Upratovanie a problém otehotnieť
Baby mate skusenost?? Snazime sa rok o babo ja pracujem ako upratovacka a pracujem 12 dni v kuse tak mam volno vikend a zas. Dr ma uz teraz posiela dat v pravi vypoved, jednoznacne nevedela povedat ci mi to moze skodit az tak. Bud alebo .. kedy to ja ale zistim? Dat vypoved len tak?Cakaju nas zakladne vysetrenia. Doteraz zdravotne problem nemame mam ms ako hodinky.. aj ovulaciu mam. Ma niekto skusenost aebo poznate niekoho komu to skodilo a ocividne po vypovedi zena otehotnela?mna taka praca bavi,babi ma upratovat hybat sa a tez dat len tak vypobed a ostat zrazu doma nieje len tak a tiez neda sa isto len tak vybavit pn
@ilovepizza ano viem ka som sa pytala o skusenost asi budem toto riesit az po vysetreniach

u nas v praci prave upratovacka bez problemov otehotnela a uz aj porodila. ako bolo pisane, treba ist na vysetrenia, ci nebude niekde problem, pripadne si par mesiacov odsledovat ovulaciu a dobre “naplanovat” sex.. ja by som o zmene prace kvoli snazeniu sa o dieta uvazovala iba vtedy, keby som bola neustale pod stresom, inak nie.
ale hlavne ide o to, ako to citis ty. nikto z nas ti nepovie, co mas alebo nemas urobit..