V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 Dakujem moja ,cmuuuk 🙂 si zlatá 😉
@miamoja2012 mojko je to tam 🙂, vidiet to, netes sa este predcasne, kak nedojde mrcha tak o 3 dni kup digitalny test a testnio znova. Ale ja som mala prvy tiez takto slaby v den mrchy (ktora este nedosla 🙂 a meska 2 tt )
@miamoja2012 gratulujem
@miamoja2012 ja ju tam vidím celkom pekne ,, gratulujem 🙂
@miamoja2012
toto tú jednoznačné koľajnice, žiaden duch,
bo aj ja duchoslepá tú druhú čiarku vidím 😀
potíšku sa môžeš začať tešiť
Babyyy co sa dnes deje?? Neake ticho tu je 😀 vsetky poctivo snazilkijete ci ako? 😀
Nieco vo vnútri mi vravelo....ved co...sprav si test este predtym ako pojdes na tú operáciu.....a vyslo toto.... ja uz neviem co si mam mysliet...baby...
@evi789 ja odpaaaaadneeeeeem 😵 😵
Zlatko ty si prosim ta kedy otehu?? Niekedy tesne pred ms to muselo byt waaaaaaaa neveriiiiim vlastne veriiiiiim ešte ma aj vcera napadlo ze lepsie by bolo aby si zakrok nemusela absolvovat z dovodu tehu..ale bola to iba asi sekundova myslienka a teraz totooo juuuuuuuuuuj 🙂
@nicolettka2126 ja som uz na chvilku odpadla.....ale fakt...neviem co si mam mysliet....
@ajajaj00
@nicolettka2126 ja uz vobec neviem kedy som otehotnela...fakt....ja uz nechapem nic...preto asi neverim ovulacii v strede cyklu...
@evi789 coo?? 🙂 supeeer 🙂 to si pojdem teda aj ja spravit..ja som mala tiez len 2 dni..a silnuuu...gratulujeem..moja kamoska mala ist na operaciu krcka a den pred nou zistila ze je tehu..a vsetko sa jej dalo do poriadku tak snad ani ty nebudes mat problem..moc drzim palce zlaticko .🙂 🙂
@melisssssa Baby ja uz neviem co si mam mysliet...mne moja dr raz povedala,ze tehotensky test nic ine nesfarbí iba hcg....tak sa snad tá ciarka nie iba tak objavila,hm? nie je uplne silna,ale ja asi patrim do skupiny kde stupa hcg pomaly...... aj pri malom to bolo takto...silna bola v 7 tt....zas by som dopadla tak? Je to mozné??!!
@melisssssa A dakujem,ze si ma trosku ukludnila....o ten krcok mam strach...ja by som mohla byt rezisérka...ja uz mam film premietnuty,ze o rok uz bude neskoro a umrem...som ja ale...ze? 😢

@evi789 teraz predovsetkym my tebe drzime palce zlaticko moje 🙂