V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina určite veriť 🙂
Bré ránko, mávam vám dievčence. BT klesá, krémeše už visia vo vzduchu. Pekný dník prajem.
Dobre rankoo prajeeem zeny
@sara34valentina Ahoj 🙂 ...noo,pochval sa..bol plodny vecer? 🙂
@rula Pekny den prajem 🙂
@ajajaj00 PEKNY dnik aj Tebe ,cmuuk
@nicoletka2126 Bré ránko,dúfam,ze tvoje vcerajsie zmiznutie malo dovod 😀
@evi789 dobreee ranecko Ribana nasa 😵
Ano ano malo to dovod 😀 😀 Vyroba mrňúska bola v plnom prúde 😀
@ajajaj00 dobre ranko princezna Barbie 😉
@rula ahoooj aj ja ti mavam 😉
@sara34valentina dobre raaanecko 🙂 Ze vasnivy skorpion-to asi pisu o mne.. 😀 😀
@mimikas Jaaaj,dakujem krasne,si zlatá..taká som placko,bojím sa ako malá...este nikdy som nebola ani v nemocke (okrem porodu) ale ak som ten vydrzala (19 hodinovy) tak by som mala aj tento 10 minutovy zákrok,ze 😅 ?
Jaj,baby..vsetky co mam podporujete,dakujem vám,strasne mi to pomáha ☹ 🙂 Dakujem
@nicolettka2126 Tak si ospravedlnená 😀
@nicolettka2126 mala ritka ahooj dobre ranko
@evi789 ufff to mi odlahlooo 😀 😂😂
@ajajaj00 ze mala ritka-akurat som sa rano vazila a pribrala som dve kila 😀 Ani netuším ako 😀
@nicolettka2126 hahaa tak si ma pobavila🙊 2 kg mas jedine na vyse v tvojich krasnych vlasoch
Zajtra mam dostať ms, ale mam pocit ze pride uz dnes ;((((

zienky, mala som krasny den s mojim priatelkami kde som pred mes este zila 🙂 pocujte ...citala som dnes horoskop na leto a pisu tam ze PRE BARAN horoskop : koncom juna su plodne dni, najplodnejsie ♥ nesu sa vo vasnivom skorpione........................... 😀 verit ci neverit ? 🙂 overim si to na muzovi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀