V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@sue no zatial to znie dobre, ale test je stááále negatívny, už si ho asi nebudem robit, uvidím, čo povie doktorko 🙂 ...cítim zároven radost ale aj sklamanie...
@nair niekedy je asi aj lepsie, ked to nemás cas riesit...ja by som bola uplne prekvapená, keby to teraz vyjde, lebo by to znamenalo, že ste mi pomohli vy - baby z koníka, lebo len tento mesiac som sa k vám pridala oficialne na tejto stránke 🙂
@viwy 🙂
baby idem k vam ak možem,cez vikend by mala byt ovu tak dufam ze MS uz naozaj naozaj nepriiiiiiiiiiiide 😠
ahojte, aj ja sa k vám pridávam. Máme už jedno dievčatko, ale už by sme všetci chceli pre ňu súrodenca. Snažime sa už skoro rok. Tak idem s vami mysliet pozitívne 🙂
@denisa87 Ooo, super! 🙂 Práve som Ti išla odpísať, že držím prsty, aby to tento krát nebol iba falošný duch.. Tak sa teda zajtra ozvi ako si dopadla 🙂
@internetka To by bolo skvelé a veľmi symbolické, veď na to funguje táto stránka 🙂 Ja sa tu na MK realizujem odkedy sa snažíme (okt.), ale založila som túto tému, lebo som si povedala, že je na čase to prelomiť aj v svojej hlave.. a zatiaľ sa tu babám darí.. 🙂
Takže len tak ďalej dievčatá 😉
dievcata nahodou neviete co je so strankou womenzone.cz ? ak daktora pouzivate? mne ju nejde otvorit, tam mam vsetky zaznamy, a teraz neviem kedy som mala poslednu mrchu... :( ak ratam dnes by som mala byt 26DC, uz pijem Inofolic, prsia ma vobec nebolia ako inokedy pred MS,...tak uvidime
Ahoj dievčatá, včera som si opäť spravila test 😀 Po utorňajšom bielom teste sa tam včera objavil duch... Nevydržala som a dnes, nie z ranného moču(14.00hod.) som to vyskúšala ešte raz a duch bol silnejší 😵 Bože som tak nervózna a neviem čo si mám myslieť 😕 Zajtra ma manžel narodeniny, takže ak to vyšlo dostane najkrajší darček! Držte mi palce aby duch silnel a neslabol 😉 Neskôr prihodím aj foto 😉
@nyky23 Nie, nie, mozno som to spomenula, ze budem pit 2x denne, ale myslim, ze som pila len jeden sacok. Mam pocit, ze len par dni pred ovu som pila 2 sacky inac stale jeden. Tento mesiac som hlavne pila aj alchemilku, inofolic a pred ovu grepovy dzus a po ovu ananasovy, takze to mozno pomohlo. Mrcha vacsinou dorazi aj ked mam na teste ducha, takze som fakt netrpezliva. Som fakt zvedava ako to bude pokracovat 😕
@leishmania Uz 33DC a viem, ze par dni dozadu som mala uplne biely test. Neviem aky dlhy mas cyklus, ale ja vacsinou 34 +- nejake dni. Ovu som mala az okolo 20DC ale snazili sme sa myslim az 21DC lebo sme boli na oslave tak skor to neslo 😀 Dufam, ze duch bude silnejsi a silnejsi 😵
takže..snažili sme sa a dnes po 5 dnoch meškania mrchy mám krásne kolajniky na mamateste...🙂..oteckovi a neskôr aj dcérke môžem oznámiť radostnú novinku... 😝

@leishmania Odkedy beriem Inofolic, tak prsia vôbec pred ms necítim a upravila sa mi aj trošku pleť. Nemám žiadne pupence a hlavne ten mega veľký pred ms 😕 Je to veľmi zvláštne, keď necítim vôbec nič a posledný mesiac som mala úplne bezbolestnú ms. Síce som dnes cítila trošku tlaky v podbrušku, ale to je asi tým, že príde ms 😖 No uvidíme 😉