icon

Teória zimného počatia

11. feb 2026

Teória zimného počatia deti v európe
Najviac detí sa počne v decembri a januári. Vedci (a ľudia s dobrou predstavivosťou) tvrdia, že dôvod je úplne logický... v týchto mesiacoch je deň krátky a svetla je ešte menej. Takže, keď pár trávi večery doma, osvetlenie je slabé a muž… nuž žial, vidí svoju partnerku v nepraktickom tlmenom svetle. To znamená, že jej nedokonalosti a vzhlad sú zakryté tmou, a on si vôbec neuvedomí, že ona ráno vyzerá ako… no,ved viete.. no a výsledok? Európske deti sa rodia najčastejšie v septembri a októbri, čo znamená, že romantika zimnej tmy je zodpovedná za boom jesenných detí...Nové výskumy naznačujú, že v lete sa ľudia viac pohybujú vonku, takže slnko odhaľuje každý detail ci nedokonalosť, ale vzťahy vydržia o to dlhšie… a počatia sú menej časté… okrem tých dovolenkových horúcich nocí, keď sa romantika vracia.. Súhlasite? 🙂

biba_18
11. feb 2026

neviem koľko detí sa rodí u nás v septembri alebo októbri aby som to vedela posúdiť. a až tak ma to netrápi aby som sa po tom pidila ...

haley7897
11. feb 2026

@anonym_autor to je co za retardovana vsuvka o nedokonalostiach zakrytych tmou. Autor zije v jaskyni?

galganka
11. feb 2026

Máme dve aprílové deti... a jedno septembrové. 🙂 čo na to vraví teória?

biba_18
11. feb 2026

@galganka že tie 2 si počala v lete na dovolenke

anonym_043772
11. feb 2026

Ja by som bola povedala, že zimné večery s tým niečo dočinenia mať budú, ale inak ako, že nevidno nedokonalosti... ale daj linky na tie nové výskumy, stačí aj DOI-ko, ja si to už otvorím, rada si prečítam

minka201
11. feb 2026

@anonym_autor Teraz som si spomenula na jeden vtip:
Žena sa pýta svojho muža policajta: Vieš, v ktorom mesiaci sa rodí najviac detí?
Policajt: Neviem.
Žena: Predsa v deviatom.
Policajt príde do práce a dá túto otázku kolegovi: Vieš, v ktorom mesiaci sa rodí najviac detí?
Kolega: Netuším.
Policajt: No predsa v septembri!
😀😀 Tak asi na tom niečo bude.

galganka
11. feb 2026
@biba_18

@galganka že tie 2 si počala v lete na dovolenke

@biba_18 a to septembrové na Silvestra? 😂

janisa31
11. feb 2026

Niektore pary si to vobec nepocitaju a su radi, ked sa to podari. Ako vyskum moze byt taky a moze sa vtedy aj najviac deti rodit ale u niektorych to byva cisto nahodne podla mna

luccys
11. feb 2026

Igor, si to ty???

anonym_e9249a
11. feb 2026

@anonym_autor "Vzhľad a nedokonalosti sú zakryté tmou." to čo je za debilný názor? Tie páry nemajú zaplatenú elektrinu? Väčšina mužov má rada sex pri svetle pokiaľ viem, takže je to holý nezmysel. Skôr je to možno tým, že v lete sa dlhšie maká, človek je viac unavený a v zime keď nie je čo po večeroch robiť tak sa veselí.

majlo1234
11. feb 2026

V zime sa viac sexuje lebo vsetci sedime doma

a0
11. feb 2026
@galganka

@biba_18 a to septembrové na Silvestra? 😂

@galganka dosť dobrá párty 😂.

anonym_6bcc34
11. feb 2026

Dobre vediet, ze sulozit sa ma iba s dokonalymi zenami, za denneho svetla aby sa mohli dokladne prestudovat vsetky detaily. A u muzov je kedy ten spravny cas na sledovanie detailov? Kedy je ten spravny cas (ked sa, napriklad, brucho strati) a stavaju sa z nich stelesnenia Adonisa?

svetlonos
11. feb 2026
@galganka

Máme dve aprílové deti... a jedno septembrové. 🙂 čo na to vraví teória?

@galganka
ze pri tych aprilovych si bola krasna a pri tom septembrovom uz bolo treba pritmie aby zakrylo tie tvoje nedokonalosti! Aspom podla tejto retardovanej teorie 😂.

grandzero9
11. feb 2026

😅 to isto, proste skarede pocasie, romantika pri tv, nikomu sa nechce chodit von...

vroni
11. feb 2026

Štatisticky sa najviac detí rodí v septembri. Počatie vychádza na plus-mínus vianočné obdobie, keď je osvetlené úplne všetko, takže je táto teória šialená sprostosť vycucana z prázdnej hlavy. Iróniou je, že skutočne štatisticky najzastupenejsi dátum narodenia je 26. september. Takže bacha na Vianoce 🤣🤣🤣 Aj keď si stále myslím ze nie je takej tmy, ktorá by dokázala zakryť prázdno v hlave autora tejto hlbokomyselnej štúdie.

zuzitko74
11. feb 2026

Ja ti neviem, keď sa pozriem na narodeninový kalendár triedy, v ktorej učím, tak sú všetky mesiace v roku obsadené približne rovnako.

lauriik
11. feb 2026

Super teoria. Az na to, ze najviac deti sa rodi v july a okolnych mesiacoch (jun, august). Takze najviac pocati vychadza na september, oktober a november.

guiseppinka
11. feb 2026

Najsilnejsie mesiace v roku 2020 su novembera december😅😅😅 korona deti😂😂

galganka
11. feb 2026
@svetlonos

@galganka
ze pri tych aprilovych si bola krasna a pri tom septembrovom uz bolo treba pritmie aby zakrylo tie tvoje nedokonalosti! Aspom podla tejto retardovanej teorie 😂.

@svetlonos to septembrové je stredné... Nepasuje to 😂

svetlonos
12. feb 2026
@galganka

@svetlonos to septembrové je stredné... Nepasuje to 😂

@galganka
ved si bola kratko po poeode unavena, nejake to kilo naviac a sup radsej nech je tma, nekaz tuto super statistiku 😁
Ale teraz vazne, toto vymyslel nejaky zakomplexovany chlap 😶