Točenie hlavy po oplodnení vajíčka: Skúsenosti?
ahojte, je možné že sa mi pri oplodnení vajíčka začali závrate? 31. som cítila nepríjemné pichanie na ľavom vaječníku a v ten večer sa mi začala mierne točiť hlava (nič som nepila).. nasledujúce ráno to bolo ešte horšie, cítila som sa ako na kolotoči, miestami som si myslela že sa pozvraciam.. 2. to našťastie skončilo a fungujem už normálne. môže to mať niečo s tým spoločné?
@bar_bora_1 seknutie v krcnej chrbtici ;)
@lienka9 neviem, len sa mi to nikdy predtým nestalo tak sa len pýtam či to vôbec je možné
@bar_bora_1 pri oplodnení vajíčka sa ti nemôže točiť nič, pretože to jednoducho sa nedá cítiť. Môžeš mat ovuláciu a tým pádom hormonálne sa "cítiť"zle,môže sa ti znížiť tlak z počasia a preto máš závrat.
Hľadaj reálnu príčinu, choroba, nízky tlak, málo si jedla, pila... Oplodnené vajíčko nemôžeš cítiť.
@bar_bora_1 Možno máš tehotenskú nevoľnosť.
@bar_bora_1 vies ako trva kym sa oplodnene vajicko uhniezdi a telo zacne reagovat tvorbou HCG? Ked nie, tak si to pohladaj
Oplodnenie vajíčka nemá šancu Ťa nijako ovplyvniť. Až po jeho uhniezdovani sa začne tvoriť HCG hormón zodpovedný za tehotenské príznaky (čo trvá aj 5dní, kým oplodnené vajíčko dojde do maternice) a kym vôbec dosiahne HCG potrebné hladiny, to tiež netrvá pár minút, ale pár dní. Po oplodnení ani nie si vlastne tehotná ešte.

@bar_bora_1 a ako vies ze mas oplodnene vajicko? Nemoze to byt skor ovulacia? Nemam s tym skusenost,ale ma to zaujima.