Túžba po dieťatku
Ahojte ,
Zakladám tému pre "NÁS" ,ktoré chceme mimi kľudne píšte svoje príbehy,ale aj tie ,ktorým sa už podarilo otehuľkovať ,a Vaše skúsenosti alebo rady.
Budem vďačná
@sunshine85 no ako??? došla tá mrchaňa alebo nie??? 🙂
@yanuska1989 my sme sa zacali snazit v decembri tiez uz tuzime po babatku dufam ze sa to podari co najskor
Ahojte,ja mám 21 a snažíme sa ,ale nedarí sa nám. Už sa začínam obávať :/ asi v 16-17 som mavala stále cystu. Snáď sa to upravilo a čoskoro sa podarí.
Ahojte baby,neviem ci ste uz o tom poculi,ale velmi dobry je alchemilkovy caj,ked chcete mat babatko,nie je drahy a za pokus to stoji..svagrovej som ho dala a ona mala problemy,tiez cysty a v ten mesiac co ho pila sa jej podarilo otehotniet
A zabudla som dopisat,ze aj ja som mala cystu avtiez som ho pila a tiez zabral,som tehotna 🙂
@23petka Už dlhšiu dobu sa zoberám bylinkami, alchemilka posilňuje maternicu, ale aj upravuje menštruačný cyklus je dobrá aj u žien, ktoré majú prietrž/pruh/. Na cysty je vhodný čaj z myšieho chvostíka-rebríček obyčajný a dostatok vitamínu B.Tieto dva čaje dokážu veľa aj ako doplnková liečba.
Ahojte,mozem sa ku vam pridat,my sa snazime od konca maja minuleho roka a zatial nic,pijem aj inofolic aj alchemilku,ked douzivam skusim este nieco ine,teraz som si este kupila zelezo
@23petka kolko ste sa snazili
@lejluska dnes dosla...a umieram od bolesti 😒 fu, masaker, ako ma brucho boli...
@sunshine85 joooooooj ☹ tak nič ide sa do dalšieho, dúfajme, že úspešného kola...
@lucinka3289 my sme sa snazili 3 mesiace,ale ten caj som pila az v decembri a vtedy som aj otehotnela..vy sa kolko snazite?
@23petka my sa snazime id decembra
alchemilka nie je zazracna, ja som ju pila a mne nepomohla, po cca 6 rokov snazenia sme sa na to vykaslali a teraz mame doma 14 mesacnu babu
@ika_ba a co vam pomohlo?
ja som s babou uz neratala, takze asi aj psyckika robi svoje, my sme sa prestahovali, takze sme trocha zmenili aj sposob zivota, zacala som cvicit a potom so zistila ze som tehotna, a to som uz mala 42 rokov, tehotenstvo som mala bezproblemov
a poznam dalsiu babu, co zacala cvicit a ostala tehotna
@lucinka3289 a kedy máš dostať ms???
@23petka 2februara
@lucinka3289 no tak to držím palce, aby to vyšlo 🙂
@23petka dakujem dufam ze sa podari

@sara005 ja som mala s oblickou... 😖 ale je to na dobrej ceste 🙂