V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@tixx mozno daka dlhsia dovolenka niekde pri mori by zabrala 😀
@leishmania ale aspon na mesiac!!! 😉 my sme si po svadobnej ceste povedali,ze uz na menej ako 12 dni nikam nepojdeme, to bol neskutocny relax, a este by som tam kludne vydrzala dlhsie, to je pre mna taky reset vzdy - dovca. kam sa chystate vy?
@leishmania presne aj ja si myslim, ze sa na to sustredim, aj ked si poviem kaslem na to, vzdy cakam co a ako. Len zas uz sa nechcem spoliehat na to ked sa zadari tak bude, cas leti ako voda z mesiaca na mesiac a rocky pribudaju ;)
@tixx Dakujem , tak dufam,ze si tu precitam od kazdej pozitivnu spravu...
@zelka13 joooj moja no snad sa aj vam zadari skoro, povedz chlapovi,ze to nie je nic strasne. Moj svagor bol zrovna vcera na spermiogram , snazila som sa to tak vtipnejsie podat,ked sme sa o tom rozpravali, ci bola pekna sestricka a tak :D a moj povedal,ze by si svoj casak zobral, lebo tam tie uz musia byt dolepene :D
@tixx netusim hladame byt, chceme kupit 3i. Tak neviem ci na dovcu vyjde. Vy?
@orchi_dea to sa neda necakat ked sa clovek snazi 😀 dokonca aj ked sa az tak strasne nesnazi 😀
@tixx
@leishmania ja som sa dala na cvicenie, ze musim chudnut…ideme v auguste na dovolenku, tak mam ciel na ktory sa sustredim. Predtym som sa bala behat, skakat, ved co ak…teraz na to nemyslim, cvicim poriadne 🙂
@leishmania my sa rozhodujeme vzdy na poslednu chvilu, a chodievame tak zaciatkom septembra, takze uvidim, co mi brnkne do nosa a kam pojdeme, niekedy mam pocit, ze nejake Chorvatsko vyjde dokonca lacnejsie ako dovca na Slovensku, no uvidime, kam nas tento rok zaveje 😉 tak drzim palce pri hladani bytiku, mozno ked sa zacnes sustredit na nieco ine, tak to zrovna pride, ono to tak vraj byva, mala by som si aj ja najst nejaku novu aktivitu, nech na to prestanem mysliet 🙂
@lina129 Vôbec som netušila, že sa ma piť už od 1DC, takže dik za info 😉 Minulý mesiac mi vôbec nezabral a tento mesiac som to už chcela nechať, ale nakoniec muž prekvapil a sám mi ho kúpil 🙂 Žijeme v DE a tu je Inofolic za 20€ ale v balení je 30 sáčkov. Hmm, obdivujem ťa, že si si kúpila až 4 balenia, ale keď piješ 2x denne, tak je hneď krabička prázdna...
@nair Zatiaľ nič nepozorujem ale pijem ho len druhý deň. Chcela som červený grep, ale bola som rada, že som zohnala aspoň biely a hlavne 100% aj s dužinou. Nooo bol to fakt maratón niečo zohnať 😅
Ahojte baby tak aj ja sa pridavam my sa snazime od januara a zatial sa nepodarilo tak dufam ze v juni sa to podari nam vsetkym 🙂
dakujem viwy tak to bude super ako dlho sa uz snazilkujete?
Tak toto som si dnes rano povedala aj ja 🙂
@tixx no veď to, že malý je už veľký 🙂 a on sám sa stále vypytuje kedy bude mať sestričku, alebo bračeka, všetci v škôlke majú len on nemá, to je aj hrozný pocit sa pozerať naňho keď vždy príde taký smutný, už chcel aj bociana chytiť, po všetkých oknám na dome nasypal cukor (skoro ma trafiľ šľak keď som to zbadala, nevedela som načo to je, a že to mu dedo kázal, že keď vykŕmi bociana, tak mu donesie sestričku 😉 ) no nemala som nato slov, už aj miesto v skrini urobil na vecičky, a naposledy chcel aj postieľku zložiť, nech je nachystaná 🙂 🙂 . Nad tým IUI a IVF sme ešte nerozmýšľali, uvidím, čo teraz povie doktorka, a ak by sa nič nepodarilo ( ale podarí sa 🙂 ) tak asi ku koncu roka, začnem nad niečim takým uvažovať, lebo nieje načo čakať, nemám 20 a keďže mám funkčnú, len polovicu brucha tak šance sa pomalý každým dňom znižujú
@orchi_dea no veď už je ,,nalomený,, včera volal kamarátovi, ktorý bol tiež na to ( jeho známy je urológ, čo to robí) že nech mu to tam vybaví, tak dúfam, že to tento týždeň stihne, on sa hrozne bojí lekárov, to som ešte takého chlapa nevidela aby sa tak bál doktorov, ale čo zvládne to 🙂
@orchi_dea na to cvičenie sa idem dať aj ja, presne toto bola moja výhovorka skoro celé 4 roky snaženia, čo ak to vyšlo a malému cvičením ublížením.... no ale teraz už nebudú výhovorky, v pondelok začnem na 100% , za mesiac niečo aj zhodím, aby som ďalší mesiac mohla začať priberať 😀 🙂
Ahojte, ak smiem, tak sa pridám 🙂 tiež sa ofic.snažilkujeme od októbra, neofic.od augusta...no...nič zatiaľ 😒 striedam pozitívne a negatívne obdobia...zatiaľ s tým nič nerobíme (o žiadnom IUI ani IVF neuvažujeme) a snažím sa ani sa prílš nepozorovať, len tuľkanie obdeň, aby to bolo OK...ale o dva týždne idem ku gyn.na prehliadku tak už asi dačo poriešim...minimálne, aby ma kukol, či nie je u mňa problém...ak bude u drahého, tak to necháme tak 😢 a zmierime sa s jedným šintrom...
@tixx ja som sa s tým ešte nestretla, aby niekto chcel tak veľmi súrodenca, mi to máme na dennom poriadku. v auguste minulý rok sme sa sťahovali do domu, a ped mesiacom som si bola ešte u mamy po zbytok vecí, to boli konkrétne maličke pre bábatko, s krabíc som to balila do vákuových vriec, a že to dám na poval odložiť, on keď to videl, štvrtinu s toho povyberal a poukladal do skrine, najlepšie na tom je, že keď niekto k nám príde, tak ešte vo dverách je privítaní :: ,, mám nachystané vecičky pre sestričku, poďte ukážem vám,, 🙂 😉 no vieš si predstaviť tie spýtave pohľady, to je potom vysvetľovania 🙂 V decembri budem mať 29 🙂
@tixx
@zelka13 haha aj ja som si hovorila od pondelka, skoro kazdy tyzden 😀 Co mate dnes na robote,ze si nenajdete pol hodinku? Ja som sa pridala k babam co cvicia Julian Michaels a krasne to ide 🙂13cm slo dole z pasa. To je uz ale ina tema. Inak musis ist asi s nim k tomu lekarovi, ked ma taky strach, su taky ludia proste maju fobiu a pritom im ani nic nemusi byt.
Nasa mala povedala,ze druhe babatko nepotrebujem, lebo ved mam ju :D
Baby tie co pisete o tom grepe? To su nejake doplnky alebo pijete cerstvu grepovu stavu?
@sue Drzim palce , vsetkym co ste v tejto skupinke.
@tixx ja som sa s tým ešte nestretla, aby niekto chcel tak veľmi súrodenca, mi to máme na dennom poriadku. v auguste minulý rok sme sa sťahovali do domu, a ped mesiacom som si bola ešte u mamy po zbytok vecí, to boli konkrétne maličke pre bábatko, s krabíc som to balila do vákuových vriec, a že to dám na poval odložiť, on keď to videl, štvrtinu s toho povyberal a poukladal do skrine, najlepšie na tom je, že keď niekto k nám príde, tak ešte vo dverách je privítaní :: ,, mám nachystané vecičky pre sestričku, poďte ukážem vám,, 🙂 😉 no vieš si predstaviť tie spýtave pohľady, to je potom vysvetľovania 🙂 V decembri budem mať 29 🙂
akosi mi tu naskakujú príspevky dvojmo ☹
@orchi_dea no veď to, presne to poznám od toho pondelka 😀 ale teraz už fakt, dnes ešte nie, nakoľko v noci sme mali pohotovosť kvôli starkej (býva vo vedľajšom dome) a zrovna ke´d som sa zobudila, pozerám prečo nám svieti svetlo na dvore, a kuknem a tam záchranka, tak som išla kuknúť, takže som dosť unavená dnes s toho všetkého ale v pondelok idem naplno tiež vyskúšam tu Jilian, už ju mám nainštalovanú na telke, tak sa pustím do toho, celý týždeň si budem chodiť obrábať aj políčko, treba mi zemiaky pokopať, takže myšlienky budem mať zamestanané všetkým možným aby som nemyslelala na bábo 🙂 veď mi drahúšik povedal, že aby som tam išla s nim 🙂 ale to zvládne, on len tak hovorí, ale radšej pôjde sám, lebo potrebuje tam mať kľud, a ten by pri mne nemal, lebo mne sa ústa nezavrú 🙂
@zelka13 zlatyyyyyyyyy 😉 no ved to este mas cas, keby si mala pred 40,bolo by to horsie o trosku, podla mna urcite mate sancu a velku,ze sa vam to podari. ked nic, tak fakt treba ist k lekarovi, co ine by este doporucil, ja si myslim,ze medicina je fakt velmi vyspela uz v dnesnej dobe, a ze dokaze zazraky 🙂

@leishmania no ja si myslim tiez,ze psychika zohrava velku rolu, len da sa tomu zabranit nejak? lebo taky recept na nemyslenie na to by sa aj mne zisiel 😝