V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@viwy 🙂 Šarlotka je krásne meno, Karolínka sa čoskoro narodí kamarátovej manželke. Mne sa páčia dievčenské začínajúce na A: Agáta, Agnesa, Alžbeta.. A potom tie, kde je dvojhláska - Júlia bola top meno zo všetkých, ale to nám už vyfúkli minulé leto mm kamaráti, takže zostali Olívia alebo Viola.. Ďalej Helena, Gréta, Barbora, Vilma, Martina.. a veľa iných.. 🙂 Ja môžem mať hneď teraz aj 10 dcér naraz 😀 Chlapčenské.. zatiaľ asi jedine Ondrej.. Aj Samko je krásne, ale tiež ho už máme medzi chlapcami v mm rodine 😀
Kočík som vyberala teraz s kamoškou - má smotanový a mestský - ale nevyznám sa v nich, neriešim to zatiaľ konkrétne.. Mne sa páčia aj také klasické mestské štvorkolesové, ale na druhej strane sa teším na prechádzky aj v ťažšom teréne, takže uvidíme, ako sa s mm dohodneme, možno hlboký mestský a potom športový bude ozaj športový 🙂 Farebne všeobecne asi v nejakej farbe, lebo obdobie čiernych kočíkov strieda obdobie bielych kočíkov a na tie farebné sa zabudlo.. 🙂 A segra mi dúfam odloží súrodenecký, z ktorého jej chlapci pomaly vyrástli 😉
U mňa postieľka asi prírodné svetlé drevo, izba biela, možno jedna stena farebná.. a ak sa podarí, tak by som steny chcela sama pomaľovať nejakými motívmi.. Ak by bolo dievčatko, tak sa tiež chcem vyhnúť ružovej, nehovorím, že úplne, ale teraz sú všetky dievčatká v rovnakej ružovej, je to nejaké bez fantázie, takže ja musím ísť proti prúdu 😝 Aaaa, ja chcem bábo! 🙂 Dúfam, že si to týmto fantazírovaním privolám 😀
@rjanuska01 ahoj aj ja som dnes 2 DC aký dlhý mávaš cyklus??? 😉
@nair Krásne mena, sny, plány... dúfam aj ja, že si to týmto privoláme 😉 Jeee, tebe sa páči Martina? Potešila si ma 😉 ale máš pravdu je najsamkrajšie 😝 Musím sa opýtať manžela či by sa mohla ak by sme mali dcérku volať po mamke 😅 Ja som už tak naladená ako keby som bola tehotná 😀 😀 😀
Kočeny, našlo som celkom dobrý článok. Možno ho už niektoré čítali...
Ak sa nám to teraz nepodarí určite ešte vyskúšam Macu/MACA
@witch393 ja som dnes už 9DC a mávam 27dňový cyklus 😉
@rjanuska01 no som si neskoro všimla datum prispevku 🙂
@viwy
@nair mena uz mame uz len tie pozitivne test co :D mm chce tiez strasne karolinu (po mne) ale ja nechcem zas po sebe pomenovat, a okrme toho sestra dala karlinku tiez...my to mame tak dohodnute na toh tehotenstvo ze chlapca vybera on a babu ja, tak som zvedva..kedy budeme konecne moct pouzit mena 🙂 a postielku ja nerisim, u nas zacal spat sam v posteli az ked presiel do juniorskej, takze do positielky a urcite vela neinvestujem :D a na macu sa aj ja chystam dalsi mesia ak to nevyjde teraz...
ja som dnes 18 DC, cyklus mám 30-dňový, takže uvidíme či to teraz vyjde. Už druhý deň cítim napätie v podbrušku a dnes sa mi točí hlava - dúfam, že sa dnes v práci niekde nezosypem 🙂 Viem že na test je ešte skoro, ale veľmi by som sa potešila keby to už vyšlo. Vidím že baby už majú povyberané mená, aj ja som nejaké pozerala, ale neviem si vybrať. Naozaj je problém hlavne s chlapčenskými menami. Ja aj sestra máme mená, ktoré v našom kalendári nie sú - mama chcela také meno, ktoré nemá každý druhý - a sama som si všimla, že aj mňa viac oslovili mená, ktoré sa v rodine a okolí nevyskytujú v hojnom počte. 🙂 Ale určite je potrebné doladiť meno aj s priezviskom.
@orchi_dea ahojky, bohužiaľ nekonal sa. v pondelok ráno nám zomrela starká, tak sme na všetko zabudli, ani sme si na tom nespomli, včera sme mali pohreb, tak sa dávam ako tak dokopy. K doktorke už tento mesiac zrejme nepôjdem, keďže som to nestihla prísť na 5 DC, tak pôjdem budúci mesiac, a mužíček tento mesiac stihne ten spermiogram. Ale aj tak to tento mesiac výjde, starka sa určite prihovorí, tam hore aby to tento mesiac vyšlo 🙂 😢
@zelka13 mne sa meno Zeynep (to je to iste len v turectine) velmi paci. mam dve kamosky s tymto menom a aj som zvazovala keby nahodou mam este dcerku v buducnosti. Ale moj partner je turek tak by to nebilo tak do oci. Pride mi to meno divne pre slovenske dievca.
aj Fabian je v pohode ale u nas som sa skor stretla s tymto menom ako priezvisko.
a asi z nejakej telenovely :D
Ja budem mať dievča A bude to Viktória 🙂) teda aspoň dúfam 🙂
@viwy @leishmania Môj veľmi chce Zuzku, tiež po mame 😉 Aj ja som celkom chcela, ale už sme o tom toľko rozprávali, že keď budeme mať ozaj bábo, tak by som asi radšej vybrala iné meno. Martina je moja sestra, vždy sa mi to meno páčilo, mali sme doma knihy Zuzanka a aj Martinka 🙂
@rjanuska01 ja som 8DC s 27-dňovým cyklom 🙂
@radka752 Jednoznačne treba aby meno s priezviskom spolu pekne znelo.. A aj sa to dobre spolu vyslovovalo.. Moja segra vyberala pre synov mená bez R, že ak by sa ho náhodou nenaučili pekne vysloviť 😀 Ja mám smolu, po svadbe som R získala do priezviska 🙂
@zelka13 Úprimnú sústrasť.. Už som to tu na MK jednej babe písala, že podľa mňa keď niekto zo sveta odíde, pošle za seba náhradu 😉 Mojej segre sa narodil syn 3 mes. po pohrebe našej starkej.. A ako rastie, tak keď sa na neho pozrieš - pohľad, gestá, úsmev.. Akoby jej z oka vypadol 🙂 Inak, Fabian je pekné, Zainab som nepoznala, preto sa mi to na SVK nehodí.. Ale tiež záleží na priezvisku..
My to asi s menom urobíme tak, že ja dám tipy a nech muž vyberie z toho.. 😝 Viem, že niekto to robí tak, že sa dohodnú koľko mien napíše každý na papier a ak sa nezhodnú, tak píšu potom ďalšie a ďalšie až kým sa nejaké rovnaké meno nenájde 🙂
Caute baby pripajam sa k vam ideme od januara na to cez post sme mali pauzu, ale stale sa nedari, tak verim, ze to vyjde tento mesiac, teda ani moc neverim snad to vyjde 😀
@leishmania A my budeme postieľku určite potrebovať, buď v nej bude spať mimi alebo mm 😀 Určite nemôžu byť v posteli spolu, lebo muž už pár krát aj mne poriadne tresol lakťom po hlave.. neviem, čo sa mu to sníva.. ja ako zaspím, tak sa aj zobudím 🙂
@nair ale jasne postielku treba, aspon ako odkladaci priestor a rozsirenie postele 😀 my sme spali tak ze maly nebol medzi nami ake vedla mna a postielka bola prirazena k posteli bez bocnice
Ahojte, aj ja sa k vám pridám 🙂 My sa snažíme už od Marca a zatiaľ nič :( Dnes mi tá "mrcha" prišla a to som si myslela že už to muselo vyjsť. Už mám jedného synčeka. V Marci bude mať 3, tak som chcela stihnúť druhé bábo, ale ako vidím nie je to také ľahké. Zatiaľ som neskúšala žiadne čajíky ani ovu testy ale asi to skúsim 🙂
ja svoje mena zásadne nikomu nehovorim! nechcem aby ho niekto ukradol! hlavne to pre dievcatko!
@zelka13 uprimna sustrast.
@nair no keby to tak bolo, jeden odide a jeden pride. Ja som tiez dufala, ze mi babka posle babo, a take velke....No co uz.
Inak k tym menam. Ja zase mam problem s dievcenskymi. My porebujeme bud na C alebo na K. chlapcenske nie je problem ale dievcenske hroze. K(C)arolinu nechcem, uz je ich vela a ine okrem Katariny sa mi nepacia. A Katka som ja, takze to by bolo trosku blbe.
Inak Zeynep poznam jednu osobne. Je to Marocanka. Trosku cudna zenska ale co uz.

@nair Tiež mám strašne veľa mien v hlave a hlavne dievčenských. Stále som chcela Karolínku, ale manžel ani náhodou, tak dúfam, že to bude aspoň Šarlotka, ale písala by sa Charlotte 🙂 u chlapcov je to horšie, zatiaľ vyhráva Samuel a to vraj tiež nie, tak ja fakt neviem 😀 Uvidím ako to bude keď budem tehu a plus k tomu hormóny 😀 😀 Kočiar zatiaľ neriešim, len viem, že to nebude nič obyčajne a postieľka jednoznačne biela s červenými doplnkami, nič ružového a u chlapčeka neviem 😀 Och už nech sme všetky tehu, to by bolo tak krásne si sem pridávať fotky čo máme, chceme a nie tie naše negatívne testy 😠 Držím moc päste aby sa izbička čím skôr zaplnila krásnym mrňuskom 😵