icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

endzu
30. jún 2014

@leishmania a držím pslce v snazilkovani 🙂

leishmania
30. jún 2014

@endzu dikY som uz trochu nestastna z toho

lubka1983
30. jún 2014

@endzu uz sa nepamatam ci smespolu pisali kedy si mala pm?

mifko
30. jún 2014

Ahojte, ja by som mala dostat mrchu v stredu, ale uz druhy den pocitujem polesti prs, a sem tam aj podpruska, presne ako pri mrche. stale dufam ze nepride a v juni nam to vyslo:( ale uz stracam nadaj

mifko
30. jún 2014

diavcata pomohlo vam uzivanie duphapostu, ake mate s nim skusenosti?

korenka17
30. jún 2014

@mifko ja som užívala Duphaston asi 4 roky vkuse,ale na úpravu cyklu,podáva sa aj na udržanie plodu,ale Utrogestan je lepší.

capslock
30. jún 2014

@viwy ahoj, kedy si mala poslednú mrchu?

viwy
30. jún 2014

@capslock Ahoj, 19.5 a prvý pozitívny test so slabulinkou čiarkou 20.6 a ovu bola až 21DC ale mám 30-34 dňový cyklus.

capslock
30. jún 2014

@viwy ja som mala poslednu 28.5. a pozitívny mi vyšiel tiež už dnes a mám 30 dnove cykly...preto sa pýtam. dakujem za odpoved

ciusinka
1. júl 2014

Ahojte babulky, tak ja som dnes 27DC, menzes (ne)ocakavam vo stvrtok, uz mi z toho mierne prehrabava, ako sa neviem dockat, ci pride alebo nepride..Do toho som este minuly tyzden dostala vaginalnu mykozu, ktoru som za cely svoj zivot nikdy nemala a zrazu teraz, ked sme sa znovu zacali snazit, no na porazenie..Bola som s tym aj u Dr., dal mi nejake tabletky na vkladanie a uz je to v pohode a ze keby som bola pripadne tehotna, tak to nie je ziadny problem..Tak teraz cakaaam..Dnes v noci sa mi snivalo, ze som si robila test a take kolajnice tam boli ze az..Kiezby to bolo aj naozaj..

sue
1. júl 2014

Ahojte 🙂 tak nesmelo som tu 🙂 ale vyzerá to tak, že nám to vyšlo. Klopem, aby som neuriekla. MS mešká len 1 deň, cyklus je 32dňový, dnes som 33deň, 15DPO... a prikladám foto...
...a modlím sa 🙂

majuska7979
1. júl 2014

@sue gratulujem tehulka a nie nesmelo to uz je jasne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aemy
1. júl 2014

Mrcha mi došla 😢 takže pokračujem v Júly ... už som s toho neštastna

katkatonkova
1. júl 2014

@aemy nic si z toho nerob...aj my sme na tom rovnako.....ale neboj do konca tohto roka uz budeme daaavno tehulky.... 🙂 🙂 🙂

aemy
1. júl 2014

@katkatonkova si zlata, ale niekedy na mna dojde taky smutok 😒 vy sa dlho snažite?

katkatonkova
1. júl 2014

je pravda ze mi sa snazime len par mesiacov...lenze ja uz mam 35 a mm 38....takze aj mne doktorka radi co najskor otehotniet...a hlavne mi poradila aby som mm poslala na sprmiogram...tak uvidime este tento mesiac a potom ho hned aj objednam ked to nevijde...ved ako sa hovori...postav dom...zasad strom a sup na to...takze prve dve veci uz mame za sebou a teraz uz len tu tretiu najdolezitejsiu osobu..... 🙂 🙂 🙂

leishmania
1. júl 2014

@aemy pokracujeme tiez v juli... tiez uz som z tojo bola nestastna este som sa dozvedela ze svagrina je tehotna ti sa snazili asi odvedy co my tak ma to este 2x zamzrzelo ze zas nic aj ked jej to velmi prajem len som z toho taka smutna bola ze u nas zas nic.... ale tak v juli sa hadam zadari leto slnko by mohli pomoct 🙂

aemy
1. júl 2014

@leishmania aj moja švagrina je tehotna 🙂 my sa zasa snažime len 2mesiace ale nečakala som že to bude trvat tak dlho 😒 a kto vie ešte do kedy ... ten blby pocit ked sa testujem a test negativny 😖 verím že sa nam to podarí čo najskôr a tešim sa ked budeme dávat fotečky s pozitivnymi testikmi 😀

leishmania
1. júl 2014

@aemy my uz dlhsie aj ked uz druhe, vo februari som potratila a odvted mam taky divny cyklus ze aj ked podla ovu testov je ovulacia nemam ten typicky hlien co predtym som mavala pocas ovulacie... svagrina mala este pred tym ako som ja potratila mimomaternicove tak sme tak spolu si drzali palce tak hadam ze sa uz aj nam postasti teraz a sotiahneme to stastne dokonca...

aemy
1. júl 2014

juuj tak to mi je luto ... aj u nas ide o druhe dieta dcerka bude mat 6rokov a už sa nevie dočkat babatka a berieš niečo na podporu?

blcha76
1. júl 2014

@korenka17 Ahoj, pekné číslo 🙂 , teším sa 🙂 , ešte pôjdeš na krvičku?
Ja som bola včera na kontrolnú a za 6 dní mi hcg stúplo z 313 na 2615 🙂 ... O 3 týždne mám sono 🙂 ...

katkatonkova
1. júl 2014

Taaaak snazilky...objednala som si zase INOFOLIC...jedno balenie mam za sebou...potom som nebrala lebo som mala zle vysledky na onkocytologii...ale nastastie je to ok...takze ideme sa naplno snazit....nech uz aj my mame tie vytuzene //.....takze nam vsetkmm drzim palce...a kazdej mrchce odkazujem ze nech uz nechodiiiii....aspon tento a buduci rok.....

korenka17
1. júl 2014

@blcha76 no kráásne,ja idem dnes na sono po 17-tej a potom neviem,kedy na krv zas,zajtra na endo+hemat.,takže odberov ma čaká požehnane. 😒

blcha76
1. júl 2014

@korenka17 Fuuu, to nejako veľa, nie? Ja nemám nič, až 22.7. sono, tak neviem...
Držím palce a daj potom vedieť čo bolo na sone 😀 .

leishmania
1. júl 2014

@aemy pijem grepovs dzus crstvy kazdrano od za iatku cyklu, tento mesiac som zacala uzivat inofolic, a od potratu pijem alchemilkovy caj vzdy od zaciatku cyklu po ovulaciu alni vzdy poctivo...

katkatonkova
1. júl 2014

@leishmania a ten grepovy dzus pijes kazdy den az po ovulku alebo cely cyklus.....? Ja mam doma 3 grepy tak si asi kazdy den jede odstavim.....

leishmania
1. júl 2014

grepovy dzus som zacala cyklus ale kedze je to na plodny hlien tak asi staci po ovulaciu
@katkatonkova

mifko
1. júl 2014

ahojte baby. ja by som mala dostat zajtra mrchu, ked by som sa zajtra ostestovala , myslite ze uz by sa nieco ukazalo? poslednu M som mala 5.6, mam ale dost rozhadzany cyklus.uz som starsne nervozna, z dna na den viac a viac ked sa blizi den mrchy:(((((((((

bar12
1. júl 2014

@mifko ja som v den mrchy testovala a testovacia bola asi polovicnej intenzity ako kontrolna, takze uz by ti malo ukazat 🙂

leishmania
1. júl 2014

@mifko vacsinou ano ale pri prvom tehotenstve som v den ocakavaneho menzesu mala negat a den po ducha, pri druhom tehotenstve co som potratila som mala pozit test uz niekolko dni pred ocakavanym menzesom