V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 Más úplnú pravdu moja.... konizacia sa robí vtedy,ak mas cytologiu zlú (znamená to ze mas také bunky na krcku z ktoreho moze byt rakovina krcka ) ☹ takze ked zbadaju tieto odlisné bunky tak sa robí konizácia,skrátia krcok,odrezú tie bunky vies,precistia krcok vlastne. Takze v prvomrade je podstatné aby som bola okej....po tomto zákroku by som mala byt,len potom moze byt,ze porod moze byt predcasny atd,kvoli kratsiemu krcku vies...ale zas nemusí byt. A ja som tie bunky uz tam mala,ale raz boli ok potom zas nie atd a teraz povedala dr ze uz necakajme,nech som po tom a basta.Kebyze otehotniem,aj by to privítali,lebo vtedy sa krcok zvikne dat do normalu,no,ja som to nestihla bohuzial.
Co uz....
Babule poradte...mna tak boli jeden prsnik ako ked mate zapal v nom. Normalne ako keby mi horel...aj je oproti tomu druhemu zvacseny..a je to prave ten co mam v nom zhrubnutu tu zlazu
Ahoj kočky, tak čo tému: "v júni 2015 budeme tehu" neotvárame? Či sa vám páči byť tu? 😀
Tak som aj ja opäť tu. Posledný cyklus koncil krásne //, no so smutným koncom, veľmi smutným. Ach... No DR povedal, že môžme znovu začať sa snažiť (po prvej mrche)... No nvm. Mám strach, hrču v hrdle, čo ak znovu bude opäť podobný osud... No nič...
No a ako vy? Kto pribudol do gangu brušiek? Nejaké new pozitívne spravičky?
@ajajaj00 Ďakujem Ti krásne. Áno, to je teraz najdôležitejšie aby som bola ok. Kade tade píšu, že sa na tretí mesiac aj podarilo otehotnieť.. keďže po zákroku musím nesexovat 6týždňov... tak to bude asi reálne v septembri. Ach jaj... zajtra idem na pohovor k dokine.. myslím, že to chce spraviť už buď na budúci týždeň... operacku majú vždy vo štvrtok, dovtedy musím vybaviť predoperacne vyšetrenia.. Tak preto tipujem budúci štvrtok. Ďakujem že si-ste tu.. ak nevadí, ostanem aj naďalej. 💖
@evi789 dr zhodnotil že bábätko jednoducho nevydrzalo, že sa to stáva. Čo ja veľmi dobre viem, toto je môj treti potrat. Možno aj preto sa viac k tomu nechcel dr vyjadrovať, a ja som sa potom viac už nemohla ani pýtať, slzi v očiach a taká hrča v hrdle. Podľa dr je ale pozitívum, že sa to vôbec podarilo, myslím otehotnieť, len jednoducho bábätko bolo slabé...
@evi789 Ahoj viem , že tie správičky niesu nič moc ale musíš myslieť pozitívne, týmto si prešla kamarátka min rok, ležala na kramároch strašne sa bála, plakala nakolko maminka jej zomrela na rakovinu, kamaratka mala 34 rokov vtedy a teraz ma v juli termín porodi a 35 rokov . tak verim že aj TEbe to vyjde určite to rieš čo najskorej a nestrácaj nádej, myslím na TEba a silno držím palce aby si bola v poriadku,
@zuzkasu Dakujem velmi pekne za povzbudivé slova.vazim si ich.Pevne verím,ze bude vsetko v poriadku.Mozem sa spytat,ze po akom case sa tvoja kamarátka pokusila o bábo po konizácii?Ze by to bol aj moj prípad?
ako tak rátam.....skor ako september sa neviem spustit ,ze? Myslim na baby project 🙂 A to by som tak na buduci rok v juni-juli aj rodila.. 😨
Babulky chcem vám len povedať že vás priebežne sledujem a straaasne všetkým držím palce nech sa to tu poriadne rozbehne. My sme boli na prvom sone minulú stredu a videli našu druhu fazuľku aj so srdiečkom. Už mám aj knižku a som 9tt. Držte sa a spite poriadne kým môžete, čo by som ja za to dala 😀 myslim na vas
@mmoni89 Vdaka. Uz aby som bola za tym..Viem,ze to je malicky zákrok a zachráni pred tym najhorsím samozrejme.Jedno viem baby,ak budem mat este dieta a bude to dievcatko,dám ju zaockovat..to je uz isté!
Drzím aj ja Tebe palce aby si mala tehotenstvo bezproblémové...aj ked prelezat 9 mesiacov nie je lahké,ale co by sme nespravili pre nich,ze? A nepomohlo by keby ta zasiju?To dávno bolo zvykom,ze?

@evi789 coooooo???? To nemyslis vazne :'( Toto ako maschval6 do prcic :-/ Tak nakoniec vsetky skoncime na gynekologii ty brdo...a take co maju u riti tak poriadne ani nevedia ako otehu a nieto este aby pred tehotenstvom dobrovolne chodili sadat na kozu k lekarom len aby sa uz zadarilo..ochh pisem jak hotentot ale takéto veci ma tak nastvu do slaka...clovrk ktory uprimne tuzi a dal by tomu drobcovi aj to posledne tak sa musi natrapit ako somar kym sa k tomu dopracuje...A co to vlastne je ta konizacia krcka???