icon

Ureaplazma a snaha o otehotnenie

3. mar 2021

Pekny den prajem 😊. Chcela by som sa opytat, ci moze ureaplazma realne sposobit tazkosti s otehotnenim? Doktor mi nasiel tuto bakteriu kedze sa mi po roku nepodarilo otehotniet. Predpisal mi atb na 10 dni, partner sa dal vysetrit u svojho doktora, tiez mu predpisal atb. Este dodam, ze ziadne prejavy ureaplazmy nemame, vsetko od hormonalneho profilu po ovulaciu funguje a partner ma spermiogram tiez v ramci normy. Zeby sa na nas usmialo stastie po prelieceni? Mate niektora podobne skusenosti? Dakujem 😊

Strana
z2
jenny227a1
Autor odpoveď zmazal
andreaak05
6. apr 2023

@jenny227a1 moc moze byt kludne v poriadku, ale zle vysledky mozu byt len zo sterov z posvy. Ja som sa dostala z ureaplazmy az po 6 rokoch 😱😱 tiez pomohli nakoniec az dvoje atb po sebe. Jedny som brala kvoli zapalu mocaku, ale zevraj zrovna pomahali aj na ureaplazmu a potom doxyhexal silnejsia davka a az na tri tyzdne. Az potom som mala konecne negativny ster. Moze byt, ze po sexe sa vam to zhorsuje. Je dost pravdepodobne, ze ak ma jeden z partnerov ureaplazmu, ma ho aj ten druhy partner. Tym, ze sexujete, sa asi aj premnozuju tie bakterie, tak to tam vtedy najviac vypukne. A boli ste na kontrolnom stere?

jenny227a1
6. apr 2023

@andreaak05 zatial nie mam sa jej ozvat o tyzden. Mne nedala ani antibiotika len canesten a cipky. S partnerom od vtedy nekomunikujem takze sex nehrozi 😄 a stale mam pocit ze potrebujujem ist na toaletu a troska to aj pali ten mocak no je to cele iritujuce 🤬

andreaak05
6. apr 2023

@jenny227a1 uplne vas chapem. Ja som takto fungovala 6 rokov 😱😱 stale zapaly alebo minimalne pocit staleho mocenia, stipania, palenia. Je to na nervy. Ak sa necitite dobre, tak zrejme bude ureaplazma este pozitivna, popripade mate este nieco ine. Ja som mavala popri ureaplazme aj ecoli. Robili vam stery aj na nieco ine? Mne robievali vzdy ureaplazmy, mykoplazmy, chlamydie a kultivaciu, z coho vzdy vysla ta ecoli. Ale neviem, ktora z toho mi viac robila zle a sposobovala tieto problemy.

andreaak05
6. apr 2023

@jenny227a1 a ak vam nedala atb, tak to pochybujem, ze vam preslo. Praveze na to zabera ozaj silna a vacsinou dlhodoba liecba. Zevraj je to velka pliaga, co mozem aj potvrdit, kedze ja som ju mala 6 rokov.

jenny227a1
9. apr 2023

@andreaak05 Robili mi na vsetko tak to bude asi len tato urea. :(

wercung
12. júl 2023

Dobrý deň viem že to je už dlhší čas, ale ako vám to dopadlo ? Podarilo sa po liečbe otehotnieť ?

mirush_11
25. júl 2023

Áno aj mňa by zaujímalo ako ste natom? Podarilo sa?🙈
@jenny227a1
@andreaak05

andreaak05
26. júl 2023

@mirush_11 ja som tehotna 🙂 ale neviem, co pomohlo, ci vyliecenie urey alebo konizacia. Pretoze ureu mam vyliecenu uz cca rok a otehotnelasom mesiac po konizacii, cize u mna boli asi skor problem tie zle bunky na krcku, ale bohvie, mozno keby nemam vyliecenu ureu, neotehotnela by som.

moonica
10. nov 2024

@andreaak05 dobrý deň , môžem sa opýtať mali ste teda ureu a aký nález z cytologie , že ste museli na konizaciu ? Ja mám pozitívnu ureu a zároveň ma tiež chcú poslať na konizaciu ..
Že najprv atb a potom konizacia. Ďakujem

andreaak05
12. nov 2024

@moonica ja som mala uz tu horsiu dvojku, ale teda u mna nikto neriesil, ci mam ureu alebo nie, ked michceli robit konizaciu. Ale mne sa te bunky zhorsovali stale, tak potom som uz isla, ale to uz sommala vyliecenu ureu. Ale liecila som si ju az 6 rokov.

Strana
z2