icon

Triky na splodenie dievčatka

diunka
2. sep 2020

Ahojte baby, myslíte že sú nejaké,,triky,, 🙂 splodiť dievčatko? Dočítala som sa viacero rád ako napríklad vyšší príjem bielkovín pomáha či mliečnych výrobkov 🙂 skúšali ste niektorá? A vyšlo/nevyšlo? Ďakujem za každú odpoveď 🙂

sunny8
•
2. sep 2020

Podľa mňa to nevies ovplyvniť

vikusjk
•
2. sep 2020

@diunka hmm, myslis, ze sa da ovplyvnit, aky chromozom bude mat spermia, ktora oplodni tvoje vajicko? Ty mozes papat co len chces, tvoje vajicka budu mat vzdy chromozom X. Ide o to, ci bude oplodnene spermiou s chromozomom X, alebo Y ;)

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
dskjhfdlkdjhl
•
2. sep 2020

Za jeden tyzden dvakrat taka ista a nezmyselna diskusia🙉 Ale znovu poradim-obaja musite mat ponozky a ako ma minule jedna kocka vhodne doplnila, bude fajn ked budu ruzove.

mon2523
•
2. sep 2020

niekedy sa cudujem, ze takymto radam vobe ludia veria. ovplyvnit sa to podla mna neda a radsej by som to nechala tak. je jedno co sa zadari, hlavne aby blo dietatko zdrave nie?

cookie29
•
2. sep 2020

no skusat to vzdy mozes, mas 1 sancu z dvoch, ze to vyjde...

diaalex
•
2. sep 2020

@diunka podľa mna sa to nedá 🙂 manžel má brata a 6 bratrancov (čisto chalani v rodine), ja mám sestru (1 bratranca a tým to končil) a predsa máme dievčatko 🤗

lenuliatko84
•
2. sep 2020

Daj si to vypocitat,triky na to nie su

viikkki
•
2. sep 2020

Skus jonasovu kalkulačku a čítala som vraj "dievčatkovske" spermie sú pomalšie tak treba mať sex 1-2 dní pred ovu a keď chcete chalana tak v deň ovu... Aj my chceme dievčatko zato som už všetko možné čítala 😅

danica2711
•
2. sep 2020

@dskjhfdlkdjhl neprovokuj, zas nás vymažú

gabsisi
•
2. sep 2020

@diunka dá sa spraviť výpočet podľa Jonáša , alebo tiež som počula o teórii kedy dievčenské spermie sú životaschopnejšom a teda treba sa snažiť koncom cyklu..... ale či to funguje neviem. Budem to zisťovať asi pri snahe o tretie, keďže mam doma dvoch chalanov🤪

bajka16
•
2. sep 2020

To musíš nájsť muža čo robí dievčatka ideálne ísť do baru a pýtať sa koľko ich má doma 🤭 Bože pohni rozumom to proste neovplyvníš ničím ak chceš dieťa chci aby bolo zdravé hlavne 🤯

polodrahokam
•
2. sep 2020

.

nika3136
•
2. sep 2020

Ja neviem, my sme plodili na chlapca...a mame chlapca. Povahovo, inak je to oficialne dievcatko 😃 mozem ti dat taky recept ak chces 😃😃

simca06022011
•
2. sep 2020

@nika3136 tiez tak :DDD

tripetta
•
3. sep 2020

A možno sa ti z toľkého snaženia narodí hermafrodit.😉

zazvorka87
•
Odpoveď bola odstránená
•
katuli3nocka
•
10. sep 2020

@diunka my sme mali výpočet na pohlavie bábätka, pretože moja genetika nevie donosiť dievčatko a každé tehotenstvo s dievčenským genom bolo potratené.

lea43
•
13. aug 2021

@gabsisi ahoj,mas 3 deticky? Pytam sa ci si to skusila lebo chceme 3dieta a velmi by som chcela dievcatko

gabsisi
•
13. aug 2021

@lea43
@lea43 nie skončili sme pri dvoch🙂