icon

Tehotenstvo po kyretáži

nellka21
24. sep 2021

Ahoj baby, som po kyrete cca 2mes, na teste mi ukazuje slabu čiarku. Ms má prísť v nedeľu. Ale už cca týždeň ma pobolieva v podbrušku. Ako ste to mali tie, čo ste po kyretáži? Brali ste niečo na podporu? Moja gyn je strašné zasadová, nič nepodporí ☹️ bude čakať na potrat ako posledné dva razy 😭
Mám obavy, že to zas nedopadne dobre ☹️ ani sa o tom bavit nebude

Tehotenstvo po kyretáži
monea
24. sep 2021

Nedá ti kartu? Ved ju ani nepotrebuješ nájdi si iného gynekológa dohodni sa s nim a ona mu musi poslat výpis z tvojej ani ju vidiet nemusíš…
Hovorím z vlastnej skúsenosti tiež som menila..

nellka21
autor
24. sep 2021

@andy024 ach bože 😩 tak to radsej nech zena potrati hned na začiatku. Tu bolesť si neviem predstaviť v takom vysokom týždni 🥺

nellka21
autor
24. sep 2021

@monea nie nedá. Aspon nie v pokoji. Uz od nej odchadzalo pár zien s výstupom 🤦..
Vyskúšam obvolat pár dr v pondelok

andrea_prestastna
24. sep 2021

@nellka21 kartu ti neda , kartu posle tvojmu novemu doktorovi cize absolutne nic neriesis ja som tak odisla tiez od Kocha a novy doktor si vyziadal kartu , ja som sledovana na hema a aj oni mi dali podporu po MA cize divne ako tvoja doktorka zmysla

nellka21
autor
24. sep 2021

@andrea_prestastna no na hemat idem az o tri týždne tak toto neposurim. A áno, každý dookola ma skúsenosti s podporou. Len ona ma potrebu riešiť vsetko cez prírodu i ked vie aká je situácia 🤦☹️..no teraz aj tak nic nevybavim. Skusim v pondelok 😒 a budem dufat ze sa to nerozbehne este hoci čakám každú chvíľu

rubinka
24. sep 2021

@nellka21 - ona ta nemôže držať proti tvojej voli tak ako dievčatá píšu nájdeš si novú doktorku ona sa opýta kto je tvoja pôvodná a ona si už vyžiada kartu od nej sama.

zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
zuzi0911
24. sep 2021

Neviem ci registrujte dr Zahumenskeho...
On tak isto neoredoiszje lieky... Ak sama udržať sa udrží.. Ze branie tých liekov je hlúposť a to je ešte aj v Čechách nejaký prednosta.... Takže nechápem niekedy..... Takže jej dr není v ničom výnimočná. Takých dr je veka... Lebo ono asi je fakt pravda, že ak je plod poškodený tak sa po trati a lieky nepomôžu....
Aby ste mi rozumeli...
V 6tt som začala spinit. To bol hlien s ružovým okamžite som letela k dr. V nemocnici mi nasadili Duphaston a ascorutin. Bola som tam 3 dní. Spinila som iba hodinu.. Viac nie a v 11tt prestalo bit srdiečko... A to som som stále iba ležala, takmer nič nerobila jedia lieky atď... A aj tak som tomu nezabránila..... 😔

nellka21
autor
24. sep 2021

@zuzi0911 áno s tým súhlasím aj ja. Pokial je plodik nejako poškodený tak nič nepomôže bohužiaľ. Ale v prípade dr sa to dá aj pekne vysvetliť, preco ano preco nie. Ale zakaždým odbit cloveka s tym, ze do toho zasahovat nemieni a Pa pretoze vonku čakajú dalsie pacientky tak to je moc uz. S otázkou na mňa "a teraz čo odomňa čakáte, že urobím?" sa cloveku obráti žlč.
Je to o ľudskosti trošku si myslím.

zuzi0911
24. sep 2021

@nellka21 samozrejme. Dá sa to povedať inak, vysvetliť, povzbudiť... Tvoja dr je vôl...
Ak začneš spinit, bez hneď na pohotovosť tam ti nasadia aspoň ten Duphaston... Možno tebe pomôže, koli vystelke ak ju máš nízku...povieš im, že už 2x si potratila tak preto si hneď utekala do nemocnice...
Co sa týka bolesti.. Bolesti sú ôk.. Ja som mávala silné bolesti a stále čakala, že ťa mem krvácať a všetko bolo ôk....

nellka21
autor
24. sep 2021

@zuzi0911 tak uvidím ešte mám dva dni do príchodu ms. A čiarka slabucka. Mozno to bude aj bio nakoniec. Ak to vydrzi a nerosypem sa dovtedy tak skúsim este v nedeľu otestovať. Uvidím ako to dopadne. Každopádne naposledy ked som bola na pohotovosti v júli tak ma hned nechali a kyret 🥺..ked uz nic tak snad to odozneje prirodzene a nebudem musieť znova na cistenie lwbo to nebol príjemný zážitok teda ani pred ani po 😩

zuzi0911
24. sep 2021

@nellka21 držím palce
Tie bolesti sú v pohode. Tak ja verím, že všetko dopadne dobre.... Drz sa

nellka21
autor
24. sep 2021

@zuzi0911 ďakujem 🤗

dejna_
24. sep 2021

@nellka21 presne takýto som mala aj ja len príroda a príroda nakoniec mi predpísali na pohotovosti progesterón ale zase to nedopadlo dobre po vyšetreniach zistili problém s krvou tak snáď na budúce to vyjde 💪...ja som ju vymenila za novú gynekológicku a s tou som sa už dohodla že pri budúcom tehotenstvr či mi dá niečo na podporu a povedala že samozrejme po 2 potratoch určite ....a tebe držím palce nech je všetko v poriadku pripradne skús ju zmeniť 🙄 lebo niekedy je fakt škoda reči na lekárov

nellka21
autor
26. sep 2021

Baby myslim ze zosilnela 🙏 drzte prosím place nech sa to udrží pokiaľ to je pravda ☺️🙏..nechcem sa tešiť predčasne. Dnes mám termín MS 😳

dejna_
26. sep 2021

@nellka21 krásne zosilnela 😍

dejna_
26. sep 2021

@nellka21 ak si tehotná na hematologiu ta zoberú hneď o tri týždne nože byť neskoro väčšinou pri pozitívnom teste nasadia liečbu aj preventívne kým prídu výsledky ....do telefónu im.povedz že si tehotná a budú ťa riešiť prednostné

A za tú gynekologickú aj mne robila problémy a nedala kartu ani výpis ale odišla som a nová gynekologická mi spravila všetky vyšetrenia dokonca aj hormonálny profil aj stery na ureaplazmy, kvasinky, mykoplazmy a tieto choroby naozaj úplne iný prístup ...

ankare
26. sep 2021

@nellka21 wau, krásne zosilnela, veľmi sa teším s Tebou! Veľa zdravia prajem! 🥰

mariska1989
26. sep 2021

@nellka21 čiarka je nádherná .gratulujem ❤️🥰 byť tebou beriem nohy na plecia a utekám od takej dr .niečo katastrofa .i keď je pravda že podaktorí gyn. ešte v 6 tt to beru ako meškajú ms a nie tehotenstvo 🙈 tiež mám takú skúsenosť a keď som ďalší mesiac mala biochemické tak som šla k novej dr dala žiadanou odoslala papier starej dr a čakala na začiatok mesiaca a ďakujem Bohu že som hneď šla a riešila novú dr teraz mám rok a pol dcéru ktorej není rady 😂

zuzi0911
27. sep 2021

Neboj sa... Držím veľmi palce ❤️🍀

nellka21
autor
27. sep 2021

@dejna_ och ďakujem za info hned budem volat na hematologiu 🙏👌 dufam ze je to tak ako hovoríš a vezmu ma

nellka21
autor
27. sep 2021

@mariska1989 ako dlho trvalo kým si prešla k novej dr?

nellka21
autor
27. sep 2021

@zuzi0911 ďakujem snáď to dobre dopadne 🙏🙏🙏

nellka21
autor
27. sep 2021

@dejna_ tak mam prísť zajtra na odber na hemat dufam ze nebude neskoro a podarí sa udržať konečne. Ďakujem este raz za radu ♥️

dejna_
27. sep 2021

@nellka21 som rada že som pomohla neboj sa všetko bude v poriadku 🙏 ☺️🤞

mariska1989
27. sep 2021

@nellka21 najlepší je ísť v polovičke mesiaca k novej /novému vypísať čo treba a tak dajú papierik buď ho dáš osobne alebo pošleš tvoj starý dr tá vypíše na začiatku mesiaca by mal do 7 dní poslať tvoju kártu novému dr

stevvvka
6. okt 2021

Ako si na tom, všetko ok?

nellka21
autor
6. okt 2021

@stevvvka ak myslíš mňa tak zatial sa to drží. Este musím počkať tyzden a pol do kontroly a uvidíme či sa rozbúcha ♥️ alebo nie...

dejna_
7. okt 2021

@nellka21 držíme palceky ❤️