icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

nair
autor
16. jún 2014

@kojka306 Ahoj, vyjde, musí, v tejto skupine to tento mesiac (alebo aspoň čoskoro) vyjde každej z nás 🙂 Už ste teda presťahovaní a bude trochu kľudnejšie obdobie? My sa snažíme už trištvrte roka, ale sme pracovne vyťažení, dva mesiace sme ovu aj prešvihli.. Taktiež stres zohráva svoju rolu.. Navyše idem v stredu na pohovor, a ak nastúpim od júla do novej práce, tak budú opäť nervy.. žiadna dovolenka.. 😒 No uvidíme, možno ma nevezmú 😝
Držím Ti tento mesiac palce!

zelka13
16. jún 2014

haloooo, halooo babuľky moje, tak ako pokračujeme 🙂 my dnes a zajtra máme ovu, takže poctivo pracujeme 🙂 čo máte nové? 🙂

ckatka
16. jún 2014

@ciusinka fakt? a je to tak v poriadku? resp podarilo sa ti otehotniet v takom cykle niekedy? mne sa to zda strasne vela, 19dc bol folikul 20mm, a 20 DC som zacala trochu krvacat, a aj pobolievalo brusko,...tak asi to bolo ono,...nevieeeeeeem

ckatka
16. jún 2014

@yanni 🙂 no nech ratam ako ratam, ak som mala 19DC 20mm folikul, 20DC som trochu krvacala (co predpokladam ze mohol prasknut), tak to by som aj tak musela mat cyklus aspon 31 a viac dni....uf... a mne to chodi bezne na 26-29 den :(
a to spinenie na 17-19DC mavam uz dlhsie - vzdy som dufala ze snad nidacia, a ono to svina pravdepodobne ovulka este len 🙂)))) a to sme sex v tom obdobi velmi nemavali (ma tak pobolievalo vsetko vzdy), ale teraz som si povedala ze skusime 🙂 tak som zvedava

ckatka
16. jún 2014

@viwy vam sa to podarilo aj ked si mala ovu na 21 den? lebo asi sme to tiez tak hlupo robili, v strede cyklu furt, a potom niekedy vobec ;) podla chuti...a tiez mi vraj vychadza ovu neskoro okolo 20DC

ciusinka
16. jún 2014

@ckatka Podarilo sa mi tak otehotniet uz dvakrat, ale ani raz to nedopadlo dobre, ale urcite nebola pricina neskora ovulacia..Kamaratka ma ovulaciu az okolo 20 DC a ma teraz 2-tyzdnovu dceru..A citala som aj o zenach, ktore maju ovulaciu dokonca cez menzes, co si sice neviem zivo predstavit, ale tak asi aj to je mozne..

viwy
16. jún 2014

@ckatka No, podarilo ako podarilo. Pár dni pred ms som si našla na teste ducha, tak som sa objednala u gyndarky. Na ultrazvuku nič nevidela, tak mi zobrala krv a potvrdila tehu, ale jej slova boli, že tam niečo je. Chcela ma ešte vidieť, ale my sme v ten deň už museli odcestovať do DE. Mám pocit, že tomu trošku dopomohla lebo ako ma prezerala, tak ma neskutočne celý deň bolelo v podbrušku a asi po dvoch dňoch od vyšetrenia som dostala ms. Práve v tom mesiaci sme sa snažili okolo 21 dňa a ostatné mesiace sme mali zamerané na 14 deň. Vôbec som netušila, že ovu mám až tak neskoro lebo žiadne bolesti ani príznaky nemám. Teraz si pre istotu kupujem ovu testy ktoré vyšli tento mesiac pozitívne 20,21a22DC čo je tiež divné a nechápem prečo až tri dni, ale najsilnejšia čiarka sa mi zdala 21DC. Tento mesiac čakám či to vyšlo, ale myslím, že nie... v stredu si chcem spraviť test 😕

lulasu
16. jún 2014

Ahojte aj mi sa pokusame v maji nic tak uvidim teraz by to bolo super a dcerka by dostala k 3 narodeninkam zivu babiku 😀

zuza02
16. jún 2014

baby dnes som bola v lekarni kupit test, lebo uz mi 3 dni meska....prave som si ho spravila a krasne // ciarocky 🙂...tak sa tesim a prajem aby ste sa aj vy uz tesili....moc drzim palce....pekny dnik 🙂

orchi_dea
16. jún 2014

@zuza02 Gratulujeeeem, dufam,ze si take to spravy precitam castejsie, zelaaaam krasne tehotenstvo !!!

korenka17
16. jún 2014

@blcha76 ...jéééj,tak to máš nádhernú úradu fakt,ja som mala včasnú blastocystu vloženú,testujem až 24.6.,ani nechcem skôr,nemá to vôbec význam a len mamatest,iný ja neuznávam...takže len čakať,držím palce!

viwy
16. jún 2014

@zuza02 Jeee, to je super! Blahoželám a prajem krásne tehotenstvo 🙂 😵

nair
autor
16. jún 2014

@zuza02 Blahoželám! 🙂 Toto je super skupinka, sú tu samé dobré správy 😉 Dúfam, že Ťa budeme čoskoro všetky nasledovať 🙂 Užívaj si tehotenstvo.

blcha76
16. jún 2014

@korenka17 Ja testnem určite skôr. Lebo ja som blbá a nevydržím tak dlho... Inak 24.6. by som mala ísť na krv 🙂 ...

lulasu
16. jún 2014

@zuza02 gratulujem a tesim sa s Tebou a som zvedava ktora bude dalsia 🙂

zuza02
16. jún 2014

dakujem baby, drzim vam moc palce 🙂

internetka
17. jún 2014

Dievčatá, ja ešte stále neviem ako na tom som, meškať mi to stále mešká, už od nedele ráno zvraciam, čo sa mi nestávalo..a k doktorovi idem až v piatok...a ešte aby som nezabudla, test bol negatívny, tak teraz skúsam az zajtra...hmmmmm....

internetka
17. jún 2014

@zuza02 jeeeej..ja ti strasne gratulujem 🙂..tebe to pekne vyslo, že si ani tak dlho nečakala...Prajem ti krásne a pokojné tehotenstvo 🙂

nair
autor
17. jún 2014

@internetka Držím prsty! 🙂

internetka
17. jún 2014

@nair dakujem...a ako si na tom ty??

sue
17. jún 2014

@internetka 😵 😵 😵 to znie nááááááááááááááááááááádejne 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@zuza02 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 gratulujem 😵 😵 😵 😵 😵 bože baby, nakazte nás !!! 🙂

Ja som mala ovulku cez víkend - tentokrát sme boli presne odsledovaní gyndošom, folikul bol krásny, sliznica vysokááá, tak sme snažilkovali obdeň ako sa má...no a napchávame sa vitamínmi a tak...MS nepríde 30.júna, ale testnúť chcem už 29ho, to má MM narodky 😵 😅 joj musí nám to tu povychádzať !!!

denisa87
17. jún 2014

Ahojte ,pridavam sa k vam 🙂 mi sa uz do jari 2011 snazime o druhe mimi,zatial bez lekarskeho zasahu,a dnes som natom takto,tak hadam to bude nadalej silniet a nakonci s toho bude mimi 😀

nair
autor
17. jún 2014

@denisa87 Ahoj 🙂 Ja tam vidím čoraz krajšieho ducha, veľmi držím prsty!! 🙂

nair
autor
17. jún 2014

@internetka Ja som ani neviem koľký dpo, cca. 9 - 10 asi.. MS sa chystá o týždeň, necítim sa zatiaľ ani na ňu ani na tehu, takže mi je fajn 😉 Zatiaľ neriešim a pravdupovediac v tieto dni ani nemám čas riešiť 🙂 Akurát trochu váham.. Môjmu sa nechce na spg, ja som chcela k Dr. až po roku snaženia, ergo v okt.. Ale možno pôjdem aspoň ja na vyšetrenia skôr, na preventívku a fm - @sue si ma navnadila, možno by bolo dobre preklepnúť ma či je ozaj všetko ako má byť 🙂

denisa87
17. jún 2014

@nair Dakujem ti,len sa trosku bojim,ze ta svinucha pride,dnes mam krce,a uz som mala v minuosti dusikov a predsa prisla :( vo stvrtok idem k lekarovy,aj ked by bolo tehu,urcite este nic vidiet nebude,ale aspon krv zoberie,a popripadne nieco nasadí...

radka752
17. jún 2014

Ahojte. Ja som dnes 30 DC a už niekoľko dní žeriem všetko, čo mi príde pod ruky. Mrcha zatiaľ nikde a radšej by som brala // ako mrchu.

viwy
17. jún 2014

@internetka
@radka752
@denisa87
Kočeny moc vám držím päste aby ste boli tehu a aby sa z ducha stala krásna koľajnica 😉 😵 Ja som pár dni pred ms, ale dnes som nevydržala a spravila testík 😀 Bol tak biely, že ma skoro trafilo, takže už viem, že nám to nevyšlo, fňuk 😢

leishmania
17. jún 2014

@viwy kolkaty si den cyklu? Ja posledna ms 22.5 tiez som testovala a biely jak sneh. Ale tak mala nadej stale je aj ked sa uz psychicky pripravujem ze nic

viwy
17. jún 2014

@leishmania MS bola 19.5, takže som 30 DC a podľa ovu testov 9 Dpo a hlavne nič ma nebolí, žiadne napnuté prsia, proste nič 😖 Musím sa pomaličky zmieriť, že pravdepodobne budeme musieť v snažení pokračovať ďalší mesiac 🙄

leishmania
17. jún 2014

@viwy ja prsia citim kazdy cyklus posledne asi podvedome si uz vsegeruvavam tehotenstvo 🙂 teraz tiez ale uvidime citila som dnes aj take divne brucho ako na mrchu ale uz to preslo... No uvidime...