V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 uau tak si ma dojala ze mam zimomriavky po celom tele 😅 😅 😅 presne tak si to predstavujem aj ja , aj ked viem ze moj priatel hned podla mojich stastnych oci ( ak sa nam dakedy podari otehotniet) bude ihned poznat pravdu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😉 ja to chcem tak isto urobit, dudlik alebo boticky a testik ku tomu 😉 vidim, ze si tiez romanticka 🙂 ja mam po ovulke, podla vsetkeho prebehlavcera lebo uz dnes nemam ziadne bolesti, len taky jemny pocit podbrusku 😉 ja sa este nacakam bud nedelu mam dostat 😲 nedostat 😅 😅 😅 daj potom fotecku, ukaze ti 1-2 😉 😉 😉 lebo mas este nizku hladinu hcg 😅 😅 😅 juj moja som rada , ze sa vam podarilo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sara34valentina aha taketo mam tie mama testiky, myslis ze uz by mi daco ukazal digi testík kebyze ho dnes vecer urobim? ?
Heeej, som romanticka ale vcera som uz fakt mala co robit vecer aby som neutekala s testom za nim a neukazala mu ho 😅 Chvalabohu som odolala 😵 Urcite sa vam zadarilo zlatko, verim tomu a budem veeelmi silno drzat palceky...len keby ten cas chcel.ist rychlejsie vsak?? 😅
@sara34valentina ahoj, ked si mala vcera ovulku tak nemozes dostat kramy v nedelu. Luetalna faza( dni po ovulacii) je u kazdej zeny rovnaka. 14-16dni. Kazda zena ju ma stale rovnaku. Ja mam 14dnovu. Ked mal ovullku na 16dc tak presne 30dnovy cyklus. Ked 20dc tak 34dnovy. Funguje to presne, toto neoklames😉 vela stastia😉
@nicolettka2126 moja testik si urob rano 🙂 ja viem ze to je tazke cakat ale urcite ho rob rano, bude to istejsie, ono vsetky testy sa odporucaju robit s rannym mocom 🙂 juj a sa ti cudujem ze si to drahemu nepovedala, ja som to nevydrzala 🙂
@1234lubka ona pisala ze ma bud nedelu dostat-tym myslela ze buducu nedelu 😉
@sara34valentina ooch sorka zle som precitala 😀. Buducu nedelu si pisala😀 Ked si malavcera tak nautorok to vidim/nevidim na ms 😉
@nicolettka2126 jj som sa hned opravila 🙂
@mimikas mne praveze ukazuje vecer rovnako dobre ako rano, uz na dvoch testoch to tak bolo 🙂 Tak preto chcem vyskusat vecer a hlavne kvoli tomu aby som to uz mohla drahemu povedat lebo uz aj ja som na tom tak ze by som to najradsej vychrrrlila nanho hned 😀
@nicolettka2126 inak ten digitalny test je aj taky kde ti len ukaze plsko a nie pocet tyzdnov od pocatia 🙂. ja som si robila ten a ten mi zakazdym potvrdil tehu este ked som na mamatestoch len duchovala 🙂 a gratulujem, davaj na seba pozor, davaj si kyselinu listovu a vela oddychuj
@1234lubka moja faza je 12dnova uz 10rokov 🙂
@nicolettka2126 krasne ciarky ukazalo by ti 1-2tyzdne, mas dva druhy digitalnych kup si ten co ukaze v kolkom tyzdni a ano ukaze ti 1-2 lebo si 2tyzden 😉
@mimikas dakujem pekne 🙂 Este stale si to nejako neuvedomujem 😅 Mozno az ked to drahemu oznamim tak mi to tak viac doťukne 😅 Uvidime 🙂
@sara34valentina boze ako divne a krasne zaroven to znie 😵 Ak dnes dostanem kupit ten digi a ukaze fakt pozitivny vysledok tak sa priprav na obrovsky naaaval bozkov 🙂
@nicolettka2126 uz sa tesim ale viac sa tesim ze si stastna a ze cakas babatinko 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina zlatkooo tak ty si aka supaaaaaa krasnaaa
@1234lubka no ahoj raz pises jej raz mne tak som nevedela komu 😝 takze ja ked mam ovulaciu tak ms dostanem 12-14dni no uz par rokov na 12den po ovulacii 😉 😉 😉 merala som si predtym bazalku pretoze som nepouzivala antikoncepciu s predchadzajucim partnerom ................ dietatko planujeme az teraz, a som si kupila ovuacne testy a podla nich tiez na 12den mam ms...dufam ale ..ze tento mes ma uz ms neprekvapi a ze ostanem tehulka 😉 😉 😉 😉 😉
@ajajaj00 bre ranko ci dnik 🙂 pocuj ma vcera napadlo kedze ty si mala den po mne pozitivny ze vlastne budeme opät cakat spolu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@ajajaj00 dobree ranko 🙂
@sara34valentina no moze byt aj tak, ked mas stale na 12ty tak 12ty 😉 tak drzim palceky nech sa dlho netrapite 😉
@sara34valentina ja som asi truuuuba ale stale si to nejako neuvedomujem 😅
@1234lubka dakujem pekne, no pokus cislo tri to bude 😉 😉 😉 😉 vy uz cakate ci sa snazite?
@nicolettka2126 ja som to citila hned po tvojom plodnom obdobi, ved vies ze som ti to aj pisala 😉 😉 😉 uvedomis si to az ked zacne rast brusko 🙂))))) v kazdom pripade bud v klude papaj pestru stravu a kyselinku listovu 🙂 ja papam uz 2mesiace femibion1 😉
@sara34valentina my uz od minuleho roku sa trapime od novembra...uz dost 😉 jedneho "triskaca" 3,5rocneho uz mam doma 😉 teraz sme zacali intenzivnejsie, beriem inofolic, mm vitaminy tretimesiac tak cakame co bude 🙂 najhorsie ze netusim kedy bola ovu...netestovala som...ale myslim ze,medzi 14-16dc...tak v sobotu rano testujem😉 to by mi uz ukazalo 🙂 dnes 26dc 🙂
@sara34valentina ano viem ze si mi to pisala a normalne nerozumiem ako si to mohla takto presne vycitit 🙂 Mas naozaj siesty zmysel 😉 A mozem kyselinku listovu zacat papat aj od dneska?? Lebo ja som ju toto snazenie vysadila cize uz asi okolo 30dni ju neberiem
@nicolettka2126 neboj zachvilu zacnes byt trosku ina, hormony robia svoje a uvedomis si to. Ja som hned vedela ze som tehotna, ked som sa roplakala pri rozpravke ktoru maly pozeral, moj muz mi vtedy hovori, no jasne ty si urcite v tom, ja som aj pri prvom tehu plakala nad vsetkym, vsetko ma rozcitilo 😀 . vcera som sa skoro rozplakala ked mi kamoska rozpravala ako velmi chce babo a este ani chlapa poriadneho nema. No hormony
@nicolettka2126 jj listovku kedykolvek, najlepsie hned 😉
@1234lubka okii dakujeem tak od dnes ju nasadim naspäť 🙂
@nicolettka2126 kyselina listova sa ma brat 3mes pred planovanim tehu..................ak si teraz tehu zacni brat ihned ..... 😅
@mimikas jeeejda no dufam ze u mna nebude ta rozcitesnost taka lebo ja som od prirody az priveeeelmi citliva 😀 To s panom bohom ak sa to este zhorsi a zintenzivni-ved to uz ani sama so sebou nevydrziiiiiim 😀

@sara34valentina ahoooj dobrr ranko prajem 🙂 Ano robila som a je pozitivny 🙂 Este stale je ta ciarocka slaba, a rozdiel medzi vcerajsim a dnesnym nie je moc kedze tam je iba cca 12hodin medzi nimi 🙂 Ale ked si porovnam vcerajsi ranny s dnesnym tak je silnejsi 🙂 No akurat som bola tu v lekarni ci maju digi test ale nemali ale teta mi ho skusi objednat-mam sa tam zastavit poobede okolo 3tej tak dufam ze sa jej to podari vybavit 🙂 Lebo uz chcem mat jasno vo veci 😵 A uz mam co robit aby som to nevykvakala drahemu 😅
Takze ak ho poobede dostanu tak vecer po prichode domov si ho spravim a ak vyjde pozitivny tak to oznamim buducemu oteckovi 🙂 Uz som aj rano dudlik kupila 😀 Ze mu ho dam do krabicky aj s digi testom a dopisem tam ze mily ocinko, vidime sa v marci 2016 😵