V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@orchi_dea Ja keď som ju pila, tak som si vždy ráno urobila do pollitráka a popíjala v priebehu doobedia.. ale neviem, či to stačí 😕 Pila som ju skôr aby som skúsila všetko čo sa dá, ja mám MS obyčajne presnú ako hodinky..
Babule, neviem ako vy, ale ja sa so svojím 2dpo cítim ako v 2.tt 😀 😝 Tento mesiac nám to hádam konečne vyšlo 🙂
@nair to cakanie od ovulacie je najhorsie
Babule mne to meská už tretí deň 🙂...stále ešte čakám, test nerobím..povedala som, že vydrzím až do víkendu ale už som asi trikrát držala v ruke test..v sobotu ideme s partnerom sa svadbu, tak to nechám asi na nedelu, ak do vtedy nepríde mrcha..som veľmi zvedavá ako to dopadne, lebo prsia ma bolia ako pred, dúfam to je ale niečím iným 🙂
Som strasne nedočkava..dufam sem začneme pridávať postupne vsetky testíky s kolajničkami 🙂
@internetka 🙂 🙂 Veľmi držím prsty ! 🙂
@internetka super dufam ze sa k tebe pridame atoako vydrzis tolko netestovat? :D ja by som uz davno ocikavala :D
ahojte,neviem,či sme zapadnem vekom,ale som po OPU-odber vajíčok v Brne-Reprofit a máme 3 embryjká pekné,zajtra idem na vklad jedného embrya do Brna na 11-tu,tak držte palce,potom až 25.6. sa môžem testovať 😵
Ahojte kočeny, pár dni som tu nebola, ale všetky príspevky som si poctivo prečítala 😉 Myslím, že pitie grepového džúsu zabralo lebo som pár dni zbadala hlien a ovu som mala až 21DC 😕 prvý pozitívny test mi vyšiel 20DC ale čiarka 21DC bola o čosi silnejšia a držala sa aj 22DC a potom opäť slabla. Najhoršie je, že cez ovu sme boli na oslave, takže neviem či sme to stihli 😢 lebo sme na to šupli až deň po 😖
@internetka držím päste aby bol pozitívny 😉
@korenka17 určite sa to podarí, držím palce 😉
ahoj baby, ja som dnes 29DC a 11DPO aj som dnes skusala testik ale belbo :( MS by mala dosjt v piatok, mozno je este skoro, jooojo neviem 🙂 ALE musi nam to vyjst. Drzim nam palce 😀
Ahojte, mohla by som sa k vam pridat?
Mam za sebou uz dva potraty, jeden v oktobri 2013 a druhy vo februari 2014, tento cyklus sa ideme znovu zacat snazit, dnes som bola u lekara na vysetreni, vzal mi krv, urobi vysetrenia na stitnu zlazu a trombofiliu, zajtra si mam zavolat pre vysledky a uz mi aj predpisal Clexane, ktory si mam pichat od zajtra, ak vysledky krvi budu v pohode..A pichat si ho budem aj pocas celeho tehu, tak pevne verim, ze sa nam zadari uz teraz, lebo tie injekcie ma nijako nenadchynaju, ale tak co uz, hlavne aby sa nam konecne zadarilo mat zdrave mimi 🙂 Dnes som 7 DC, takze buduci tyzden ideme do toho 🙂
Vsetkym nam tu drzim palce, aby sme nachadzali 2 ciarocky na testoch 😉
leishmania ešte neviem, že či sa mi to podarí tak dlho čakať a budem robiť všetko,aby som na to nemyslela, aj ked to velmi nejde 🙂..teraz mi aj kazdu chvílku volá priatel, že čo a ako a že či náhodou neprisla mrcha..mne meskala najviac jeden den, co si pamatam 🙂
nair dakujem krásne, len dufam tu nebudem o pár dní nariekat, že nič z toho nebolo
viwy tiež velkee dakujem
Všetky ste velmi zlaté a je to tu taká opora...
Ahojte ... ja som dnes 24 DC a začínam mať pocit, že to asi nevyšlo .... uvidíme ... necítim nejaké zmeny, tak ako to tu písali niektoré žienky, len napätie v podbrušku a únavu, ale tá môže byť aj z tých horúčav, ktoré teraz máme.
Ahojte pridam sa k vam. Vsetkym snazilkam prajem dve ciarocky. Som 26 DC....zatial ziadne priznaky...tak som zvedava...pekny dnik 🙂
Tak sa sem pridam aj ja. Tiez sa pokusame o babatko a dufam ze teraz to uz vyjde. Uz som myslela ze som v tom ked mi 9 dni meskala mrcha a nakoniec prisla.Krvacala som dost silne ale kratko. Tak sa pokusame znova a neprestavame🙂 Mohli by sme mi poradit co je take najvhodnejsie pri otehotneni, mozno poloha, alebo....dakujem
Tak mne uz pomalicky konci mrcha a silno rozmyslam nad meranim bt tento mesiac, no uvidim
@yanni Ahoj, no ja este nic, 2 tehotenstva, 2 potraty, babo ziadne ☹ Teraz ideme do toho znovu, poobede volam lekarovi za vysledky krvi a ked budu ok, od dnes si picham Clexane..Nic moc, ale co uz, snad to pomoze..
A vy ste ako na tom? Boli ste uz na nejakych vysetreniach alebo tak?
@mifko no ja som momentálne tiež na tom tak, že čakám, už mi meská stvri dni..tak uvidíme..
kopec báb písalo, že zozadu to vyjde, tak sup sup 🙂
@zuza02 ahoooj...a ako dlho sa snazíte ?? 🙂
@internetka dakujem , tak sa teda budeme snazit.velmi tuzim po babatku
Ahojte,chcem sa spytat tych,co vam dr.brala krv,tak to co zistovala? Ja idem na preventivku bud.utorok,ale nikdy mi krv nebrala. V januari som tiez potratila a v juli by sme chceli znova skusit.
Ja som z vlastnej inicativy bola u endokronilogicky a ta mi brala krv a dala zistovat nielen hormony stitnej ale aj tieto zenske a vsetko bolo v poriadku - v norme.
Ahojte .My sme tiež zamiešali teraz v júni aj ked dcérku už mame 8 ročnú, ale ešte chceme aj chlapca-tak myslime pozitívne , aby to vyšlo..:- 😉
@nyky23 dneska som bola na tej preventivke konecne, u noveho DR. Tak som 19DC - a na USG mi vlavo nasiel 2CM vajicko, ktore by malo coskoro dozriet podla neho, cize vhodny cas na snazenie je cez vikend. Uplne mi teraz rozhodil system, lebo to potom znamena ze tie moje spinenia 17-20 dni mozu byt ovulacia??? Ze mi to nikdy nenapadlo... a to som vzdy dufala ze mi tam uz nieco hniezdi...
Mate s tym daktora skusenost? Ze ovulacia je neskorsie a potom to mrna ma vobec cas sa uhniezdit? Ked pride MS na 25 - 27 den??
@internetka snazime sa prvy mesiac, dcerka sa nam podarila na druhy pokus, tak som sama zvedava ci sa zadari , alebo si este pockame 🙂...vy sa dlho snazite?
@internetka No ako? 🙂 Nakúkam sem, či máš niečo nové.. ešte si netestovala?

@zelka13 😀 😀 Som sa dobre zasmiala 🙂 Ja som už po ovu, boli asi predvčerom, možno včera.. Ale ešte to chceme dnes poistiť.. Celkom sa teším, že sa k nám blíži búrka a možno sa trochu do večera ochladí, lebo toto teplo je ozaj na infakt aj bez snaženia 😝