V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@radka0 no lebo ak ma jeden sacok 200ug kyseliny listovej a v tehu sa odporuca aspon 600 - 800, tak podla mna jeden sacok stacit nemoze.. 🙂
Ahojte, tak sa k vam pridavam i ja 🙂 snazit sme sa zacali tento mesiac, som cca tyzden po ovu, tak uvidime, ze ci sa zadarilo 🙂
@ccaro drzim palceky 🙂 a vitaj medzi nami 🙂
Svrbia ma prsty,testy na mna zmurkaju 🙂)
@majuskabobi nie si sama
@epsonka45 no ja musim pockat min.7 dni 🙂
@majuskabobi ja taktiez
@nicolettka2126 super správa, tak dnes to určite vyjde držím moc moc palce 😵
@epsonka45 kolko si po? 🙂 ak by som zabudla testnut,aspon viem koho sa pytat ci uz mozem 🙂)
@mmoni89 dufam dufam🙂 Ty si sa kedy snazila???V den pozitivneho ovu testiku alebo este aj potom?? 🙂
ahojte bruskatice 🙂 uz vas čítam pár dni a až dnes som sa rozhodla registrovať a pridať 🙂 momentálne mam mm, co som dúfala ze nepríde a pokračujeme 🙂 síce este nemam jasno kedy mam ovulku ale snáď sa trafime 🙂 zatiaľ sa nechcem stresovať ovu testami
Odporucam vykaslat sa na testy a vasnivo sa pomilovat s manzelom kazdy druhy ci treti den. Plodne dni su aj pred ovulaciou, lebo spermie dokazu vydrzat byt schopne aj dva - tri dni. Uzivajte si pekne chvile s vasou laskou a ono to pride. Drzim prsty. 🙂
Veď som si to tak presne aj povedala ;) predchádzajúci mesiac to nevyšlo ale o to viac sa tesim na další 🙂 ďakujem 😉
Ahojte my sice ideme na to umelym oplodnenim ale verime ze sa zadari dnes som mala odber vajicok a v utorok mam vklad 🙂
@isabella22 drzim silno silno palce, hlavne po vklade vela vela oddychuj, lez, citaj a pod. Moja kamoska teraz caka babo tiez po umelom a po 4 rokoch snazenia a podarilo sa. Uz je v 14 tt a velmi sa tesi a babo rastie uplne krasne.
@isabella22 budem držať päste 👍
Kde je @rula? isto uz doma zarezava, xixixi 😉
@nicolettka2126 no já som testy nerobila ale cítila som kedy približne potom takže bolo to aj deň predtým aj potom si myslím 😉 tak šup šup do toho. Pripravujes romantiku pre muzika? 😉
Ja už mám po ovulke a čakajú má dlhééé dva týždne. Tak sa k vám pridávam a čakám, že tento mesiac je ten pravý 🙂
Vitaj 🙂
snáď sa nakazime 😀
@majuskabobi mna caka este tyzden a tri dni cakania do mrchy
@mmoni89 tak dnes bude sup sup.teda 🙂
@majuskabobi takze uvidime ci nieco s toho bude ale tak makame aj mimo plodnych dni.pri malej som vobec mevedela ako som ich mala
@majuskabobi ja som dala muzovi odlozit , skryt vsetky tehu testy, aby ma skoro po ovu nepalili prsty 🙂 budem ich dostavat asi az na pridel ;) povedala som, nech mi dovoli az v den ocakavanej mrsky 🙂
@epsonka45 noo,ja neocakavam mrsinu,mala by dojst na MDD,to mi predsa nespravii 😀 ja by som tiez makala,len mm je mimo sk ☹ a dojde az 3.6,takze mam post.xi
@littledesire ja mam svoje odlozene v kosicku..na wcku 😀

@kattarina1983 ahoj,my sa snažíme skoro rok a tiež mi Dr. odporúčala Inofolic,ale 2 sačky denne na 4 mesiace...beriem ho ešte len týždeň,ale pevne verím, že za tie 4 mesiace sa podaria 2 čiarky...držím palce nech tu o týždeň vydime pozitivny test 😉