V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@tixx no veru, ja som si teraz objednala napolovicu s kamoskou za tusim 90€ bolo 8 baleni, ze jeden vysiel okolo 11€... objednavala to kamoska tusim z tej stranky pilulka... ty to poznas, skus sa pozriet, ci tam este maju tu akciu... no a ona si nechala 4 balenia a mne dala 4... inak je to drahe jak fras... ale ako pises, pre babatko vsetko 😅
@tixx Ja som bola na preventívke v októbri, keď sme začali so snažením, ten mesiac mi robil aj fm, všetko bolo ok, mala som ísť aj ďalší mesiac, no nejak sme si obaja s mm povedali, že zatiaľ nechceme nič riešiť s lekármi, že tomu dáme čas.. My sme obaja dosť pracovne vyťažení, takže sa nám viac krát stalo, že sme ovu premeškali. Navyše mi pribudli iné zdravotné problémy a mala som chodenia k lekárom plné zuby 🙂 Vtedy sa ma Dr. pýtal, odkedy máme nechr. pohl. styk.. tak som mu povedala, že tri mesiace (to, že síce nechránený ale prerušovaný som už nespomenula.. 😀 ) Lebo vlastne tesne pred svadbou sme si viacmenej prestali dávať pozor, ale plodnému obdobiu sme sa stále skôr vyhýbali.. Čiže podľa záznamov v karte je už teraz takmer rok snaženia 😝
Keď som teraz dostala ms, tak som sa prvý krát za toho trištvrte roka dorevala, že sa nám nedarí.. Tak som zasa začala rozmýšľať, že by som bola asi spokojnejšia, kebyže viem, že sme zdraví.. Čiže určite v lete idem za Dr. a niečo už podnikneme aj my 🙂
@viwy
@nyky23
Baby neviem ako zaberie vám, ale mne grepový džús nezabral ani trochu 🙂 Ale jedna moja kamoška tu si ho veľmi chválila, že brutal zmena hlienu.. 😉
Nebude to mať súvis ani s antikoncepciou, ja som ju nebrala nikdy - mala som šťastie, že som mm, a teda jediného vážneho partnera spoznala až ako stará a pracujúca žena a teda to malo u nás so svadbou rýchly spád 😀
Takže mám brať Inofolic 2x i ja?? Veď skrachujem 🙂 🙂 🙂 A keď mám cyklus ok, tak by mi mal stačiť jeden na otehotnenie, nie? 😀 Ja som rozmýšľala, že ho vysadím na leto, pôjdem k Dr. a uvidím, čo povie on..
No, dievčence, vidím, že tu už táram sama so sebou, nejak sa mi už nechce pracovať, balím to na tento týždeň 🙂 A idem upratať byt, nech mám zajtra voľno.. 😎
Teším sa, že ste rozprúdili debatu a všetkým Vám prajem pekný víkend 🙂
@tixx Dva mesiace..a žiaľ ako som myslela, že to bude jednoduché na prvý šup tak akosi to tak nie je 😒 ..a vy sa ako dlho snažíte?
@patricia128 my v podstate od konca septembra minuleho roku, po svadbe sme sa zacali snazit, no zatial este nic... tiez som si myslela,ze to bude jednoduchsie, ale zase na druhej strane som stale pozitivna, lebo viem,ze raz sa to proste podari 😉
@tixx Toto je tak nespravodlivé ženy, kt. nechcú mať deti otehotnejú a tá žena, kt. by aj chcela tej sa nedarí..No nič musíme pozitívne myslieť a veriť že nám to výjde..
@patricia128 no ved, to sa aj ja pytam,ze kde je spravodlivost 😀 kolko mas rokov? ja 31... takze uz "je na case" na to prve podla mna 🙂
@tixx budem mať 26..
ahojte baby, tak ja sa ku Vam pridavam. V maji sme si povedali, ze si prestavame davat pozor a ideme na to. No chcela som sa spytat jednu vec. Prvy den cyklu sa rata dnom kedy mi zacala mrcha alebo ako sa to vlastne rata? Lebo som si v maji robila ovulacne testy od 10DC( 1.DC som ratala prvy den zacatia mrchy) az po 20DC a ani jeden mi nevysiel pozitivny 😠 tak som chcela vediet ci robim chybu v poctoch alebo naozaj bol u mna maj taky mizerny mesiac. Ďakujem
@patricia128 neboj, ono to pride 😉 ja akurat neznasam,ked sa ma kazdy na to vypytuje, ze kedy uz budeme mat babo... no tak asi vtedy,ked sa konecne podari 😀 a este jednu vec nemam rada, ked mi niekto hovori, ze na to nemam mysliet... lenze to sa neda...
@michala.s ahoj, no ja na to,aby som vedela uplne presne povedat, ci som ovu mala alebo nie, som okrem ovulacnych testov zacala merat bazalnu teplotu, na zaklade toho sa po niekolkych cykloch da povedat, ci ovu prebehla alebo nie 🙂 dalsia vec je, ze si nemusela vystihnut vrchol toho,ked ten LH hormon bol najsilnejsi, cize ak ci merala 1x denne, mohla si to "prepast",alebo mat anovulacny cyklus. 1DC ratas spravne, je to den zacatia mrchy
@tixx No tak toto aj ja nemám rada..a na čo čakáte, kedy ho budete mať...a keď ho budeme mať tak zase budeme počavať ..a na čo vam to bolo, koľko penazí stojí...
@tixx ja som všetky vitamíny a pripravky dobrala v marci, na začiatku apríla som mala ísť k doktorke že sa nič nepodarilo ale bohužiaľ moja polovička dodnes čaká na spermiogram, kým naberie odvahu, ale tak už pôjde v pondelok alebo v utorok, a v stredu pôjdem aj ja, tak uvidím, aký zázrak sa stane :o)
@patricia128 no presne toto vie rozčúliť aj mňa. zrovna pred cca 3 týždňami, jednej susede s dediny zobrala sociálka 4 deti a to má 26 rokov, a chodí vysmiata že čo hocikedy si urobí ďalšie, no nemám slov a ešte jednu tu takú máme, čo má 2 deti, tiež ich sleduje sociálka, a minule sa vyjadrila že by jej trebalo ďalšie bábo, aby mohla ísť zasa na materskú, lebo si nemôže nájsť prácu, celý deň je opitá, deti chodia do škôlky špinavé a im sa zadarí, na prvý šup, tak toto nepochopím asi nikdy 😠 ☹
@patricia128 no, mna mamina mala v 20tke (lebo chceli) a tak mi od mojej 20tky hovori, ze ja v tvojom veku uz som mala dieta, akoze je to cely cas tak trochu natlak, ze a kedy uz vy budete mat... ked sme sa nesnazili,liezlo mi to na nervy, pretoze ja by som aj chcela,ale mm este nie, tak ma to vytacalo, ze mi to pripominaju. teraz sa snazime, nejde to, a zase ma to stve - ale uz preto,ze to nejde, a ze mi to pripominaju 🙂 ako keby sme my nechceli... chceme, len na seba nase mimi nechava cakat, ale ja tvrdim,ze na dobre sa caka, takze to nase babo bude urcite uplne uzasne! 😉
Ahojten,y sa snazime cez pol roka medzi tym jeden potrat, tento mesiac uz nerobim ziadne ovu testy este k tomu mam dutiny zapalene ale zlepsuje sa to aj tak dufam ze to vyjde v juni, dnes som 9DC...
@michala.s mohla si teoreticky mat aj anovulacny cyklus alebo ovu velmi skoro alebo velmi nesoro...mna tie ovu testy len stresovali, koncim s tym a rozhodla som sa plodit kazdy druhy den cely cyklus nech to zachytime ak ovulujem hockedy hadam to zvladneme 😀
@tixx no ja som brala všetko len také tie vitamínové prípravky, lebo nič iné mi nemohli dať. Pred 7 rokmi som mala rakovinu na ľavom vaječníku, takže celú ľavu polovicu brucha mám fuč, syna sme mali na recept 🙂 (to sme sa smiali, lebo 12 apríla som bola operovaná a keďže som si zo všetkých možnosti liečby vybrala práve tehotenstvo, tak to muselo byť hneď, takže malý sa podaril na prvý šup, po 3 týždňoch od operácia, síce sama neviem ako, keď som bola taka ubolená,ale tak super , že to vyšlo 🙂 Do 2 rokov som mala mať hned dalšie bábo, ale som to odkladala, že kým schudnem, čo som nabrala pri malom, to sa ale nepodarilo, tak potom sme začali pracovať,ale nebrala som nič, lebo som nič nemohla, aby sa mi choroba nevrátila, to som bola každé 3 mesiace na sledovaní u lekára. S lekárkou sme sa nakoniec dohodli že prídem každý mesiac a ona presne povie kedy sa máme posnažiť, no stihli sme to len raz, lebo potom ochorela a zomrela, a tak teraz čo mám novú, tak nejaké 2 roky som brala všetky tie prírodne prípravky: grepofit, gynex, femigard, kyselinu listovú, inofolic, a ešte nejaký iný vitamín, len to si teraz nespomeniem čo to bolo, iné mi nemohla dať. No a minulý rok v novembri dala poslednú šancu, že ak sa do apríla nepodarí, tak skúsi dať prvý krát ten duphaston myslím, že sa vola. Že lepší je sice asi ten clostil, ale to mi nemôže dať, lebo by som mala chorobu späť, a to nebudem riskovať. Takže teraz už budem len na alchemilke a uvidím čo cez týždeň povie a samozrejme ako dopadne spermiogram, tak nechám sa prekvapiť 🙂
@zelka13 juuj no ty si si toho preskakala veru... ale pozeram, ze mas 6rocneho chlapceka, bolo by super, keby mal onedlho surodenca 🙂 Ano tie lieky sa volaju Duphaston, ja ich teraz tiez beriem, treti cyklus. My sme absolvovali horm. profil, ten je ok, a ten spermiogram, a teraz manzel berie vselijake vitaminy, a ja aj Clostil aj Duphaston...ale uz rozmyslame, ci tomu netreba este nejak "pomoct" ... vy ste nad IUI alebo IVF asi vobec nerozmyslali,ze?
@leishmania ahoj, to je fajn rozhodnutie, ja uz tiez spekulujem, ze sa na testy vykaslem, lebo je to asi pre psychiku zbytocna zataz, len ked vtedy som si aspon vzdy ista,ze ta ovu prebehla... tak snad sa nam vsetkym v tom juni podari 😉
@tixx ma to este viac stvalo ze test pozitivny, zasadene semeno a nic z toho 🙂
Ahoj kocky, tak dufam,ze tento mesiac aj ja budem skakat od stastia 🙂 Pred vianocami sme sa tesili, skoncilo to samovolnym potratom, to sme nechavali na nahodu. Teraz ked sa snazime viac, to nejak nejde, jednu bambulu uz mame, bude mat 4 rocky, tak snad bude mat coskoro surodenca 🙂
Tiez mam kupenu alchemilku, tak pockam do menzesu, ak pride a zacnem pit, prvy x.
@leishmania no takto som na tom od septembra... to kazdomesacne sklamanie je hruuza, ale tak vzdy sa otrasiem a poviem si,ze na ten dalsi to uz urcite vyjde 🙂

@lina129 fakt, 2 sacky denne? kurnik, to pojde pekne do penazi, ja beriem len jeden, aj to som si do teraz myslela,ze staci do ovu, ze sak naco potom... ale baby tu pisali,ze pocas celeho cyklu treba...tak uvidime... ja som inak jedno balenie vyhrala, akurat vcera som im na to pisala recenziu,lebo to bola podmienka tej vyhry, napisat potom kratky clanok o tom. co by sme nevyskusali kvoli miminku,ze? 😉