V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina aha jasne tak este treba pekne cakat no muzov to znervoznuje tie nase testy 🙂 aj mojho tak som si dala uplnu stopku ja verim ze ked pride uz mu nebudes musiet ani hovorit nic iba mavat testom pred ocami ze si tehuuuuuuu 🙂
zeny zabila som za 2dni 27 os !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnes ma presla chut a urobila som si lapac, z flase s tenkym hrdlom, naplnila som ju len bazovym sirupom, som moc zvedava kolko ich tam vleti..................ale zabila som ich 27 ks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! furt ked na obed varim vletia dnuka, no bud rok to vyzera ze priatel bude montovat pekne sietky na okna!!!!!!
@badimeria no praveze ja som musela ist na kyret aj ked moja lekarka cakala par dni ze ci sa to same nerozbehne, ale nie, miminko inak uz sa zacalo rozpadavat a vraj by som samovolne nepotratila lebo som mala uplne uzatvoreny krcok ☹, takze musime cakat aspon 3 cykly, aj ked moja lekarka odporucala aspon 6, tak cakam ze v decembri by to mali byt 4 tak potom hadam sa to podari. Dufam ze teda vsetko dobre vycistili a vsetko bude ok
@badimeria jeeeeej si milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥ no to by bolo pekne, ♥ prekrasne pekne ♥ po nicom inom netuzim len vidiet mojho druha oci, ked mu podavam testik s dvomi ciarockami, a mozno papuckami ♥ on bude plakat ♥ viem to, lebo ma velmi miluje ♥ no nechavam to na osud , ♥ povedali sme si ze do konca roka to ''dame'' toto je pokus c4 🙂
@badimeria
@melisssssa ake ste mile ♥juj ci ste zlatunke dakujem pekne za krasne povzbudive slova ♥
@sara34valentina ja mam proste taky tušaaak , že už sa to podarí do konca leta viacerým 🙂ja mam v auguste narodky tak dufam, že "priatel mi da "najkrajšííí darček 🙂
@sara34valentina krasne slova uplne som statna aj za vas ked je tak pekne citlivy uz ked tento mesiac nemozem cakat na seba budem cakat s tebou ♡
@badimeria ak ti mam pravdu povedat, ja si zas neviem predstavit byt tehu teraz. Ja asi budem potrebovat dlhsiu dobu na to. Viem ze niekto hovori ze chcel mat babo hned ale ja zas neako teraz extremne po tom netuzim. Jasne velmi chcem druhe babo ale teraz sa ta potreba trosku otupila. Ja si ale vravim ze co ma prist tak pride a babo urcite dorazi ked bude na to najlepsi cas 🙂
@mimikas ak to tak citis tak je to ok ty a tvoje telo vie co potrebuje mozno ked sa teraz nato nebudes sustredit pride to samo ked najmenej budes chciet a cakat 😉 ale hlavne mysli pozitivne rany v srdci aj mysli sa zahoja iba spomienka ostane ale ber ju pozitivne ze to tak malo byt osud bol k tebe dobry a netrapila by si sa aspon s chorim babom
@nicolettka2126 no drahaaaaaa nepises..............dostala si dnes ms ci mozem gratulovat ku tehu?? 😉
@ajajaj00 ahoj draha, ako sa citis? kolko dni si po ovu, my tak skoro naraz furt cakame, ci?? ja mam dostat 1o.8. v pondelok 🙂 necitim sa nijek som 4-5dni len po ovu, citim sa ako kazdy cyklus :( som zvedava ako co zacne bud tyzden zase boliet na ms 😨 uvidis ty budes do 2mes tehu !!
@sara34valentina ahooooj teraz som nedavno iba vstala este lenosim v postielke 🙂 Mrcha zatial nikde ale robila som včera tehu test a uuuuplne biely...prsia aj podbrusko ma bolia tak uz by mohla milostiva prist nech ma zbytocne nenatahuje...
@sara34valentina zlatkoo ahooj noo vies co ako si mam ratat teraz ked som mala pichnuty pregnyl v pondelok od toho dna?vcera ma tak popichavalo na lavej strane ale potom to preslo a dnes ma boleli krize ale presne do 2 hodin to preslo..takze cela som nejaka divnaa..no ja mam dostat mrchu 11.8 presne na moje meniny tak som zvedava aky darcek si moje telo pre mna pripravy🙈my to mame zase tesne po sebe😍
@nicolettka2126 a nebolelo ta na ms aj ked si tehu bola draha?????? :P
@ajajaj00 aj mna vcera krize ale mam pocit ze to od 344km soferovania 😉 😉 😉 😉 juj pockaj budes tehu a krasny meninovy darcek 🙂)) ja mam meniny ked ma moja svokra narodeniny, lahko zapamätatelne 😀 😀 😀 😀 idem s nimi dnes na obed ,ma pozvali, lebo ich synator moj druh vcera odcestoval na 9 ooo km cestu po Rusku, som zvedava ko to tie 3tyzd bez neho zvladnem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, uffffff ☹
@sara34valentina no boleli ma hlavne prsia a to presne takto ako teraz-to mi je ma tom cudne...ale podla mna sa so mnou moje telo iba zahrava 🙂
Ved uvidime ci dorazi ta svinucha alebo nie 🙂
Fakt netusim co si mam mysliet uz :-/
@nicolettka2126 skus urobit ovu test ak ti este ostal !! vraj je silno pozitivny ked ma ms pristr!!!!!
@sara34valentina nemam testiky zlatko..tehu test som vcera minula posledny a ovu testy nemam uz 2mesiacw 😀 Ved pockam a uvidim co bude 🙂
@nicolettka2126 no tak teda pockame 🙂 budes tak ci tak do 3mes tehu !! veim to ! 😉
@nicolettka2126 zlatkoo uz netestuuuj
@ajajaj00 ani nemam s cim milacik, ten vcerajsi bol posledny a som aj rada, aspon ma to nelaka neustále 🙂
Pockam a uviidm ci sa milostivej uraci prist alebo nie
@sara34valentina fihaaa tak dobru chut k obedu...nebooj to ti rychlo ubehne hlavne nech sa zdravi vrati..noo s tym mojim tehotenstvom uvidime ako to dopadnee..hlavne som cakala ze to
@nicolettka2126 rozbehne
@sara34valentina v to verim aj ja zlatko 🙂 A ked mi to eete aj ty vravis tak uz som si 100percentne ista 😉
Ale z tohto cyklu keby sa vyvinulo tehu tak by som fakt padla na zadok lebo s tym absolitne neratam, uz len poslusne cakam ci a kedy dojde ms 🙂
@nicolettka2126 tak chvalabohu ze bol posledny ozaj niki mi poslala fotku malej boze neskutocna je..uz by mali ist domooov
@nicolettka2126 vies ze ja sa nemylim :-P do 3mes si tehu !! 😝
@sara34valentina ved prave ze viem ze sa nemylis 🙂 Uz sa tesiiiiiiim 😵
@ajajaj00 juuuj uz konecne aspon bude vo svojom, bude to predsa ine ako v nemocnicj 🙂 Teraz uz budu mat svoje sukromie 🙂
A dnes by ich mali pustit? 🙂
@nicolettka2126 hej hej akurat som jej pisala ze ci uz islli domoov..vsak ked som bola za nou v piatok uz jej tam bolo dlho...mala nemala zltacku tak podla mna dneska isli uz domov...ani sa mi nechcelo ist prec vedela by som sa malu hodiny pozerat

@sara34valentina ty mu moja ani nebudes musieť hovoriť🙂 to už budeš tehulkaaa :🙂