V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@endzu dikY som uz trochu nestastna z toho
Ahojte, ja by som mala dostat mrchu v stredu, ale uz druhy den pocitujem polesti prs, a sem tam aj podpruska, presne ako pri mrche. stale dufam ze nepride a v juni nam to vyslo:( ale uz stracam nadaj
diavcata pomohlo vam uzivanie duphapostu, ake mate s nim skusenosti?
Ahojte babulky, tak ja som dnes 27DC, menzes (ne)ocakavam vo stvrtok, uz mi z toho mierne prehrabava, ako sa neviem dockat, ci pride alebo nepride..Do toho som este minuly tyzden dostala vaginalnu mykozu, ktoru som za cely svoj zivot nikdy nemala a zrazu teraz, ked sme sa znovu zacali snazit, no na porazenie..Bola som s tym aj u Dr., dal mi nejake tabletky na vkladanie a uz je to v pohode a ze keby som bola pripadne tehotna, tak to nie je ziadny problem..Tak teraz cakaaam..Dnes v noci sa mi snivalo, ze som si robila test a take kolajnice tam boli ze az..Kiezby to bolo aj naozaj..
@sue gratulujem tehulka a nie nesmelo to uz je jasne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Mrcha mi došla 😢 takže pokračujem v Júly ... už som s toho neštastna
@aemy nic si z toho nerob...aj my sme na tom rovnako.....ale neboj do konca tohto roka uz budeme daaavno tehulky.... 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova si zlata, ale niekedy na mna dojde taky smutok 😒 vy sa dlho snažite?
je pravda ze mi sa snazime len par mesiacov...lenze ja uz mam 35 a mm 38....takze aj mne doktorka radi co najskor otehotniet...a hlavne mi poradila aby som mm poslala na sprmiogram...tak uvidime este tento mesiac a potom ho hned aj objednam ked to nevijde...ved ako sa hovori...postav dom...zasad strom a sup na to...takze prve dve veci uz mame za sebou a teraz uz len tu tretiu najdolezitejsiu osobu..... 🙂 🙂 🙂
@aemy pokracujeme tiez v juli... tiez uz som z tojo bola nestastna este som sa dozvedela ze svagrina je tehotna ti sa snazili asi odvedy co my tak ma to este 2x zamzrzelo ze zas nic aj ked jej to velmi prajem len som z toho taka smutna bola ze u nas zas nic.... ale tak v juli sa hadam zadari leto slnko by mohli pomoct 🙂
@leishmania aj moja švagrina je tehotna 🙂 my sa zasa snažime len 2mesiace ale nečakala som že to bude trvat tak dlho 😒 a kto vie ešte do kedy ... ten blby pocit ked sa testujem a test negativny 😖 verím že sa nam to podarí čo najskôr a tešim sa ked budeme dávat fotečky s pozitivnymi testikmi 😀
@aemy my uz dlhsie aj ked uz druhe, vo februari som potratila a odvted mam taky divny cyklus ze aj ked podla ovu testov je ovulacia nemam ten typicky hlien co predtym som mavala pocas ovulacie... svagrina mala este pred tym ako som ja potratila mimomaternicove tak sme tak spolu si drzali palce tak hadam ze sa uz aj nam postasti teraz a sotiahneme to stastne dokonca...
juuj tak to mi je luto ... aj u nas ide o druhe dieta dcerka bude mat 6rokov a už sa nevie dočkat babatka a berieš niečo na podporu?
Taaaak snazilky...objednala som si zase INOFOLIC...jedno balenie mam za sebou...potom som nebrala lebo som mala zle vysledky na onkocytologii...ale nastastie je to ok...takze ideme sa naplno snazit....nech uz aj my mame tie vytuzene //.....takze nam vsetkmm drzim palce...a kazdej mrchce odkazujem ze nech uz nechodiiiii....aspon tento a buduci rok.....
@aemy pijem grepovs dzus crstvy kazdrano od za iatku cyklu, tento mesiac som zacala uzivat inofolic, a od potratu pijem alchemilkovy caj vzdy od zaciatku cyklu po ovulaciu alni vzdy poctivo...
@leishmania a ten grepovy dzus pijes kazdy den az po ovulku alebo cely cyklus.....? Ja mam doma 3 grepy tak si asi kazdy den jede odstavim.....
grepovy dzus som zacala cyklus ale kedze je to na plodny hlien tak asi staci po ovulaciu
@katkatonkova
ahojte baby. ja by som mala dostat zajtra mrchu, ked by som sa zajtra ostestovala , myslite ze uz by sa nieco ukazalo? poslednu M som mala 5.6, mam ale dost rozhadzany cyklus.uz som starsne nervozna, z dna na den viac a viac ked sa blizi den mrchy:(((((((((
@mifko vacsinou ano ale pri prvom tehotenstve som v den ocakavaneho menzesu mala negat a den po ducha, pri druhom tehotenstve co som potratila som mala pozit test uz niekolko dni pred ocakavanym menzesom

@leishmania a držím pslce v snazilkovani 🙂