dobre kamosky ako ty si zozente nieco ako toto, co maju Japonci https://www.japan.travel/en/spot/362/ potom musite za splnu 5x obist jej bytovku a partner tej snazilky sa musi 5x urobit. Inak to zial nefunguje, pokazite nejaky maly detail a potom nic z toho.
Nad postel zavesit fotku nejakeho poriadneho organa, na nocny stolik sosku. Vhodny material zozenies v parlamente.
Este otazka ; ty alebo kamoska ste krestanky ? Pokrstene ? Ak ano, ci z tej otazky nemas take divne dojmy kvoli prikazaniam ako :
- nebudeš mať iných bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal.
Prikázanie zahŕňa aj veštenie, mágiu, povery.
Aká moc, sila v talizmane alebo soške jej má priniesť šťastie?
@anonym_f03dc8 počula si už o sile mysle a placebe? Ak to má pacientovi pomôcť, prečo nie.
@anonym_f03dc8 počula si už o sile mysle a placebe? Ak to má pacientovi pomôcť, prečo nie.
@anonym_0e35b2 Ked ma co ja viem polycysticke vajecniky a chlap zly spermiogram, tak tam placebo nema na com fungovat.

@anonym_autor sama neviem ti poradiť zohnať, ale nerob si nič z toho, že sa ti posmievajú. Ak sa ti podarí zožeň, pomáha to ak tomu veríš. Aj keď je to len platsebo ak vďaka tomu budeš menej stresovať pomože to. Ale len ak máte problém len kvôli stresu a ste obidvaja zdraví.
dakujem, ako som uz pisala a aj zmazali, je mi jedno, co si tu mudrlantky mimo otazku pisu a mudruju ... a je to pre kamosku, nie pre mna, takze moj stres je len z jej zialu a nestastia a bezmocnosti, ze jej pomoct neviem.