V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 no vies, dufam ze Evicka bude v poriadku atiez dufam ze je tehu a ze sa dokocna vylieci, niekedy tehotenstvo robi zazraky, ))) mohlo by sa aj na mna nalepit tehu 😉 uz sa neviem dockat ako budem tie male smrdusky nozicky bozkat 😀 😀 😀 😀 😀 chuda moj pes ho furt cmargam
@sara34valentina tak to aj ja velmi verim, Evka si to zasluzi velmi tak ako kazda z nas no ale teraz je hlavme ona podstatna, aby bolo aj tehu, aby ju tehu aj vyliecilo a potom aby si mojkala ten krasny malilinkaty uzlicek 😵
Pevne veriiim vsak aj za nas ostatne ze uz sa na kazdu jednu nalepia tehu bacilky tento mesiac 🙂 Ja som podla mna mala ovulku vcera, pripadne este nejake dozvuky dnes budu-ale to je len cisto teoreticky moj nazor 😀 Snazili sme sa pondelok, stredu a este dnes draheho znasilnim a uvidime, snaaaad uz to konecne vyjde 🙂
@nicolettka2126 no my sa snazime treti mes, prvy sme presvihli, a druhy som nezastihla silno poz,test .,tento mes to vyjde mam super testiky 😉 😉 😉 tak ti drzkam palce
@sara34valentina my teraz stvrty cyklus..Prvy bol taky ze sme mali iba raz tutu mutu cez plodne dni, druhy sme tiez presvihli ale ze totalne, treti sme boli na 13.DC a 17.DC ale asi nestacilo..Tak teraz od 12.DC sa snazime kazdy druhy den 😉 Aj ja ti veeeelmi drzim palceky 😵
@nicolettka2126 no vyjde to neboj 🙂 drzkam palce , mozno si uz tehu 🙂 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina ako sa to pekne cita 😀 No este mozno na 100% ani nemam po ovulke ale zajtra uz budem ratat urcite 1DPO lebo to uz budem urcite po 🙂
@nicolettka2126
@sara34valentina Cinculky,dakujem 🙂
Inak mna pichá vo vajecníku,podla mna mám ovulku uz coskoro .. 😀
Poradím sa nebojkajte,bude ako bude,bude dobre v kazdom prípade. Ak to vyslo tak to vyslo a ked nie,tak si poplacem a bude inokedy...co uz 😨 🙂 cmuuuuuuuk
@evi789 joooj dufam ze ti do tej druhej zavola.lebo akurat medzi druhou pol tretou mam objednavku kurnik sopaaaa a nebudem sa vediet sustredit lebo po rozume mi budes chodut tyyyyy 😀
@evi789 tak ty si akosi pokazena 🙂 takze aj teraz to tam bude 🙂 veci sa nedeju len tak 🙂 ja mam proste taky citak ,ze sa nam to vsetym podari co chvilka 🙂 a o rok dame zraz vsetky s kocikmI niekde 🙂
@nicolettka2126 Uz zaaaaaaaaaaaaaaaaaas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 ? Z toho uz nieco bude 😀
@melisssssa Juuuj to by bolo aké supr,stretnút sa niekde s babatkami 😀 😀
Som pokazená,ze? 😀 😀
@nicolettka2126 no to teda som bohovska 🙂 🙂 dakujem aj ja dufam,ze bolo uspesne 🙂 a ked nie vcerajsie tak dnesne,alebo zajtrajsie 🙂
@evi789 co ty vies🙂 no ked sa nam to vsetkym podari tak to nebude len tak 🙂 to pojdeme potom zapit ,a to bude mozne len ked uz porodiiime 🙂 🙂 😀 No ale iba troska 🙂
@evi789 anoooooo ved na nic ine sa ani neviem.sustredit kurnik 😀 To prezivam viac ako ty 😀
@melisssssa eeej to to tedaaa hej, tomu sa hovori naplno vyuzite plodne dni 😀
@evi789 juúuuj este stale nevolala???????
@evi789 zena a ja som len 7dc a ma tiez zacalo bolkat na pravej strane pichat, zeby tak skoro prisla tento mes ovulka? no testnem poobede, mozno do 5dni je tu a bude to 12dc 😉
@nicolettka2126 si viac nedockavejsia ako ona sama 😉 😉 😉 😉 ale kazdopadne ma to tiez zaujima 😉
@sara34valentina tomu ver ze ano 😀 Kazdu sekundu kukam ci uz je daco noveho 😀
@nicolettka2126 😀 nevolali este a ja som skusila ,no nebrali...mozno z toho bude pondelok 😲
@evi789 joooooj tak.skusaj dalej volat musiaaa ti to zdvihnut lebo my to nezvladneme.do pondelka s touto neistotou 😀
@miamoja2012 jeeeeeeeej aka krasna palickaaaa 🙂 😵 Este raz z celeho srdiecka gratulujem 🙂
@miamoja2012 Vidim ze si tehulkaaaa 😉 drzim palce, davaj na seba pozor a oddychuj. Gratulujem velmi.
@miamoja2012 inak tento test bol moj prvy pozitivny ked som cakala mojho prveho 🙂, este teraz si pamatam ten pocit ked vysiel pozitivny

@ajajaj00 moja znama bola tehotna 3mes mala kramy chodila do fitnes a potom ju zabolelo a sla na pohotovost a tam radostna sprava ,ze ste v 4mes 😉