Tehotenstvo na prvý pokus
Ahojte, viem že už tu takéto diskusie sú, ale sú celkom staré😅Zaujimalo by ma koľkým z vás sa podarilo otehotnieť na prvý pokus? Myslím tým že ste si cca odsledovali ovuláciu a mali vtedy nechránený styk a vyšlo to?
Nam sa podarilo na prvy pokus, teraz mame doma 6 tyzdnoveho papkáča 😁
nam kazdy vravel ako tazko to ide ako dlho sa snazili tak sme si povedali fajn vyskusame kedze viem kedy mam ovulku nebolo tazke to naplanovat :D a podarilo sa :D
Obidve na prvy pokus, aj ked pri druhom bolo menej sexu ,lebo presne som vedela ,ktory den mam ovulaciu ,mam pri tom bolesti..
Aj ja som vzdy otehotnela na prvy krat...
Raz dokonca ked si daval pozor 🤷🏻♀️🤣
Dakujem dievčatá za odpovede :D dali ste mi trochu nádej..tak my uvidíme čo z toho..podmienky máme dá sa povedať ideálne obaja sme mladí, športovci..tak možno to aj pôjde..alebo paradoxne možno nie
Verím tomu že nebudete mať problémy,my sme ale tiež mladí a športujeme a nám sa nepodarilo vôbec😏
No ved práve :// tiež si myslím že to sa tak hovorí že mladí zdraví ale nie vždy to je pravidlo že to vtedy ide lahko
Autorka ale zas treba povedat ze je to o stasti. Nestaci mat odsledovanu ovulaciu a sexovat, proste oplodnenie je zazrak. Nie je to matematika ze 1+1=2. Zdrave pary niekedy cakaju aj rok kym sa zadari. Ak sa tebe nezadari na prvu tak to neznamena, ze je nieco v neporiadku. Proste my sme mali stastie. Kazda z nas ma ine telo,ine podmienky...
Prve, na prvy sup, len hlien som si sledovala
Obe deti tak ✌️
Jasné veď toto ...ale veď ak by sa Vám podarilo napríklad aj do roka, tak aj to je stále super, neznamená to hneď problém ,nemusí to byť na prvy krát.😉no je to proste zázrak keď sa podarí.🌷niekto to berie ako samozrejmosť,ale nie je to tak .Nám zistili problém u muža a je to dosť vážne.🌼ale určite budete v poriadku,väčšine sa otehotniet podarí 💪
Ja by som práveže bola skôr prekvapená keby to vyšlo hneď takže to ani nedúfam že by to hneď vyšlo..samozrejme by som bola rada, ale určite si nebudem myslieť že je niečo v neporiadku ak to nepôjde hneď..jasné že je to aj o šťastí a náhode a aby to všetko vyšlo tak sa musí stretnúť veľa priaznivých faktorov..a dúfam a verím že sa vám aj napriek tomu zadarí držím palce🤞🏻🥰
Nám sa 4 roky nedarilo. Až keď som si povedala že dieťa už nechcem a nesnažila som sa už iba som sa opila že si nič nepamätám tak vtedy to vyšlo 😂 druhé dieťa tak isto. Opila som sa že si nič nepamätám, na druhý deň dala tabletku po a bum test o 10 dni pozitívny 😂😂😂😂
Vsetky 3 deti na prvy krat.
Mne, pri druhom dieťati. Presne viem, kedy sme ju počali 🤪, normálne by som vedela určiť časové okno 😂🤪.
no presne tak som na tom bola ja ze som ani nedufala ze sa to podari a vravela som si ved co jeden krat co sa moze stat …. a o 2 tyzdne ked som videla Il ciarky tak som myslela ze odpanem este aj jak naschval som tomu neverila som si vravela ze to duchuje test tak pre istotu nad nami asi 4x preletel na prechadzke bocian 😄 a to uz som zacala tusit ze asi na tom nieco bude ale aj tak som si spravila este dalsie 4 testy :D
My prve hned prvy mesiac, nesledovala som nic. Druhe sa nedarí tri roky.

Druhý sa tak podaril. Prvý sa podaril na tretí cyklus