icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mmoni89
2. júl 2015

@melanie2009 ja som tiež spinila ,, včera som dobrala Duphaston .. Je to veľmi časté na začiatku .. Ale určite by ste nemali mať styk keď spinis ,, to ťa doktorka mohla upozorniť .. Držím palce ,, neboj kým nekrvacas tak to bude dobré

mmoni89
2. júl 2015

@mimikas super krásne 🙂

melanie2009
2. júl 2015

@nicolettka2126 kludový režímmm mám stale však mi manžel ani dlášky nedovolí umyť 😀 uvydím čo bude lebo doktorka mi naposledy povedala že 1-2 vložky za den su v poriadku 🙂 hlavne nech nemám bolesti a tie veru nemám ale ak si nebudem istá tak určite pôjdem
ďakujem za povzbudenie

melanie2009
2. júl 2015

@mmoni89 Prave že už som nešpinila vôbec a ako sme mali dnes rano styk tak zase ☹

mmoni89
2. júl 2015

@melanie2009 a inak aj bolesti sú normálne ako keď niekto povie že v tehotenstve nemá brucho bolieť tak to je blbost .. Prvé tehotenstvo som nemala bez bolesti hádam ani jeden deň .. A teraz keď som spinila tiež som mala a veru aj dosť silné .. A sú stále len slabšie .. Patrí to k tomu tiež

mmoni89
2. júl 2015

@melanie2009 ja by som počkAla vôbec prvý trimester radšej ..Ja som pri malom sa musela držať od muzika 7mesiacov do pôrodu no a potom tiež ešte pár týždňov ,, treba len vydržať 🙂

mmoni89
2. júl 2015

@nicolettka2126 kľudne zavolaj sestričke ,, povedz že sestričke si mala pozitívny test ,, sa ta spýta na poslednú MS a podľa toho ta objedná .. Mňa tak objednala na 8tt 🙂

melanie2009
2. júl 2015

@mmoni89 tak mne to problém nerobí ani mužovy,

mimikas
2. júl 2015

@nicolettka2126 zavolaj a ona ta objedna o cca 2 tyzdne s tym ze jej povies kedy si mala poslednu ms. Inak ako drahy, uz mu to doslo??? 🙂

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@mimikas drahy este podla mna stale neverí 🙂 Ale uplne ho chapem lebo este aj ja som stale ako neveriaci Tomas 😀

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@mimikas no akurat som jej volala a povedala ze buduci tyzden v utorok uz mam prist 😕
Nie je to moc skoro?

mmoni89
2. júl 2015

@nicolettka2126 no je som prekvapená ,, naša sestrička neobjednava skôr ako 7my týždeň .. Ešte nebude vidno srdiečko takže pojdes zachvilu zase .. Ale možno ti zoberú krv na Hcg ,, naša neberie robí iba Sono prvý krát

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@sara34valentina zlatko dorucujem ti zaaasielku 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🙊🙊🙊🙊

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@mmoni89 no ja som sa jej pytala ze kedy je dobre prist.po pozitivnom testiku a ona ze kludne buduci tyzden mozem prist..Tak som.sa pytala kedy robi moja DR (striedaju sa tam traja) a ze v utorok..Tak v utorok rano tam napochodujem 🙂

mimikas
2. júl 2015

@nicolettka2126 ason urobi krvny test a na sone bude vidiet max vak ale aspon uvidi ci je v maternici 🙂

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@mimikas no som velmi zvedava uz 🙂 Uz dnes mi konik poslal spravu ze som zacala piaty tyzden 🙂 Ale ked som si to hodila na webe do tehotenskej kalkulacky podla.poslednej ms tak mi vypisalo ze som 4+0 tak neviem teraz 😀

mmoni89
2. júl 2015

@nicolettka2126 ja tiež tak mám doktorku že robí len stredy a sa tam striedajú traja, kam chodíš na gyn.? 🙂 Ved nevadí náznaky tam už budú vidieť a potom aspon skoro pojdes na ďalšiu kontrolu 😵

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@mmoni89 ja mam svoju Dr v Šamoríne 🙂

nikky81
2. júl 2015

@nicolettka2126 4+0 je ukončený štvrtý týždeň a začína sa piaty (čiže 4+1,4+2,4+3,4+4,4+5,4+6 je uz piaty tyzden, 5+0 je ukonceny piaty tt) a GRATULUJEM 😉

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@nikky81 ahaaa no konecne tomu rozumiem 😅 Dakujem velmi pekne 🙂

nikky81
2. júl 2015

@nicolettka2126 😉 rado sa stalo

sara34valentina
2. júl 2015

@nicolettka2126 no ahojky, dakujem pekne za pusinky ♥ co sa tyka ze 4tyzd preto, lebo sa to pocita ze si 1-2tyzden tehu ako ukazal aj digi test ale MS si mala pred cca4tyzd preto si *akoze* 4tyzden 😉 😉 😉 pekny den mojenko

sara34valentina
2. júl 2015

@alexik11 si uz 8dcpo? uau ja len 2-4dc po 😉

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@sara34valentina nie je za co-ja dakujem za spravnu intuiciu a dodanie nadeje kazdy jeden den ze urcite tehu som 😵
Este stale mi to uplne nedochadza-asi som divna 😀
Pekny den aj tebe mojenko 🙂

alexik11
2. júl 2015

@sara34valentina Hej, akurát mne to príde len 8 DPO. 😅 To čakanie je na tom celom najhoršie. Síce to zatiaľ vyzerá nádejne, pretože som mala konečne krásne ovulku, aj mužík si dal záležať, všelijako cítim podbrušok, bolia ma prsia (pred ms ma bolievajú len bradavky), bez podprsenky je to hrozné, ako chodím. 😝 Ale vlečie sa mi to. Tak aspoň čítam tu vás a sledujem. 🙂

sara34valentina
2. júl 2015

@alexik11 no sa asi sledujeme vsetky po ovulke 🙂 ako dlho sa snazite? my 3mesiac ale tento mes som mala ovu testiky 🙂tak ukazali presne kedy bude, a sme sa snazili , uviidme ci sa zadarilo aj vajicku 😉 😉 😉 😉 😉 ja som len 2-4dc po ovulke.. .. necitim este ani prsia ( mna bolia ihned po ovulke, teraz NIE .. zatial teda nie ) co povazujem za nadejne znamenie 😅 co sa tyka podbruska bolka ma trosilinku ale inac ...su to ms bolesti ale take ineeeee ,,,no som zvedava .....................................vela robi psychika mozno si namyslam, a ako pises ze teba len bradavky a teraz prsia je tiez dobre znamenie,,,,mna ked bolia tak bradavky aj prsia ani lezat na nich nemozem..................zatial ma nebolia 😲 😲 😲 😲 pisemeeeeee 😉

sara34valentina
2. júl 2015

@nicolettka2126 lasocka nie si mi divna mozno budem tak aj ja reagovat ..... nebudem si to pripustat .....mam 34r ..mozno aj preto ♥ ani Ta nepoznam , ale mam Ta rada ♥ drzkaj sa , nenamahaj sa prve 3mes su najdolezitejsie cmuks ♥

nicolettka2126
autor
2. júl 2015

@sara34valentina juuj az sa mi slzicky nahrnuli 😵 Tak veeeeelmi verim ze sa pridas coskoro ku mne 😵 A samozrejme vsetky ostarne bambulky nase 🙂

zuzana256
2. júl 2015

@nicolettka2126 ahoj gratulujem ti k dobrej sprave ze si tehu aj ja keby som mohla bit tak velmi potom tuzim

zuzana256
2. júl 2015

@nicolettka2126 nechcem potom v starom veku mat deti teraz je na to vhodny vek