Tvar polycystických vaječníkov a snaha o dieťatko
Ahojte babule
Vraj mám tvár Pco
Menzes mám každý mesiac od mája ako mi robili čistenie maternice ... Snažíme sa podľa kalendára menštruačného cez plodné dni
Myslíte že je možné otehotnieť že je možné že ovulácia nastane ?
Už mám 6r dieťatko
Celý čas sme sa o bábo nesnažili len teraz
Tak ma to dosť zaujíma
Ďakujem ☺️
@terry658 len ja stále nechápem ako treba a vlastne kedy začať merať bazalku
Pozri, na tvojom mieste si proste uzivam a neriesim. Neviem ako dlho sa snazite, urcite vypoctom podla MS kalendara nepridavaj na vaznosti, proste nemusi to tak byt. Cim viac stresov okolo toho a cirkusov, tym budes viac znechutenejsia a psychika robi svoje. Ja som rada ked si stihnem MS zaznacit do kalendara a poviem ti, merat si nieco, sledovat a vypocitavat, by som sa zblaznila. Lekar ti najlepsie odpovie na vsetko, lebo niekto moze mat problem otehotnie, aj bez pco, iny ma pco take, ze ms pol roka nikde, tazko je tam aj riesit plodne a neplodne dnia cokolvek. Kazdy ti poradi podla "seba" nieco. Tu je uz tolko diskusii o to, fotia sa testy ovulacne, tehotenske a vsetky mozne.. sleduje sa, zapisuje... a k rychlejsiemu otehotneniu to pomoct ani nemusi. Vobec. Staci ze buduci ocko bude mat viac stresu v praci alebo iny "zasah" z hora.
Je tu skupina Meranie bazalnej teploty. V podstate sa meria každý deň v ten istý čas ráno po zobudení, tým istým teplomerom, v pošve (ja meriam v ústach, ale vraj je to menej presné). Liga pár páru predáva aj knižku kde sú vysvetlené pravidlá a robia aj kurzy,dokonca aj online kurzy.

@bykaterina ja som otehotnela hneď na prvý krát ako som mala po menzese sex viac krát sme ho nemali a presne o 3tyZdne mi vyšiel test pozitívny s tým že na sono nič nebolo
Iba hcg s krvi ukázalo že som tehotná