Ahojte baby gyn mi raz predpísala omylom tieto čipky (2 balenia) namiesto 100mg..v lekárni som blok nebrala, jedno balenie sa mi trochu roztrhalo ako som ho otvárala..ale neviem čo teraz s nimi vrátiť ich nemôžem aby mi vrátili peniaze lebo nemám blok a poškodené balenie..predaj liekov na sieťach je zakázaný..exspirácie majú 01/2024
Ja ich nevyužijem, dá sa niekde ich predať aby to nebolo nelegálne ?
@veornika nie, lieky moze predavat iba lekaren, a tie na predpis uz duplom
@veornika ja len- ako nahle prekrocis prah lekarne smerom vonku, lieky sa nedaju vratit spat bez ohladu na (ne)poskodene balenie, zle predpisane lieky ci s blocikom/bez blocika. A nepouzite lieky bud len darovat niekomu (na vlastnu zodpovednost), alebo vratit do lekarne alebo do kosa podla tvojich preferencii...
By má zaujímalo, ja napríklad mám 100 ale večer si dávam dve guličky, nie je to jedno, či sa dajú dve 100 alebo jedna 200?
@babushkaem je to jedno🙂len nie vzdy maju lekarne dostupne dane davkovanie. Tak, ked ma byt viac ako maju na sklade, tak mozu dat aj balenie s mensou gramazou. Vyssiu gramaz ako predpisanu nemozu vydat.
@vevesh hejv tak som to myslela, že či by to aj tak nevyužila náhodou a nemusela by predávať 🤷🏻♀️
@babushkaem lenze ona dostala vacsiu gramaz ako ma uzivat a to sa neda dat napoly. Keby to bolo opacne, tak nie je problem, da dve namiesto jednej a vyriesene..
@vevesh to SIM si nevšimla, koľko má brat, len že dostala 200 namiesto 100. Ak by brala tak ako ja napríklad, že jednu ráno a dve večer, tak večer by to využiť mohla. Tak som to myslela
@babushkaem na teba ako pôsobia? Ako ja som brala 3 večer ale ja som bol do hodiny vždy vypnutá 🤣 tak som zaspala ako poleno 🤣🤣🤣
@veornika ja som to musela prestať brat orálne, ja som bola ako mátoha, úplne má vypínalo, ani žiť sa mi nechcelo 🤣 keď som to začala vkladať tak úplne v pohode
@babushkaem mne povedala gyn ze to mam práve orálne a večer lebo ze to uspava no každý ako mu vyhovuje, len som si to musela dávať až keď som syna uspala lebo by som bola prvá tuhá 🤣🤣🤣
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veornika darovat mozes v akupine snaziliek