icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

viwy
17. jún 2014

@leishmania Odkedy beriem Inofolic, tak prsia vôbec pred ms necítim a upravila sa mi aj trošku pleť. Nemám žiadne pupence a hlavne ten mega veľký pred ms 😕 Je to veľmi zvláštne, keď necítim vôbec nič a posledný mesiac som mala úplne bezbolestnú ms. Síce som dnes cítila trošku tlaky v podbrušku, ale to je asi tým, že príde ms 😖 No uvidíme 😉

radka752
18. jún 2014

@viwy no už aj ja viem, že to nevyšlo - mrcha znova dorazila ☹ .... tak snáď o mesiac .

internetka
18. jún 2014

@sue no zatial to znie dobre, ale test je stááále negatívny, už si ho asi nebudem robit, uvidím, čo povie doktorko 🙂 ...cítim zároven radost ale aj sklamanie...
@nair niekedy je asi aj lepsie, ked to nemás cas riesit...ja by som bola uplne prekvapená, keby to teraz vyjde, lebo by to znamenalo, že ste mi pomohli vy - baby z koníka, lebo len tento mesiac som sa k vám pridala oficialne na tejto stránke 🙂
@viwy 🙂

wenka25
18. jún 2014

baby idem k vam ak možem,cez vikend by mala byt ovu tak dufam ze MS uz naozaj naozaj nepriiiiiiiiiiiide 😠

viwy
18. jún 2014

@radka752 Ale nie, to je škoda 😢 Ja ešte stále čakám čo z toho bude, ale väčšie percento dávam mrche 😠 Držím päste do ďalšieho mesiaca 😵

safirko
18. jún 2014

ahojte, aj ja sa k vám pridávam. Máme už jedno dievčatko, ale už by sme všetci chceli pre ňu súrodenca. Snažime sa už skoro rok. Tak idem s vami mysliet pozitívne 🙂

eliza333
18. jún 2014

@wenka25 aj ja mam asi vtedy ovu.držim ti palce nech to vyjde.

eliza333
18. jún 2014

@denisa87 graf ukážkovy podľa mna to vyšlo.držim palcr

denisa87
18. jún 2014

Moja čiaka silnieeeeeeeeee 😀 zajtra idem k lekarovi,drzte palceky 😉

denisa87
18. jún 2014

@eliza333 Dakujem,ano aj dnes som hore a ciarka tmavne 😉

marshmallow
18. jún 2014

Baby pridavam sa 🙂

nair
autor
18. jún 2014

@denisa87 Ooo, super! 🙂 Práve som Ti išla odpísať, že držím prsty, aby to tento krát nebol iba falošný duch.. Tak sa teda zajtra ozvi ako si dopadla 🙂

@internetka To by bolo skvelé a veľmi symbolické, veď na to funguje táto stránka 🙂 Ja sa tu na MK realizujem odkedy sa snažíme (okt.), ale založila som túto tému, lebo som si povedala, že je na čase to prelomiť aj v svojej hlave.. a zatiaľ sa tu babám darí.. 🙂
Takže len tak ďalej dievčatá 😉

denisa87
18. jún 2014

@nair jasne dam vediet zajtra,ale pochybujem ze bude nieco vidiet,pravdepodobne mi zoberie krv a vysledky sa dozviem mozno v piatok alebo az v pondelok ..to sa ale nacakam 😖

denisa87
19. jún 2014

Babule,33dc a 13dpo 🙂

ckatka
19. jún 2014

dievcata nahodou neviete co je so strankou womenzone.cz ? ak daktora pouzivate? mne ju nejde otvorit, tam mam vsetky zaznamy, a teraz neviem kedy som mala poslednu mrchu... :( ak ratam dnes by som mala byt 26DC, uz pijem Inofolic, prsia ma vobec nebolia ako inokedy pred MS,...tak uvidime

viwy
19. jún 2014

Ahoj dievčatá, včera som si opäť spravila test 😀 Po utorňajšom bielom teste sa tam včera objavil duch... Nevydržala som a dnes, nie z ranného moču(14.00hod.) som to vyskúšala ešte raz a duch bol silnejší 😵 Bože som tak nervózna a neviem čo si mám myslieť 😕 Zajtra ma manžel narodeniny, takže ak to vyšlo dostane najkrajší darček! Držte mi palce aby duch silnel a neslabol 😉 Neskôr prihodím aj foto 😉

nyky23
19. jún 2014

@viwy gratulujem 🙂 koľko si brala inofolic?

viwy
19. jún 2014

@nyky23 Ešte neviem či to vyšlo na 100% síce je čiarka silnejšia, ale stále je to len duch 😒 Vybrala som 2 balenia inofolicu, ale tento mesiac som ho vlastne ani nedobrala.

nyky23
19. jún 2014

@viwy po jednom alebo dvoch sackoch denne? Ale vyšlo to😀 musíš veriť 🙂

nyky23
19. jún 2014

@viwy už som to našla.. pila si od 11 DC 2 sáčky že?

leishmania
19. jún 2014

@viwy supeeeeer a kolky si den cyklu? Ja dnes 28dc a test stale negat

denisa87
19. jún 2014

moje poobedne prekvapko,lekar tipuje na 4tt,ale vela este nevidel,o dva tyzdne kontrola,vysledky z krvi v pondelok 😉

leishmania
19. jún 2014

@denisa87 kolky den cyklu si mala 1. pozit test?

viwy
19. jún 2014

@nyky23 Nie, nie, mozno som to spomenula, ze budem pit 2x denne, ale myslim, ze som pila len jeden sacok. Mam pocit, ze len par dni pred ovu som pila 2 sacky inac stale jeden. Tento mesiac som hlavne pila aj alchemilku, inofolic a pred ovu grepovy dzus a po ovu ananasovy, takze to mozno pomohlo. Mrcha vacsinou dorazi aj ked mam na teste ducha, takze som fakt netrpezliva. Som fakt zvedava ako to bude pokracovat 😕

viwy
19. jún 2014

@leishmania Uz 33DC a viem, ze par dni dozadu som mala uplne biely test. Neviem aky dlhy mas cyklus, ale ja vacsinou 34 +- nejake dni. Ovu som mala az okolo 20DC ale snazili sme sa myslim az 21DC lebo sme boli na oslave tak skor to neslo 😀 Dufam, ze duch bude silnejsi a silnejsi 😵

viwy
19. jún 2014

@denisa87 Blahozelam 🙂 Krasny testik. Drzim moc paste aby cele tehu bolo bezproblemove,pohodeve a na konci krasne zdrave miminecko 😉

denisa87
20. jún 2014

@leishmania slabuckeho ducha na 9 dpo 😉

denisa87
20. jún 2014

@viwy Dakujem velmi pekne 🙂

kwella
20. jún 2014

takže..snažili sme sa a dnes po 5 dnoch meškania mrchy mám krásne kolajniky na mamateste...🙂..oteckovi a neskôr aj dcérke môžem oznámiť radostnú novinku... 😝

kwella
20. jún 2014

takže..snažili sme sa a dnes po 5 dnoch meškania mrchy mám krásne koľajničky na mamateste...🙂..oteckovi a neskôr aj dcérke môžem oznámiť radostnú novinku... 😝