V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@miamoja2012 co vidim dve kolajnice...a moja nal ma 16kg a tiez kolkokrat na rukach
Tak u mna dnes potvrdena angina..je mi nanic
@evi789 ja mavam vzdy bolesti 4dni a potom mam ovu 😉 tento mes cakam bud tyzden az koncom este som len 7dc............daco ma pichlo dnes ale to z vcerajsieho behu 🙂
@ajajaj00 tak krasnu dovolenku ♥
@evi789 joooj moja az teraz som sem docupitala taknegativny vysledok??? ☹ ☹ Jooooooooj :-/
No ceru rob tak ako si pisala podla mna, urob v pondelok test a ked bude pozitivny tak v utorok znova na krv a ak negativny tak tu krvicku zrus lebo by bola zbytocna asi...a s tou operaaciou..no neviem, ked mas nejaky tusak-akykolvek tak to nieco musi znamenat...podla mna 3tyzdne nie je taka dlha doba ze by si to nemohla posunut hmm?? A ked mas fakt teraz niekedy ovu tak mozno je ten citak prave preto...ze sa zadari teraz..Rob hlavne tak ako to citis zlatko :-*
@ajajaj00 zlaticko prijemny vikendik vam zelam oddychnite si a vychutnajte si to naplnooooo 🙂
@nicolettka2126 dakujem mala ritka💙
@sara34valentina dakujeeem ale ozajstna dovolenka ma caka az buduci tyzden teda len predlzeny viken v Pariziiiii tesiim sa moja milovana polovicka ma berie aj do Disneylandu..teraz ideme len do ZOO Dvur Kralove cmukeees💙
@nicolettka2126 😔 čo už moja.... ďakujem... cmuk... rozhodnem sa cez víkend... ďakujem za podporu. Mám Vás rada.
Pekný víkend prajem každej... 💜💜💜💜💜💜💜💜
@evi789 aj tebe krasny vikendik zlatko 🙂 A podporu u nas najdes vzdy 😵
🙂 veľké ďakujem moja.. veľmi si to vážim.. dúfam, že už si docvalalar😀 🙂
Peknú noc prajem... pusaaá.. robte detičky... robte 😙😙😙
@evi789 ale kdeeee drahemu idu jeho oblubene programy (auta) tak este ani v slrche nebol :-/ Ja uz som po sprske a.pomaly zacinam byt ospala kurnik a nemozem byt do polnoci hore bo zajtra skoro vstavaaam :-/
@nicolettka2126 ach jaáj.. nevadí moja dnes si to vynahradis :-*
@evi789 no vynahradit si to vynahradim isto 🙂 Len ci to este bude mat aj nejaky zmysel v snazeni to uz neviem 😀
@nicolettka2126 vždy to má zmysel moja. Nikdy nevieš.. ☺
@evi789 no podla mojich pocitov aj tak nebola vcera ale na 15.DC ale to je len moj neodborny odhad 😀
@nicolettka2126 Treba skúsat cely cas to je asi najistejsie mojka 🙂 😵
@evi789 to mas veru pravdu zlatko, clovek nikdy nevie kedy motyka vystreli 🙂
@nicolettka2126 čo nové moja? Zuzka naša kde môže byť. Túla sa pekným mesteckom urciteeee. 🙂
@sara34valentina a s Tebou čo nové?? 🙂 brusakujes? 🙂 cmuuk
@evi789 u mna nic noveho zlaticko 🙂 Iba podbrusko sem tam picha raz na jednej strane raz na druhej strane 🙂 Joooj no Zuzicka nasa ma teraz ovela lepsi program podla mna ako hopkanie na internetovom koniku 😀

@ajajaj00 Ved hej...uz teraz musím vydrzat do pondelka...nebaví ma uz sa s testami zaoberat... 😒
Vsetko sa pre nieco stanee...neboj moja,stimulacia urcite pomoze a bude sup sup díte 🙂