V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa no ja mam 12dnovu LF ,,,cize v nedelu ma prist.............................! som len 6-7dc po ovulacii 🙂 som moc zvedava ci sa nam zadarilo a ak nie, tak od bud mes neriesime ♥ sme si povedali ze sa budeme milovat ked je chut a nie podla ovu testov ako hodinky , skusame len treti mes ale len prvy pomocou ukazovatela ovulky (ovulacneho testu) 😎
@sara34valentina urcite sa zadarilo 🙂 🙂 verim tomu 🙂 my skusame tiez len 3-4 cyklus co sme si povedali,ze nebudeme si davat pozor,a ked to pride tak to pride🙂 len som si myslela,ze to bude hneed 🙂a ja ,ked nieco chcem a nemam to hned tak som nervoozna🙂 tiez prvy mes.som robila s ovu testami a myslim ,ze mi pomohli aspon zistit ze moja ovu je az niekde okolo 21-22 DC co som aj rada ,lebo mozno doteraz bola chyba v tom ze som si myslela,ze ju mam okolo 15DC..my to tiez nechame uz tak na nahodu a nebudem sa sledovat a sustredit na to ,ale uzivat sexik pekne s chutou a nie s tym ze musiime 🙂
@melisssssa no este rozdiel bol tento mes taky ze ja normalne ked mam ovulaciu ma boli priserne brusko a sex neprichadza do uvahy !! preto sme min mes 2dni skusali pred ovu, lenze tento mes to bolo ine 🙂 mala som chut kazdy den od poz.testu.)))) brala som to ako znamenie tak som zvedavaaaaa a inak mi pripominas mna sa tu rehocem, lebo som taka ista, ked daco v hlave a nie hned co hned je +teraz+tak som brutalna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne sa zda ze to vyslo, ale bojim sa si robit nadeje, kedze ma boli vsetko ako vzdy pred ms 😠 😠 😠 😠 😠 len som tusim viac citliva , som vcera plakala pri filme ako decko 😔 😔 😔 😔 a dnes len tak ziadna pricina po priatelovi v Ikeii vrcala 🙄 🙄 🙄 🙄 ale uz je dobre kavickujeme a ideme kuk pozemky 😉 chceli sme plavat ist ale sa mraci snad sprchne bo umrem z toho dusna, uz som asi 3noci poriadne nespala, sa len preehadzujem 🤐 pekny den zajtra rob test ! drzim palce nech su kolajnice 😅 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina tak pevne verim,ked mas taky ciťaak ,ze sa ozaj aj zadarilo 🙂 na buduci tyzden tu urcite das poz.testik 🙂 moc drzim palce 🙂 ja som skusala robit tezt nedalo mi to..,ale nech skulim tak skulim ja tam nic nevidim ☹ dnes som asi cca 12 DPO to uz by bolo asi vidiet keby to tam bolo ☹ ☹
@melisssssa nemusi to byt este vidiet, skus o 2-3dni 😉
Tak baby moje my sme o malinke prisli ☹ Drzim v rukach papier s vysledkami a z nedelneho pohotovostneho odberu s hodnotou 57,41 sme dnes klesli na 11,17 ☹
Uz len cakam kym mi to Dr potvrdi aj oficialne ☹
@nicolettka2126 jezisii zlatkoo tak strasne ma to mrzii😢bud silna a som tu pre teba kedykolvek
@ajajaj00 dakujem...asi ma porazi ☹ Ked sa konecne zadari a clovek sa tak uprimne velmi tesi a potom toto. ..preco??? 😭😭
@nicolettka2126 zlaticko my sme sa snazili rok a mala som mmt ved vies..preco sa toto dejeee nechapeeeem to precooo
@ajajaj00 tiez nechapem preco sa taketo veci stavaju...a coraz castejsie sa stavaju tym ktore tak velmi tuzia po babatku ☹
Ak ma byt toto nejaka skuska zivota tak je to dost nechutne ☹
@nicolettka2126 mojaa ☹ strasne ma to mrzi....drz sa....
@sara34valentina tak ms este nedorazila...,ale moc tomu neverim ,ze ked bol vcera biely test ,ze by sa tam este objavili //
@melisssssa dakujem ☹
@nicolettka2126 ak sa mozem spytat co sa stalo,ked si bola v nedelu na odbere?zacala si krvacat?lebo viem,ze si spominala,ze si k dr objednana na dnes... ☹
@melisssssa supis mojko, kolky den si? vies kolky den po ovulke presne??
@sara34valentina no dnes som 35 DC a poz.ovu test bol na 21 DC...tak asi 13,14 DPO by som mala byt....
@nicolettka2126 Je mi to ľúto moja maličká 😢😢😢😢😢😢😢... nezabudni co som ti napísala 💜💜💜💜💜💜💜 drz sa..... 😢
@melisssssa tak uz test ukazat musi 😕
@sara34valentina no sak prave,ze uz by mal... tak co uz klasika zasa nic.... ☹ si to moje telo robi co chce...nech mi radsej tie kramy dojdu ,lebo mam len nervy...
@nicolettka2126 milacik sme tu pre tebaaa aj s babamii
@sara34valentina
@evi789
@ajajaj00 az teraz to citam ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@nicolettka2126 aaach, taaak som sa s Tebou vytešievala, tak Ti mávam a utieram slzičky. Cmuk
Dakujem baby..uz som doma..nezvladla som to ani u dr a rozrevala som sa jak male decko...skoro si aj doktorka poplakala so mnou, mala co robit aby udrzala slzy...
@nicolettka2126 moja krasnaa a co aj ja by som plakala kazda z nas...a co doktor vlastne povedal
@nicolettka2126 jaj Niki to je také strašné smutné celé, mrzí ma to veľmi 😢 ☹
@nicolettka2126 Mojko je mi to strasne strasne luto. Viem ze to neskutocne boli, ale tieto mini potraty sa stavaju s neakym dovodom, miminko sa asi nespravne vyvijalo. Viem ze to nie je ziadna utecha ☹. Drzim ti palce a urcite sa vam za 2 mesiace zas podari. Drz sa a neprepadaj zufalstvu, ty za to nemozes, priroda sa tak rozhodla a urcite aj tebe bude dopriate. Musis len verit a vela relaxovat. Ak sa da zbehnite na neaky wellnes vikend s drahym, urcite to pomoze.
@ajajaj00 mam taku zlatu doktorku ze chvala panu bohu za nu..je to hotovy poklad..este raz ma kukla pre istotu utz ale uz iba cez brucho a povedala ze polka uz je odplavena ze telo by sa s tym na 99% malo vysporiadat samo..aj vzhladom na to ako rychlo klesla ta hodnota hcg tak sa zda ze telo si samo poradi a nebude treba zasah lekarov...mam prist buduci utorok na kontrolu dokladne ma popozera ci je vsetko ok..dostala som este jednu injekciu na spustenie poriadnej menstruacie aby to cim skor vsetko vyslo...a co sa snazenia tyka mi povedala ze ako doktor radi este jednu ms pockat ale ako clovek mi uprimne povie ze po takomto spontannom potrate je vsetko pekne precistene a hormony su poblaznene cize je jednoduchsie vraj otehotniet...ale hned ako videla ako som sa zatvarila a zase rozrevala povedala ze chape ze este si to neviem predtavit ze by som sa znovu mala snazit ale ze ono to o par dni polavi a budem sa tesit na dalsie snazenie...
@nicolettka2126 toto aj mne lekari povedali ze potom to bude lahsie otehotniet..ale kurnik ja musim byt vzdy vynimkaa...chapem ta uplne ani ja som sa nemala chut snazit..to prejde milacik kazdym dnom bude lepsie a lepsie sama uvidis..chvalabohu ze nemusis ist na ziadny zakrok..posielam objatiee a pusuuu

@sara34valentina no praveze okolo desiatej som isla na wc,ze ejha asi ms..a na nohavickach vytok..ale sa mi zda ze uz odvtedy ani nie...ja viem ze by som uz mohla,ale ja sa bojiiim...som dnes zistila,ze som uz 34DC tak do rana uz vydrzim a ked nepride tak uz asi testujem..noo ,ze by mohlo byt uhniezdovanie,ked mas take bolesti v podbrusku 🙂 siiiiilno ti drzim palce ,aby to tam uz bolo🙂 mna ani prsia vynimocne nebolia len bradavky mam take citlivejsie ..a ty mas mat ms cez vikend?