icon

Tehotenstvo na prvý pokus

8. jún 2022

Ahojte, viem že už tu takéto diskusie sú, ale sú celkom staré😅Zaujimalo by ma koľkým z vás sa podarilo otehotnieť na prvý pokus? Myslím tým že ste si cca odsledovali ovuláciu a mali vtedy nechránený styk a vyšlo to?

Strana
z2
biba95
8. jún 2022

Druhý sa tak podaril. Prvý sa podaril na tretí cyklus

dino15
9. jún 2022

Nam sa podarilo na prvy pokus, teraz mame doma 6 tyzdnoveho papkáča 😁

l_u_c_k_a111
9. jún 2022

nam kazdy vravel ako tazko to ide ako dlho sa snazili tak sme si povedali fajn vyskusame kedze viem kedy mam ovulku nebolo tazke to naplanovat :D a podarilo sa :D

kamagma
10. jún 2022

Obidve na prvy pokus, aj ked pri druhom bolo menej sexu ,lebo presne som vedela ,ktory den mam ovulaciu ,mam pri tom bolesti..

dolce_principessa
10. jún 2022

Aj ja som vzdy otehotnela na prvy krat...
Raz dokonca ked si daval pozor 🤷🏻‍♀️🤣

autor
11. jún 2022

Dakujem dievčatá za odpovede :D dali ste mi trochu nádej..tak my uvidíme čo z toho..podmienky máme dá sa povedať ideálne obaja sme mladí, športovci..tak možno to aj pôjde..alebo paradoxne možno nie

melany4
11. jún 2022

Verím tomu že nebudete mať problémy,my sme ale tiež mladí a športujeme a nám sa nepodarilo vôbec😏

autor
11. jún 2022

No ved práve :// tiež si myslím že to sa tak hovorí že mladí zdraví ale nie vždy to je pravidlo že to vtedy ide lahko

selena_luna
11. jún 2022

Autorka ale zas treba povedat ze je to o stasti. Nestaci mat odsledovanu ovulaciu a sexovat, proste oplodnenie je zazrak. Nie je to matematika ze 1+1=2. Zdrave pary niekedy cakaju aj rok kym sa zadari. Ak sa tebe nezadari na prvu tak to neznamena, ze je nieco v neporiadku. Proste my sme mali stastie. Kazda z nas ma ine telo,ine podmienky...

x_mery_x
11. jún 2022

Prve, na prvy sup, len hlien som si sledovala

martanagy
11. jún 2022

Obe deti tak ✌️

melany4
11. jún 2022

Jasné veď toto ...ale veď ak by sa Vám podarilo napríklad aj do roka, tak aj to je stále super, neznamená to hneď problém ,nemusí to byť na prvy krát.😉no je to proste zázrak keď sa podarí.🌷niekto to berie ako samozrejmosť,ale nie je to tak .Nám zistili problém u muža a je to dosť vážne.🌼ale určite budete v poriadku,väčšine sa otehotniet podarí 💪

autor
11. jún 2022

Ja by som práveže bola skôr prekvapená keby to vyšlo hneď takže to ani nedúfam že by to hneď vyšlo..samozrejme by som bola rada, ale určite si nebudem myslieť že je niečo v neporiadku ak to nepôjde hneď..jasné že je to aj o šťastí a náhode a aby to všetko vyšlo tak sa musí stretnúť veľa priaznivých faktorov..a dúfam a verím že sa vám aj napriek tomu zadarí držím palce🤞🏻🥰

dominika7990
11. jún 2022

Nám sa 4 roky nedarilo. Až keď som si povedala že dieťa už nechcem a nesnažila som sa už iba som sa opila že si nič nepamätám tak vtedy to vyšlo 😂 druhé dieťa tak isto. Opila som sa že si nič nepamätám, na druhý deň dala tabletku po a bum test o 10 dni pozitívny 😂😂😂😂

lulu0123
11. jún 2022

Vsetky 3 deti na prvy krat.

yoxinka
11. jún 2022

Mne, pri druhom dieťati. Presne viem, kedy sme ju počali 🤪, normálne by som vedela určiť časové okno 😂🤪.

l_u_c_k_a111
11. jún 2022

no presne tak som na tom bola ja ze som ani nedufala ze sa to podari a vravela som si ved co jeden krat co sa moze stat …. a o 2 tyzdne ked som videla Il ciarky tak som myslela ze odpanem este aj jak naschval som tomu neverila som si vravela ze to duchuje test tak pre istotu nad nami asi 4x preletel na prechadzke bocian 😄 a to uz som zacala tusit ze asi na tom nieco bude ale aj tak som si spravila este dalsie 4 testy :D

autor
18. jún 2022

Tak baby ja sa asi k vám pridám s tým prvým pokusom😅🥳

jankaa26
19. jún 2022

My prve hned prvy mesiac, nesledovala som nic. Druhe sa nedarí tri roky.

Strana
z2