Tehotenstvo počas užívania Ozempicu
Najde sa tu zena,ktora otehotnela pocas uzivania ozempicu? Narodilo sa babo zdrave?
@kiki68 ozempic nie je novy liek. Je tu velmi dlho. Ale brali ho diabeticky.
nevidim dovod preco by si nemala otehotniet na ozempicu. Jedine co robi je, ze dava signal mozgu ze netreba tolko jest. Problem skor vidim v tom, ze podla studii pri 1kg vahy ktoru strati clovek na ozempicu je 60% tuk a 40% sval+kosti. Ak sa chystas byt tehotna, tak neviem ci je dobre si odvapnovat kosti a likvidovat svaly. Aby si neskoncila s artrózou.
podľa článkov čo som našla sa odporúča ho vysadiť pri otehotnení
Liek uzivam niekolko mesiacov,preto poznam pribalovy letak,pytam sa,ci sa tu najde zena,ktora otehotnela pocas uzivania lieku a potesila by ma aj informacia,ze babo sa narodilo zdrave,moja otazka neznela,ci viem otehotniet,dakujem
Spytaj sa lekara, ktory ti ho predpisal a gynekológa. Hadam sa nespolajnes v tejto veci na zeny z MK.
Tak si zmeň inzulín ak mas obavy za spoľahlivý v tehotenstve.
Zacinam sa obavat toho,ze ludia v dnesnej dobe nevedia citat s porozumenim,s lekarom som telefonovala,dohodli sme sa na vysadeni lieku,pytala som sa,ci sa najde zena,ktora otehotnela pocas uzivania a narodilo sa zdrave babo…dostala som rozne odpovede len nie na to,na co som sa pytala 😅
Napis mi sukromu spravu autorka prosim ta
Ja som ho uzivala pocas tehotenstva a plod sa prestal vyvijat.Potratila som.Vobec sa neodporuca ho uzivat pocas tehotenstva!
@lienka.7 ako som pisala,pribalovy letak poznam
Tento liek sa nemá používať počas tehotenstva, pretože nie je známe, či ovplyvňuje nenarodené dieťa. Preto sa počas používania tohto lieku odporúča používanie antikoncepcie. Ak chcete otehotnieť, porozprávajte sa so svojím lekárom o zmene liečby, pretože musíte prestať používať tento liek aspoň 2 mesiace vopred. Ak počas používania tohto lieku otehotniete, ihneď sa poraďte s lekárom, pretože bude potrebné zmeniť vašu liečbu.
@suszanka napisem vam ss
Skus napisat na nejake fora pre tehotne v USA, tam to berie kopec ludi, potom mozes pozriet nemecky embrytox zoznam skrz lieky pre tehotne. Ale jednoznacne v zahranici to berie viac ludi ako u nas. Neviem kolko je u nas vobec na trhu, kolko rokov.
Kvoli comu beries ozempic?
@dobryden liek mam predpisany od diabetoligicky,ano viem,ze vela celebrit to vyuziva na chudnutie,ak narazame na to

To tazko odhadnut, nakolko je to novy liek a ofiko to nikto na tehu zenach netestuje. Cize toto riesit s lekarmi a uvidis