icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

nair
autor
7. jún 2014

@yanni 😀 Tak to potom asi radšej nie 🙂

erka77
7. jún 2014

ahoj aj my sa snažíme tento mesiac ,čítala som že niektorá písal že si zvýši Inofolic na 2x denne ja ho pijem 1x maslíte že by sa malo brať 2x denne ak chceme bábo?

nyky23
7. jún 2014

@erka77 tak ja som si ho zvýšila pretože mi meskávala mrcha, poslednu som dostala po vyvolávačke .. ked nemáš žiadne problémi mohol by ti stačit 1 sáčik : )

erka77
7. jún 2014

@nyky23 aha tak dakujem mne menzes chodí pravidelne

zelka13
7. jún 2014

@orchi_dea no uvidíme, necháme sa prekvapiť 🙂

zelka13
7. jún 2014

@yanni Ďakujem veľmi pekne 🙂

nyky23
7. jún 2014

@nair a kolko dní pred ovu a kolko pohárikov denne pijete toho dzusu ? : )

orchi_dea
7. jún 2014

@nyky23 ja pijem cerstvy odstaveny grep kazde rano uz tyzden, a chuti mi. Inak neviem ti povedat ako dlho pred ovulkou sa ma pit, ja ho pijem a to cakam menzes buduci tyzden, potom asi prestanem a znova zacnem po skonceni.

tixx
8. jún 2014

@leishmania dlhsie som tu nebola, mali sme v praci fofry, tak sa ozyvam az teraz 🙂 a kde pri mori mate svokrovcov? to musi byt perfektne, i ked zalezi aj od toho,ako s nimi vychadzas, asi preto to pre teba nie je poriadna dovca, ze? my sa asi vyberieme aspon do Chorvatska, budeme mat teraz vydavky co sa byvania tyka, takze na nic prevratne to nevidim tento rok, ale zase doma by som cele leto neobsedela 🙂

tixx
8. jún 2014

@orchi_dea @zelka13 @nair @nyky23

ahojte kocky, nebola som tu dlhsie, no znova sa ozyvam... som po 3. cykle s Clostilom + Duphastonom, tento krat pichnuty aj Pregnyl... no opat to vyzera,ze to v tom maji nevyslo, takze dobre, ze som v tejto teme,lebo v juni uz to vyjst musi 🙂 Ms podla mna pride kazdu chvilu. Tento mesiac sme sa objednali aj do Gyn-Fiv, nech nam zistia, co sa deje a preco sa nedari, zacinam mat pocit, ze je problem asi vo mne... lekar mi nasadil lieky bez toho,ze by vedel, ci mam priechodne vajcovody... trosku som bola tym postupom prekvapena, ale povedala som si,ze asi vie,co robi... vraj 80% bab s tymito liekmi otehotnelo. Som fakt zvedava,co nam povedia v centre. Vy uz ste niektora boli aj v nejakom CAR? Alebo nad tym rozmyslate? Ja som si povedala, ze za skusku nic nedam, o nic nejde, venuju sa tam prave tomu, ze sa ludom nedari, takze vstupnu konzultaciu mame teraz 18teho, a uvidime,co z toho bude. Minimalne spravia znova testy, mne HP a manzelovi spermiogram, naposledy bol vo februari a potom sme mu nasadili kopu vitaminov, tak som zvedava,ake budu vysledky tentokrat. Vy ste na tom ako, ktory DC ste prave a co mate nove? 🙂

zelka13
8. jún 2014

@tixx ahojky, no ja som 10DC, ešte počkám 8 dní do ovu, ale začíname pracovať už teraz, keby náhodou 🙂 takže uvidíme, čo tento mesiac vyčarujeme, ale isto s toho niečo bude 🙂 keby aj nie, tak budúci mesiac to tiež začneme riešiť, keďže sme to tento mesiac nestihli, ale myslím, že to nebude už treba 😉

zelka13
8. jún 2014

@orchi_dea ja som tiež skúšala ten grep, čerstvý odšťavený, pila som ho do ovulky, a potom sa má jesť ananás, lebo ten ževraj vysušuje, ja som ale pila len ananasový džús 100%, ale nejak nám to nepomohlo, brala som to tak minulý mesiac

leishmania
8. jún 2014

@tixx nie ze si nerozumieme na taku dialku sa lahko udrzuju dobre vztahy :D len su to vecne navstevy, ziadne sukromie, ani pri mori nie sme kazdy den.. no jednoducho nie je to pre mna dovolenka...

tixx
8. jún 2014

@zelka13 ty mavas ovu az tak neskoro,ked pises,ze este 8 dni pockas? asi mas aj dlhsie cykly,ze? no tento mesiac nieco uz urcite vycarujeme vsetci, ja stale cakam teraz, kedy sa spusti ms... odkedy beriem tie lieky, tak sa mi cykly predlzili, neni to bohvieco, strasne dlho mam pocit, ze vzdy cakam,ci z toho nieco bude 🙂

tixx
8. jún 2014

@leishmania no to by som si s tebou niekedy vymenila, mat svokrovcov tak daleko 😀 😀 😀 akoze nestazujem sa, ale zeby to bolo dokonale,sa tiez neda povedat 😀 skor to mas asi ako povinnost,ze? ako ste pokrocili s hladanim bytiku?

leishmania
8. jún 2014

@tixx vies my hladame uz pol roka , aby sa mi to pacilo a aj to bolo zaplatitelne tak to trva ale do konca leta by som to chcela zvladnut 😀 inak som 18 dc za nedlho zacnem testovat, dufam ze nie zas zbytocne...som nepostrehla vy sa ako dlho snazite?

tixx
8. jún 2014

@leishmania my od septembra... ms pride podla mna zajtra, uz mam take klasicke bolesti brucha... tento mesiac som ani netestovala, vzdy si hovorim,ze az ked bude ms meskat, lebo inak su to vyhodene peniaze v mojom pripade 😒 ty si z BA? kde hladate bytik, v akej stvrti?

leishmania
9. jún 2014

@tixx hej z ba, pozerame stare mesto, nove mesto, ruzinov, karlovku. ty si kde z ba? dosla mrcha?

tixx
9. jún 2014

@leishmania ja som Bratislavcanka od narodenia, no teraz byvam v Moste pri BA 🙂 mrcha dojde dnes, max. zajtra, ani test uz nejdem robit, lebo teplota totalne klesla,takze uz len pockat, kym dorazi ☹

zelka13
9. jún 2014

@tixx mávam 31 dňové cykly, takto sa mi ustálili po tých všetkých ,,preparátoch,, ktoré som vyskúšala 🙂 a ovu mávam 18-19 DC to mám odsledované podľa toho keď som skúšala ovu testy, ale už ani tie nerobím, to sú zbytočnosti, a tento mesiac ke´d nič nesledujem, tak to výjde 🙂

leishmania
9. jún 2014

@zelka13 ja mam rovnaky system tento mesiac nic nesledovat len ma to uz stresovalo, tak hadam nam tento mesiac vyjde .. aj ked ja som bola dost chora zaciatkom cyklu, takze uvidime
@tixx ste isli do domu? ja stale mam taku malu dlemu ci neist do domu okolie bratislavy ale napokon ma stale taha viac v ba ostat, mam rada ba a aktiez mi to pride praktickejsie ked s auz chodi do roboty a deti do skolky a skoly...ale ta zahrada je na nezaplatenie.. a kupit dom v ba je pre nas nerealne 🙂

nair
autor
9. jún 2014

@nyky23 Ked som ho pila minule, tak som si kupila 2 litre a pila som ho asi 5 dni pred ovu do ovu, teraz som si zabudla kupit druhy liter, takze uz tesne pred a pocas som ho nemala 🙂 🙂

tixx
9. jún 2014

@leishmania zatial sme v byte, ale domcek riesime 😉 a za cenu 3izboveho bytu v BA 🙂

nair
autor
9. jún 2014

@tixx Ja som dnes 12dc, čiže akurát okolo ovu, myslím, že už prebehla, ale nejak to nesledujem tento mesiac, nebol čas.. mm mal v piatok skúšky ohľadom praxe, tak sme boli dva dni v KE, v sobotu sme boli kamarátom na svadbe, včera sme dospávali a večer sme boli na bowlingu.. Trošku som to včera prehnala s pivom, tak som mala ráno miernu opicu a poriadne výčitky 🙂 Ale tak snažíme sa napriek všetkému poctivo každé 2 max. 3 dni a ja dúfam, že v tieto dni konečne tehotniem 😀
My sme ešte v CARe neboli, nesilíme to, dohodli sme sa, že predsa počkáme do jesene, to bude rok.. Celkovo by sme sa s bábom neponáhľali, a nechali to na náhodu.. len vek nás už trochu tlačí.. 🙂

Inak, ja som pôvodom z LM, no bola som v BA na VŠ a aj potom takmer tri roky.. a bolo mi tam veľmi fajn.. Potom som tu doma spoznala manžela, a dlho sme váhali, či pôjde on ku mne do BA alebo ja do LM.. no on mal lepšiu prácu a ja som sa aj celkom chcela vrátiť, najprv sme bývali na pokojnom zelenom sídlisku v jeho starom 2i, no neskôr sme kúpili 4i v úplnom centre mesta.. Je super, že máme všetko blízko, no keď vidím, že sa deti z našej bytovky hrajú v oplotenom betónovom vnútrobloku medzi autami a nikam inam nemôžu.. a predstavím si svoje detstvo na dedine, tak ma tiež láka domček kdesi v okolí, keďže pozemky u nás v meste sú tiež strašne drahé.
@leishmania

leishmania
9. jún 2014

@nair to je taka dilema pohodlie v centre vs zahrada.... Pre mna este nedoriesena... Ale asi zacneme bytom a ked budeme bohati postavime dom 😀

nair
autor
9. jún 2014

@leishmania Aj my! 🙂 Možno.. Raz.. 🙂 Alebo ak budeme ešte bohatší ako bohatí, tak si necháme byt a kúpime / postavíme víkendový domček, to by bol pre mňa ideál 😉

nyky23
9. jún 2014

Tak som sa dockala🙂 som 14 Dc beriem dve sáčky inofolicu... žeby dnes bol veľký deň D keď sa to podarí?? 😀

zelka13
9. jún 2014

@leishmania no ja som zlikvidovala minulý mesiac všetky ovu testy aj tehu testy, ten mi zostal len 1 kus, tak ho ešte musím dobre schovať, aby ma to nepokúšalo, ale zatiaľ je to v pohode, tak uvidím, aký bude koniec mesiaca 🙂

zelka13
9. jún 2014

inak babuľky, dnes som skoro môjmu drahúšikovi privodila infarkt 🙂 prišiel na obed domov, a keď už pil kávičku, tak sa ho nenapadne pýtam, že ako budeme teraz pracovať na našom drobčekovi (myslela som že či budeme pracovať každý deň alebo každý druhý.... tak ako sa to pýtam každý mesiac) vyskočil s gauča a hovorí: ,, ty si sa zbláznila v takejto horúčave, to nemôžeme počkať do večera ???? 😕, veď nevládzem ani dýchať 🙂 No hrôza 😀

orchi_dea
9. jún 2014

@zelka13 haha 🙂 sranda u vas doma.

Baby poradite mi ako pit tu alchemilku? Kolko x denne?