V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
haloooo, halooo babuľky moje, tak ako pokračujeme 🙂 my dnes a zajtra máme ovu, takže poctivo pracujeme 🙂 čo máte nové? 🙂
@yanni 🙂 no nech ratam ako ratam, ak som mala 19DC 20mm folikul, 20DC som trochu krvacala (co predpokladam ze mohol prasknut), tak to by som aj tak musela mat cyklus aspon 31 a viac dni....uf... a mne to chodi bezne na 26-29 den :(
a to spinenie na 17-19DC mavam uz dlhsie - vzdy som dufala ze snad nidacia, a ono to svina pravdepodobne ovulka este len 🙂)))) a to sme sex v tom obdobi velmi nemavali (ma tak pobolievalo vsetko vzdy), ale teraz som si povedala ze skusime 🙂 tak som zvedava
@ckatka Podarilo sa mi tak otehotniet uz dvakrat, ale ani raz to nedopadlo dobre, ale urcite nebola pricina neskora ovulacia..Kamaratka ma ovulaciu az okolo 20 DC a ma teraz 2-tyzdnovu dceru..A citala som aj o zenach, ktore maju ovulaciu dokonca cez menzes, co si sice neviem zivo predstavit, ale tak asi aj to je mozne..
@ckatka No, podarilo ako podarilo. Pár dni pred ms som si našla na teste ducha, tak som sa objednala u gyndarky. Na ultrazvuku nič nevidela, tak mi zobrala krv a potvrdila tehu, ale jej slova boli, že tam niečo je. Chcela ma ešte vidieť, ale my sme v ten deň už museli odcestovať do DE. Mám pocit, že tomu trošku dopomohla lebo ako ma prezerala, tak ma neskutočne celý deň bolelo v podbrušku a asi po dvoch dňoch od vyšetrenia som dostala ms. Práve v tom mesiaci sme sa snažili okolo 21 dňa a ostatné mesiace sme mali zamerané na 14 deň. Vôbec som netušila, že ovu mám až tak neskoro lebo žiadne bolesti ani príznaky nemám. Teraz si pre istotu kupujem ovu testy ktoré vyšli tento mesiac pozitívne 20,21a22DC čo je tiež divné a nechápem prečo až tri dni, ale najsilnejšia čiarka sa mi zdala 21DC. Tento mesiac čakám či to vyšlo, ale myslím, že nie... v stredu si chcem spraviť test 😕
Ahojte aj mi sa pokusame v maji nic tak uvidim teraz by to bolo super a dcerka by dostala k 3 narodeninkam zivu babiku 😀
baby dnes som bola v lekarni kupit test, lebo uz mi 3 dni meska....prave som si ho spravila a krasne // ciarocky 🙂...tak sa tesim a prajem aby ste sa aj vy uz tesili....moc drzim palce....pekny dnik 🙂
Dievčatá, ja ešte stále neviem ako na tom som, meškať mi to stále mešká, už od nedele ráno zvraciam, čo sa mi nestávalo..a k doktorovi idem až v piatok...a ešte aby som nezabudla, test bol negatívny, tak teraz skúsam az zajtra...hmmmmm....
@zuza02 jeeeej..ja ti strasne gratulujem 🙂..tebe to pekne vyslo, že si ani tak dlho nečakala...Prajem ti krásne a pokojné tehotenstvo 🙂
@internetka 😵 😵 😵 to znie nááááááááááááááááááááádejne 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@zuza02 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 gratulujem 😵 😵 😵 😵 😵 bože baby, nakazte nás !!! 🙂
Ja som mala ovulku cez víkend - tentokrát sme boli presne odsledovaní gyndošom, folikul bol krásny, sliznica vysokááá, tak sme snažilkovali obdeň ako sa má...no a napchávame sa vitamínmi a tak...MS nepríde 30.júna, ale testnúť chcem už 29ho, to má MM narodky 😵 😅 joj musí nám to tu povychádzať !!!
@internetka Ja som ani neviem koľký dpo, cca. 9 - 10 asi.. MS sa chystá o týždeň, necítim sa zatiaľ ani na ňu ani na tehu, takže mi je fajn 😉 Zatiaľ neriešim a pravdupovediac v tieto dni ani nemám čas riešiť 🙂 Akurát trochu váham.. Môjmu sa nechce na spg, ja som chcela k Dr. až po roku snaženia, ergo v okt.. Ale možno pôjdem aspoň ja na vyšetrenia skôr, na preventívku a fm - @sue si ma navnadila, možno by bolo dobre preklepnúť ma či je ozaj všetko ako má byť 🙂
Ahojte. Ja som dnes 30 DC a už niekoľko dní žeriem všetko, čo mi príde pod ruky. Mrcha zatiaľ nikde a radšej by som brala // ako mrchu.
@internetka
@radka752
@denisa87
Kočeny moc vám držím päste aby ste boli tehu a aby sa z ducha stala krásna koľajnica 😉 😵 Ja som pár dni pred ms, ale dnes som nevydržala a spravila testík 😀 Bol tak biely, že ma skoro trafilo, takže už viem, že nám to nevyšlo, fňuk 😢
@viwy kolkaty si den cyklu? Ja posledna ms 22.5 tiez som testovala a biely jak sneh. Ale tak mala nadej stale je aj ked sa uz psychicky pripravujem ze nic
@leishmania MS bola 19.5, takže som 30 DC a podľa ovu testov 9 Dpo a hlavne nič ma nebolí, žiadne napnuté prsia, proste nič 😖 Musím sa pomaličky zmieriť, že pravdepodobne budeme musieť v snažení pokračovať ďalší mesiac 🙄
@viwy ja prsia citim kazdy cyklus posledne asi podvedome si uz vsegeruvavam tehotenstvo 🙂 teraz tiez ale uvidime citila som dnes aj take divne brucho ako na mrchu ale uz to preslo... No uvidime...

@kojka306 Ahoj, vyjde, musí, v tejto skupine to tento mesiac (alebo aspoň čoskoro) vyjde každej z nás 🙂 Už ste teda presťahovaní a bude trochu kľudnejšie obdobie? My sa snažíme už trištvrte roka, ale sme pracovne vyťažení, dva mesiace sme ovu aj prešvihli.. Taktiež stres zohráva svoju rolu.. Navyše idem v stredu na pohovor, a ak nastúpim od júla do novej práce, tak budú opäť nervy.. žiadna dovolenka.. 😒 No uvidíme, možno ma nevezmú 😝
Držím Ti tento mesiac palce!