V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
a je to vobec aj pravda ze sa po inofolicu podari
@nicolettka2126 Ďakujem, je mi lepšie... len sa mi strašne krúti hlava.. neviem z čoho to môže byť.. oddychujem samozrejme, nebooj.. dnes som šla moje levandulky ostrihať aby som nezmeskala a vysusit ich ešte... Ale polku som vedela iba... strašný vietor a ta hlava... Tak som prišla dnu.. Zajtra pokracujem.. 💜
@zuzana256 Ahoj, pila som jeden krát denne 2 mesiace, vždy na ms som vynechala, no dosť mi rozhádzal cyklus. Minulý mesiac som nemala ani ovulku, ms bola síce bez bolesti, ale slabučká, takže som sa na to vykašlala. Pokiaľ máš rozhádzaný cyklus, tak ho skús, ja som mala relatívne v poho 34-dňový.
Teraz beriem iba čistú kyselinu listovú, meriam bazálnu teplotu, robila som ovutesty a pijem namixovaný bylinkový čaj a ovulku som mala krásne aj podľa fertilityfriendu. 🙂
uz to bude druhy rok
@alexik11 ja som neni spokojna s tym inofolicom vzdy som mala mrchu na cas a teraz mi to cele rozhadzalo..jeden cyklus mi meskala 4 dni mala som ju 2 dni dalsi mi dosla zase skorej o 3 dni..a tento posledny mi sice dosla na cas ale mala som ms zase 3 dni co je podla mna malo..vybrala som 4 krabicky mama posledne 4 sacky a viac to uz brat nebudem
@zuzana256
@zuzana256 kup si ovu testy 🙂
@zuzana256 druhy rok ? fiha, tak sup ovu testiky, tie ukazu kedy je ovulka 🙂 my skusame treti mesiac, zajtra ovulujem som zvedava ci sa zadari 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina ahoj mojenkoo takze zajtra mate ovu vsak?
@ajajaj00 no mam take silne teraz bolesti ze si myslim ze vajicko prave vystreli, robila somsi azse test a silno silny taky silny ze azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂 ovu je isto dnes v noci abo zajtra ....... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ako sa mi mas? ja idem so psom von potom sprcha a potom tutu mutu zase .)necj je ich tam hodne a nech v pozore cakaju navajicko
@ajajaj00 No ani nehovor, presne, najprv mi prišla o 5 dní skôr, potom v celku v norme, ale poviem ti, že radšej si ms pretrpím, ako ju mať len aby sa nepovedalo. Ani ovulku som potom nemala normálne, vyhodené peniaze a 2 mesiace....
@zuzana256 Ako hovorí sara, kúp ovutesty, ale meraj hlavne bazálku, ak máš nepravidelné cykly, len tá ti presne povie, či vôbec ovulka prebehla (čo je nevýhoda, že až spätne), testy totiž môžu byť pozitívne, ale ovu byť nemusí. Tu je výborná stránka o nej: http://merenibt.xf.cz/index2.html Ja som aj začala používať fertilityfriend.com a som veľmi spoko, pretože konečne viem, že som v poriadku. 🙂 No a začala som piť ten mixnutý čajík, alebo skús len čistú alchemilku. 🙂 "
"Recept" na ten, čo pijem ja:
Čaj na otehotnenie
světlík lékařský (slov. očianka Rostkovova) 1 dávka
třezalka tečkovaná (slov. ľubovník bodkovaný) 1 dávka
kontryhel (slov. alchemilka) 1 dávka
yzop (slov. yzop lekársky) 1 dávka
mateřídouška (slov. materina dúška) 1 dávka
řebříček (slov. myší chvost) 1 dávka
heřmánek (slov. harmanček) 1/2 dávky
tužebník jilmový (slov. túžobník brestový) 1 dávka
Dávka je asi 10 g.
1 polévková lžíce se přelije 1/4 l vroucí vody, nechá 1/4 hod. louhovat a slije. Pije se po menstruaci prvních 7 dní dvakrát denně - nalačno a večer , zbylé dny cyklu jednou denně ráno nalačno. Při menstruaci se pití vynechá a pokračuje až po skončení. To se opakuje 3 měsíce.
@sara34valentina heheee odpadneem z tebaaa..ja som od dnes zacala robit ovu testy ale zatial slabotka ale skusili sme aj tak a dnes pauza a zajtra zasee🙊
@sara34valentina ale tak ma picha na lavej strane v casovych intervaloch
@sara34valentina ahoj dnes mam plodne dni ale nikdy neviem zistit kedy presne mam ovu ked si to kazdy mesiac znacim di ms kalendara nikdy mi to nevinde presne
@zuzana256 no ja som si preto kupila ovulacne testy !! dnes ho mam na 16den pozitivny cize ovu budem mat zajtra 😉 boli ma vzdy podbrusko, poradim ti kupit si ich pri Lauritke ,,,su fakt super krasne ukazu ))))
@ajajaj00 no kukni moje ake silne som zvedava ci aj zajtra budu, uz nevaldzem tutu mutu sme dali dnes 2x a taky orgaz...som mala ze az.......................... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zajtra posnazime tiez 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina juuj tedaaa 2x tak uz sa musi zadariiit
@sara34valentina juuuuj vy dnes mate naozaj prijemne vycerpavajuci dnik 😵
@evi789 zlatko a nemas zly tlak?? Alebo nepomaha ti ked sa napijes viac vody?? Vies aby sa ti nemotkala makovicka
@ajajaj00 zlatko no akooooo??? Kedy sa vraciate???
@nicolettka2126 mojenkoo uz sme doma pred obedom sme prisli😘
@ajajaj00 jaaaaj ja ze teraz niekedy vecer alebo v noci 🙂 A dobre bolo?? Riadne ste si to uzili dufam 😉
@nicolettka2126 pred obedoom moja...ano bolo supersky velmii a ty ako cakatelka moja
@ajajaj00 som hrooozne nedockava 😅 Uz zacinam pomaly.stresovat ze co bude 🙂
@nicolettka2126 juuj tak to ti veriim aj ja by som bola ale myslim si ze sa vam uz zadarilo
@ajajaj00 ja neviem, som taka zmätená z toho, stve ma.to cakanie 😀 Cim.viac sa to blizi tym viac mam strach ze dojde ms :-/

@evi789 jooj moja ani nevrav..kiezby som tak vudela do svojho tela 😅
A ty sa ako citis?? Dufam ze pekne oddychujes 😉