V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 dufam ze samymi pozitivnymi spravami nas zahrnies 😉
@ajajaj00
@nicolettka2126 noo.. už sedím v ordinácii.. ale nie v ružovej záhrade 😅
@evi789 jooj to uz?? No som zvedava co ti povie lekarka..Drz sa micuuus 🙂
@ajajaj00
@nicolettka2126 čím skôr mi to chce spraviť. Teraz mi povie všetko co ako bude.... kam mám zájsť.. predoperacne vyšetrenia si spraviť a podľa mňa na budúci týždeň mi to spraví. Super je v tomto to, že aj ten zákrok mi bude robiť ona..... ozvem sa určite... ale ako vidím, ide práve na obed 🙄
@evi789 ochh to ako naschval..tiez som parkrat prisla tak k Dr ze isla akurat na obed ale to bolo tusim u obvodnej..tak aspon oddychuj zatial zlatinko :-*
@nicolettka2126 odpustim jej, je tehu.. v auguste rodí 😀
@evi789 to faaaaaaakt??? 😀 tak nech ta riadne poopluva potom pocas zakroku 😉
@nicolettka2126 Novo hihi.. o rok je mladšia ako ja 😀. Poviem jej nech ma opluje 😀 hahaha jaaj sme my ale....
@evi789 vsak co ved to by malo mat dvojity ucinok nie? 😀 Je gynekologicka a este aj tehotna tak by mala mat aspon dvojnasobne zmutovane bacily 😀
@nicolettka2126 zmutovane jaaj umrem 😀 😀 ale niečo v tom bude 😀
@evi789 neumieeeraj nesmiees 😀 😀
@nicolettka2126 ty si aka zena....wauuuuuu
@ajajaj00 neblaaazni :-*
krásna fotka, ďakujeme za božteky. Inak, na 28DC prišli krémeše.
@rula dakujem :-*
ochhhh, to mi je ľúto :-/ Tak ale ides s nami dalej 😉 Zase v tom budeme spolu 🙂
@nicolettka2126 tak tak moja. Zajtra idem na Sk, tak snáď za 15 dní voľačo upečieme. Ale vianočné oblátky to nebudú 😀 leda tak veľkonočný zajačik 😀
@nicolettka2126 neblazniim mojenkoooo 😲
@rula tak tak na toho velkonocneho zajacika si robim zalusk aj ja 😀 😀 Smad to vyjde, ja mam tento tyzden snazilkovsky tak snad sa nam s drahym podari daco zostrojit 😀
@nicolettka2126 tfuuj tfuuj nech sa vam zadariii
@nicolettka2126 ano , sledujem Ťa potajomky. Ale hlavne si milovanie uži, dajte si to každý deň a ono sa tam daktorý odvážlivec priplichtí. A máš aj nejaké vitamíny, či aj to si teraz vypustila ?
@ajajaj00 dakujeeem snad snaaaad 🙂

@nicolettka2126 budem vas informovat baby moje
@evi789