Teliesko mi zničilo nádej na dieťa
Ahojte,nejdem tu nikoho odrádzať,samozrejme každá sme iná,len chcem napísať čo sa mne stalo,mala som 6rokov vnútromaternicové teliesko Ariannu,bola som spokojná,cyklus som mala ako hodinky,keďže som mala malé dieťa,účel splnila....no prešli roky a začala som veľmi túžiť po bábätku,teliesko šlo von....a tu sa začali problémy,mám ho vonku 7 mesiacov,7 mesiacov snaženia sa a márne....ihneď po vybratí mi začali problémy, nepravidelný cyklus,každý mesiac ovulácia v iný deň,obrovské bolesti,cysty v prsníkoch atď atď....už prestávam mať nádej že sa to podarí,chcela som to len dostať zo seba von,že aký bordel v tele dokáže narobiť jedno také teliesko,ak máte niektorá podobnú skúsenosť kľudne napíšte ako ste to riešili keď sa nedarilo,respektíve či sa podarilo...dakujem

Nepíšeš koľko máš rokov.
Teda koľko máš? Lebo vek je veľmi dôležitý v tomto snažení sa. A čím je žena staršia, tým štatistický treba dlhšiu dobu na to, aby sa to podarilo a neskončilo to potratom napr v 4 týždni (čo si nemusí žena ani všimnúť, berie to ako menštruáciu).