icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

verca5511
13. jún 2014

Ahojte baby, som tu nova a potrebujem poradit. Snazime sa uz od oktobra 2013, dnes som 29dc, vcera aj dnes ma pobolievalo brucho, myslela som, ze uz to dostanem, tak som si dnes zo srandy urobila ovulacny test... Vysiel mi silno pozitivny, myslela som si, ze mam tento mesiac anovulacny lebo sa mi bazalna teplota drzi stale dole a teraz neviem co si mam o tom mysliet. Vcera sme sa snazili... ked mi vysiel pozitivny test znamena to, uz uz ovu prebehla?
Dakujem za odpovede 🙂

yanni
13. jún 2014

@ciusinka ahoj. No u nas tiez nic. Ja som bola v oktobri-novembri na vysetreni a aj teraz v maji, takze maj len potvrdil, ze u mna vsetko ok. Muz bol na dvoch spg, tak mu zistili, ze ma malo tych dobrych rybiciek. Sice vraj este v norme ale vidis ake su tie ich normy. Samozrejme to nik neriesil. Androlog povedal, ze ak sa to do troch mesiacov znacne nezlepsi, tak nam ostava len umele, co samozrejme nechcem. ja som chcela uz len copatu pipinocku. Ale ak nebude, tak nebude. Inak, doc vravi, ze treba zlepsenie, ale nic mu nedal, nic nepredpisal. Tak sme trochu studovali a kupili v lekarni nejaky preparat, tak uvidime. Papa poctivo 😀
Blbe je, ze jeden mesiac nam vypadne. Cely jul je muz prec. A v auguste by mal ist na kontrolny spg.
A tebe nieco zistili koli tym potratom?

@ckatka ta lutealna faza by mala byt najmenej 14 dni, inak vajicko nema cas sa uhniezdit.

ciusinka
13. jún 2014

@yanni Fiha, tak vidim, ze aj vy ste to mali pestre..Ale sa cudujem, ze ten lekar tvojmu muzovi nedal nic na nejaku podporu tvorby alebo ja neviem co, ved to sa akoze ako ma zlepsit len tak same od seba? A umele teda nechcete vobec?

No mne nezistili nic, ono smiesne je to, ze ked zena potrati, tak sa vsetci tvaria, ze ved sa vlastne nic nestalo a vsetko je uuuuplne v pohode, lebo v dnesnej dobe kazde tretie tehotenstvo konci potratom..Ale teda neviem, ci ma to ma akoze nejako utesit alebo co 😕 ale neviem, co je na tom take normalne..Prvy potrat som mala hned v 5tt, vtedy sa to spustilo same, dr. nic neriesil, "ved to sa stava", druhy potrat som mala v 8tt, vtedy sa nam ani plod nevytvoril, vak bol pekne velky, ale plod nikde..To uz som chodila k inemu dr., ten mi povedal, ze mi urobi vysetrenie krvi, ale ze on si mysli, ze tam je nejaky problem s krvou pri tvorbe toho plodu a ze na to mi pomoze ten Clexane - ten riedi krv..Teraz mi zobrali krv na stitnu zlazu a nejaky prolaktin ci co, vysledky boli v norme, takze vcera som zacala pichat ten Clexane, ten si mam pichat uz pred otehotnenim a potom aj cele tehu..Tak dufam, ze to pomoze a ze sa nam cim skor zadari..Ale citala som, ze vela zien, co potratili a potom si to pichali, tak uz potom nemali problem a babo donosili..Tak tajne dufam, ze to tak bude aj u mna..

yanni
13. jún 2014

@ckatka jaaaj co to ja za hluposti pisem. Lutealna faza by mala byt minimalne 11 dni aby malo vajicko cas sa uhniezdit. 14 je taky normal.

viwy
13. jún 2014

Čau baby, čo tu opäť čítam, že ak je lutealna fáza kratšia ako 14 dní, tak je problém otehotnieť? To snáď nie 😖 Tento mesiac mi vyšla ovu až na 21DC a mrchu dostávam 34DC, takže to vychádza len tak tak a hlavne niekedy príde aj skôr. Myslím si, že to asi nevyšlo 😖 Mám pocit, že musím zmeniť gyndárku, ta nič nerieši... Keď si čítam vaše vyšetrenia, tak vôbec neviem o čom rozprávate 😕 Moja ma len pozrie, spraví ultrazvuk a vraj je všetko v poriadku. No, ale mám pocit, že asi nie je, keď sa nám nedarí už viac ako 6 mesiacov! Uvidím ako to dopadne tento mesiac a potom to budem musieť začať riešiť 😉

viwy
13. jún 2014

@yanni čauky, takže stačí 11 dní? 🙂 To som rada 😵 😵 😵 Idem si to ešte vygoogliť 😀

yanni
13. jún 2014

@viwy no mne to myslim niekto tu na konovi tak napisal. Ze vsetko co je od 11 dni vyssie je dobre 😉

blcha76
13. jún 2014

@korenka17 Ahoj, ja som mala odber vajíčok v pondelok, ale v BA. Celkovo 13, z toho 12 zrelých, všetky napichali a všetky sa aj oplodnili. 6 sme dali zmraziť a 6 na predĺženú kultiváciu. Zajtra mám vklad, len ešte neviem o koľkej, to mi dnes zavolajú.
Dúfam, že sa tebe zadarilo, budem držať palce, nech máš 25.6. // 🙂 🙂 🙂 .

yanni
13. jún 2014

@viwy inak u nas zase nic, kramy prisli dnes. To je fakt ako hodinky. O dva dni som mala skorej ovulu a o dva dni prisli skorej aj kramy. fakt zaujimave.
Takze my ideme do dalsieho kola. Ak to v dalsom nevyjde, tak zase miesime aj v auguste, kedze muz je cely jul prec. 😠

yanni
13. jún 2014

@viwy no to jej musis povedat, nech ti urobi hormonalny profil. A muz tiez nech ide na sperm. My sme isli po roku. Povedala som gync, ze sa nam rok nedari a zobral krv a dal vsetko vysetrit. Na normalnej prehliadke ti krv nik neberie. To sa skuma len moc, odmeria tlak a u nas pokuka zo spodu a ja som privatne poistena, takze mne urobi zo spodu aj ultrazvuk, zoberie vytery a tu sa robi este aj prevencia na rakovinu hrubeho creva, myslim ze od 30tky automaticky. Krv a ine vysetrenia sa robia len v pripade neotehotnenia dlhsiu dobu alebo inych problemov.

viwy
13. jún 2014

@yanni Jeee, si ma ukľudnila, že stačí 11 dní. Pozerala som sa do môjho kalendára, kde si zapisujem kedy sa snažíme a len vo februári sme sa snažili 21 deň ostatné mesiace nie.V marci keď som potom bola pri gyndarke, tak mi krvné testy potvrdili tehu. Iné mesiace sme sa snažili hlavne okolo 14 dňa a potom sme povolili...Vtedy som nevedela, že mám ovu až tak neskoro, takže čakám ako dopadne tento mesiac...
Normálne nemôžem pochopiť, že to máš tak presné, ale je mi ľúto, že vám to nevyšlo 😢 😢 držím päste do druhého kola, mesiaca 🙂 😉
Keď poviem gyndarke, že chcem nejaké vyšetrenie, tak sa len tak divne zasmeje a povie, že nie je treba! Inač ma len tiež pozrie zo spodu a aj ultrazvuk, niekedy výtery a to je všetko a krv mi brala ako som písala v marci, ale to len preto, že som chcela vedieť či nie som náhodou tehotná.
Ďakujem za radu a info 😉

internetka
13. jún 2014

@zuza02 jeeej, no tak bodaj by ti to vyšlo aj teraz tak rýchlo 🙂..my sa pokúšame už rok, tak verím, že teraz to už vyjde, ved už to je piaty den a stále nič 🙂))..

internetka
13. jún 2014

@nair ahooj, si strasne zlata..nie, ešte som netestovala, aj ked kazde ráno mám také pokusenie, no už sme si povedali, že už tým, že počkám pár dní, tak sa nič nezmení, nechcem byt potom z toho smutná, vies určite o čom hovorím..aj ked priatel je v tomto nedockavejsí🙂))..chystám sa, že v nedelu ho urobím 🙂)

nair
autor
13. jún 2014

@internetka Tak veľmi držím prsty, verím, že je to tam 😉 Ja som doposiaľ netestovala ani raz.. Mám pravidelný cyklus, počas snaženia mi raz meškala 3 dni, čo je u mňa dosť, vydržala som netestovať a dobre som urobila 🙂 Ja tiež keď to príde, nebudem určite testovať skôr ako po 5 - 7 dňovom meškaní..

zuza02
13. jún 2014

@internetka tak to vyzera pre vas velmi nadejne, aj nejake priznaky mas ci nic?...ja som dnes 28 DC a zatial este MS neprisla...je mi troska divne od zaludka, tak neviem comu to mam pripisat...testovat zatial tiez nechcem, pockam par dni 🙂

zuza02
13. jún 2014

@nair aj tebe drzim prsteky a hlavne tie dve ciarocky nech mame vsetky 🙂

korenka17
13. jún 2014

@blcha76 jéééj,peknú úrodu si mala,počkaj,to zamrazujú embryá pred tým kým sa vytvorí blastocysta?tak držím palce,aby tie mrazené ste nemuseli ani použiť!ja som 26 hodín po ET a cítim sa dobre,som doma,na PN do 23.6.,takže sa rozmaznávam 🙂
daj vedieť,aký máš priebeh!

janderka
13. jún 2014

@verca5511 ak ti dnes vysiel ovu test pozitivne, tak zajtra by mala nastat ovulacia. Skus si merat bazalku dalej, ked ti stupne, budes mat istotu ze ovu prebehla.

chiara55
14. jún 2014

aj ja sa chcem pridat snad to uz teraz vyjde vsetkym 🙂

viwy
15. jún 2014

Čau baby, chystá sa už niektorá testovať? Síce ja mám ešte čas, ale myslím, že do ms to nevydržím a testík skúsim už v stredu 😀 Hádam sa nám objavia vytúžené 2// 😵 Prajem krásnu nedeľu 😉

zuza02
15. jún 2014

@viwy mne meska dva dni, tak testovat budem asi v utorok, este pockam...🙂

lubka1983
15. jún 2014

@verca5511
@janderka ale ovu na 29 DC????podla mna je tehotna

janderka
15. jún 2014

@lubka1983 ale ak ma bazalku stale dolu, tak este ani ovu neprebehla. Ak prebehne ovulacia, tak teplota vystupi a drzi sa hore az do mrchy. A ak by otehotnela tak teplota ostane hore

janderka
15. jún 2014

@verca5511 a kolko dnove cykly mavas? ak ich mavas dlhsie, tak ovu moze byt aj na 29. DC

viwy
15. jún 2014

@zuza02 To je super znamenie, držím moc päste 😉 Už by to chcelo nejaký pozitívny testík a aby sme sa potom všetky postupne nakazili 😀

lubka1983
15. jún 2014

@janderka uvidime ked sa ozve

radka752
15. jún 2014

Ahojte žienky. No tak ešte mrcha nedošla ale aj tak mám pocit, že tento mesiac to zas nevyšlo a už onedlho dorazí :/ Teraz som 28 DC

verca5511
15. jún 2014

Dakujem za odpoved baby 🙂, tehotna bohuzial asi nie som, sice mam dnes 31dc, ale mam strasne rozhadzany cyklus, teraz mi pise ovuview, ze to mam dostat zajtra. Tehotna sa byt necitim a bazalnu teplotu som mala dnes len 36,8 , asi ten ovu test vysiel zle a mam tento mesiac anovulacny...

kojka306
16. jún 2014

ahojte. tak sa presuvam k vam. uz sa snazime piaty mesiac. stale nic. ale asi za to moze stres zo stahovania. kazdy mesiac mi ukazal tehu test pozitivny a nakoniec mrcha dosla. snsd nam to uz teraz konecne vyjde.

blcha76
16. jún 2014

@korenka17 Ahoj, takže ja som si dala vložiť len jedno, to naj-naj-naj 🙂 🙂 🙂 . 6 embryí mám zmrazených, 6 išlo na predĺženú kultiváciu z toho sa 3 prestali vyvíjať. Takže ešte 2 blastocysty išli na zmrazenie... Teraz už len čakať 🙂 ... Ako sa máš ty? Kedy máš test?