icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mmoni89
20. máj 2015

@kaaaty ak už máš iba pár tbl tak to by som dobrala, veď doteraz si ich ajtak brala

kaaaty
20. máj 2015

@mmoni89 mam este 9 tabletiek dnes a rano si dam a potom sa poradim s dr. Dakujem za nazor, pomohol mi.

efik8
20. máj 2015

Dievčata ja by som už tak strašne chcela miminko ... :(

nicolettka2126
autor
20. máj 2015

@evi789 ano dobre vies, preto sa odporuca mat keksik obden 🙂 Alebo dokonca som uz aj citala ze do ovulky ziadne tutu mutu a az v case ovulky dat prvy keksik v tom cykle...no ale mne sa to zda ako naprogramovane pocitacom taketo uvahy 😀 😀 Treba zo robit vtedy ked je chut aby ste nedosiahly ten bod ze to bude iba kvoli "vyrobe" babatka 🙂
Ale.tak samozrejme chapem ze tie co uz sa pokusaju niekolko rokov tak vyskusaju akukolvek radu len aby to vyslo , to by som aj ja bola taka po dlhej dobe..alebo rovno do blazninca by ma vzali kebyze sa dlhe roky.nedari 🙂

evi789
20. máj 2015

@mmoni89 ďakujem :-*

mmoni89
20. máj 2015

@efik8 neboj, ono prijde

evi789
20. máj 2015

@nicolettka2126 presne, treba keksikovat keď na to máme chuť... ak sa dobre pamätám, ani Alexka sme nesplodili v plodnych dňoch... takže 🙂

efik8
20. máj 2015

@mmoni89 mne sa zda že asi ma to obchadza... Snad pride ten spravny cas

kaaaty
20. máj 2015

@efik8 ahoj treba zamestnat hlavu niecim inym a vtedy to pride. Treba sa milovat ako na seba mate chut aby to nebolo len robenie dietata. Urcite pride babo aj k vam

ajajaj00
20. máj 2015

@efik8 aj ja...vies co prezivas

ajajaj00
20. máj 2015

@mimikas kazdy hovori ze netreba nato mysliet..ale keby to bolo take jednoduchee

efik8
21. máj 2015

@ajajaj00 presne tak mas pravdu keby to bolo jednoduche

evi789
21. máj 2015

Nie je to bohužiaľ jednoduché, ale musíte -musíme myslieť vždy a neustále pozitívne baby! Ja som si istá, že všetko má svoje prečo. Babenko sa vypýta k nám vtedy, keď bude tá správna chvíľa! Držím palčeky každej jednej, zaslúžime si každá ten prenadherny pocit, pocit keď dáš život malému stvoreniu a môžeš ho konečne držať v náručí a cítiť ako dýcha... ach bozinku... nádherný pocit to je... prajem každej z Vás aby ste to mohli zažiť čím skôr a aj sebe 😀

mmoni89
21. máj 2015

@nicolettka2126 no ako včera ovu testik?? 🙂

ajajaj00
21. máj 2015

@evi789 krasne si to napisala 🙂

merlinmurovic
21. máj 2015

Dievky drzim vam vsetkym palce, nam sa zadarilo 🙂 posledna ms 19.4 a vcerajsi testik pozitivny. juchuu 🙂 a bude januarove babatko, huraaa 🙂

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@mmoni89 no vcera este negativny stale uvidime dnes 😀 Snad sa uz dockam konecne 😀 Verim ze uz bude dnes pozitivny aby aj ta lutealka bola potom dostatocne dlha.

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@merlinmurovic gratulujeeeeem 🙂 Nakaz nas vsetky 😀

mmoni89
21. máj 2015

@merlinmurovic gratulujem, to budeme mať podobný termín pôrodu ja som mala poslednú MS 15.4. 🙂

evi789
21. máj 2015

@ajajaj00 želám si aby si to aj ty čím skôr zažila a napísala a opísala nám aký to je krásny pocit 🙂.
Gratulujem @merlinmurovic 🙂 @mmoni89 aj Tebe 🙂
Chcem aj jaa 😀

epsonka45
21. máj 2015

@merlinmurovic jeeej gratulujem

kattarina1983
21. máj 2015

ahojte všetky májové snažilky,rada by som sa ku vám pridala kedže sa s priatelom snažíme už niečo vyše roka.pred dvoma týždnami som začala brať inofolic vždy ráno jeden sačok.dneska ma celý deň stále napína na vracanie a cítim aj take slabšie krče na pravej strane brucha tak dufam že konečne sa zadarilo.mrchu mám dostat 28.5 tak som zatial ani test nerobila

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

Babyyyy dnes konecne pozitivny ovu testiiiiiik jupiiiii 🙂 🙂
Ide sa na vec!!! 😀

littledesire
21. máj 2015

@kattarina1983 no drzim prsty teda 🙂 a chcela si napisat ze mrchu mas nedostat 28.5 ze ? 🙂

littledesire
21. máj 2015

@nicolettka2126 super super 🙂 tak hop sup 🙂 😵 😵 😵

kattarina1983
21. máj 2015

ano presne tak littledesire

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@littledesire vecer bide sup sup drahy ma smolu bude ZNASILNENYYYYY 😀 😀 😀

littledesire
21. máj 2015

@nicolettka2126 vies co, ale toto aj ja furt hovorim, ze ho musim znasilnit :D:D normalne vcera ma zabil hlaskou, ze jemu sa paci nahodne tutu mutu.. akoze fajn.. ja mu to neberem :D ale ta... vy to ako riesite? 🙂 drahy si nevsima ze je to pocas plodnych dni ci nevadi mu to ? 🙂

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@littledesire to akoby som toho mojho pocula 😀 Myslim ze kazdy chlap ma najradsej tie nahodne tutu mutu 🙂 No ja to riesim tak ze mu absoluuuutne nevravim o plodnych dnoch a uz vobec nie o ovulke-to by asi ani netusil co to je 😀 😀 Cize v podstate on netusi kedy je ta najnajvacsia sanca a ver mimdobre som spravila ze som mu taketo infosky o svojom cykle ani nespomenula...lebo on je vyslovene ten typ muza co vseobecne nerad planuje dopredulebo ma strach ze to nevyjde...on sa vzdy radsej necha prekvapit 🙂

majuskabobi
21. máj 2015

Chlapov treba drzat v nevedomosti,potom Vam daju ked budete Vy chciet 😂 i kef moj terazky odchadzal,tak som.mu musela pozitivnym testom mavat,aby som neobisla naprazdno 💁 😂