icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
2. aug 2015

@evi789 chaaaapes??? Co mojmu telu uz nacisto preskocilo???? 😀 Drbne maaaaa 😀

sara34valentina
2. aug 2015

@nicolettka2126 ah jaj sme asi pisali naraz 🙂 no ja mavam pred ovulkou vodu potom pride hlien 4dni taky prisvitny neutralnej vone( moj tvrdi ze mu chutim ) 😲 😀 😲 no a po ovulacii sa mi meni hlien na taky bielkovy biely tiez neutralny ale hustejsi trosilinku a potom viem ze pride mrcha........................ citala som pisali zeny ze ak je ho vela moze to byt aj tehu..................ah zena nebudem spat do rana kym nepodas spravu 😝 😝 😝 😝 😝 drzim ti silno silneeee palceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😅

evi789
2. aug 2015

@nicolettka2126 Nechapem ja uz nicomu hallod 😀 ale zelam Ti to velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 :-*

sara34valentina
2. aug 2015

@nicolettka2126 nepreskocilo mu len proste ked sa snazime o babätko sa tusim viacej sledujeme .... 😉

nicolettka2126
autor
2. aug 2015

@sara34valentina no som zvedava co z tohto bude ale tehu nebudem si myslim lebo krcok je otvoreny na spicku prsta 🙂 Cize bud mojmu telu iba zahrabkalo a teraz mam ovulku alebo uz potom fakt netusim 😀 Je toriz dost mozne ze po tom potrate mi telo a hormony este strajkuju a mohlo sa to cele poposuvat, ktoho vie 😀

nicolettka2126
autor
2. aug 2015

@evi789 som rada ze nie som jedina ktora je soknuta z tohto celeho 😀 😅 Isteneeeem, slahne ma-neznasam ked neviem na com som 😀

evi789
2. aug 2015

@nicolettka2126 istenem 😀 😀 bude neco určite 😀 💜

sara34valentina
2. aug 2015

@nicolettka2126 hned rano pis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co sa tyka krcka mne sa zda vzdy iny ale u mna je vzdy pred ms uplne dolu a mäkkunky preto viem ked uz dostanem ...ale ja si este v ''nadeji'' ktora umiera len posledna ked krv sa spusti, pockam cca 7dni 😀 dnes ma zacali boliet bradavky aj prsia tak asi nic z toho 😖

agathachristie
2. aug 2015

Baby ja mam tolko priznakov, ze uz fakt neviem...nechcem si nic nahovarat ale asi to tak bude :(
6 dpo som mala take silne pichanie/tahanie v lavej strane podbruska, ze som myslela, ze z koze vyskocim. Palila ma 3 dni vkuse zaha... prvykrat v zivote. Dnes to zrazu prestalo. Z jedla to nebude lebo jem velmi monotonne.. skoro stale to tie iste jedla a nic mi nebolo. Mam hroznu chut na sladke co som nemala 2 mesiace.
Neznasam tuto paranoju :(

sara34valentina
2. aug 2015

@agathachristie ahojky , drzim ti teda palce, mna boli tiez zaha aj brusko ale to bude z cvicenia, som to dnes prehnala, kedy mas dostat, nedostat? ja si pokcam este 7dni

nicolettka2126
autor
2. aug 2015

@sara34valentina no ked vstanem tak sa hned ozvem co noveho 🙂
Zatial sa na mrchu vobec necitim 😀 Ja uz sa zblaaaaaaznim 🙂
Prsia ta budu boliet aj ked budes tehu 😉 Ja som minuly mesiac ani po schodoch nemohla ist bez toho aby som si prsia mechytila lebo ma tak boleli ako sa nadhadzovali 😀

agathachristie
2. aug 2015

Ja 10.8, tak to sme skoro rovnako 🙂.
Muzovi uz o tom ani nehovorim, nechcem ho znechutit :D Prvykrat odkedy sa snazime som si fakt vycihala ovulku a sli sme na to. Mozno preto si tolko nahovaram.
Skusim tak za 3 dni testnut. To budem 11 DPO... alebo nebudem testovat zatial vobec? testy som uz nastastie minula takze nemam pokusenie :D ty budes testovat pred pripadnym meskanim?

sara34valentina
2. aug 2015

@agathachristie ved aj ja 10.8. cize 7dni lebo mne chodia vzdy 😉 rano

sara34valentina
2. aug 2015

@agathachristie pred nie..............................ja sa snazim 4mes teda snazime.,.......2cykly len tak na blind a 2cykly s pomocu ovu testov, ...... cize pokus c 4. nie nikdy nebudem pred testovat!! ak pondelok nepride ms a nebudu silne bolesti ( ja poznam svoje telo moc dobre>) tak potom ano testnem 🙂 😉 takze cakame spolu 🙂 ja som mala ovulaciuu 29-7-som len 4-5dni po 😉 ja mam len 12dnovu lf fazu cize pocitam pondelok pripadne utorok ms

1234lubka
2. aug 2015

@sara34valentina dobre robis...naco sa stresovat a testovat skoro..ked bude den dva meskat to bude istejsie 😉 drzim palec 😉

agathachristie
2. aug 2015

@sara34valentina uz len sa vyzbrojit trpezlivostou a pevnymi nervami 🙂 kedze radsej nic necakam, objednala som si z ebay ovulacne a tehotenske testy :D kym pridu mozeme sa akurat zacat zas snazit 🙂

sara34valentina
2. aug 2015

@1234lubka dakujem pekne, )))))) 😉

sara34valentina
2. aug 2015

@agathachristie ved totok ze trpezlivost nie je moja silna stranka 😀 😀 😀 😀

agathachristie
2. aug 2015

ked si porovnam baby tu s tymi na americkych strankach... tak sme velmi kludne, trpezlive a normalne 🙂

sara34valentina
2. aug 2015

bru nocku zienky idem tv kuk papa
@nicolettka2126 rano pis ♥ cmuk

nicolettka2126
autor
2. aug 2015

@sara34valentina budem pisat urcite a aj teplotku skusim rano zmerat, dobru mocku cicuska nasa 🙂

nicolettka2126
autor
3. aug 2015

Ahojte zlaticka tak mrcha zatial nedorazila ale take bolesti co mam v pobrusku a celom spodku to je neuveritelneeee...verim tomu ze to uz znaci ze coskoro dorazi milostiva, uvidime...nech uz sa to zbytocne nepredlzuje dalej..ja len dufam ze taketo bolesti nebudem mat cely den lebi zosediviem 😀

sara34valentina
3. aug 2015

@nicolettka2126 ojeeee :( no ja som take silne bolesti mala pred mes ..som myslela ze umriem:( ( som si davala teplo na brusko, a ibalgin :(( tak potom napis co ako,,,, ja este 7dni cakat ale zacalo ma svetko uz boliet zo spodku tak som zmätena, co to bude, ci zase dojde milostiva ktoru tento mes neocakavam 🙄

mimikas
3. aug 2015

@nicolettka2126 a neskusala si testnut?

nicolettka2126
autor
3. aug 2015

@sara34valentina no ja fakt neviem, teraz mi bolesti uplne odisli, mna uz fakt ide porazit sakra...uvidim ci dnes dojde a ked nie tak este posledny raz skusim testnut ale myslim ze zbytocne ked citim pootvoreny krcok..
A ty eate nezuuufaj, mysli hlavne potitivne a vyjde to 😵

nicolettka2126
autor
3. aug 2015

@mimikas zatial nie-naposledy som skusila test v sobotu doobeda ale bol negativny-tak som myslela ze uz teda na dalsi den dorazi mrcha no ale ta ma so mnou zjavne ine plany 😀 uvidim ci dnes dojde ak nie tak objednam testy a skusim este naposledy otestovat

mimikas
3. aug 2015

@nicolettka2126 jaj moja ja mam obrovskeho tusaka ze ty si tehu 🙂, fakt velkeho ze sa to podarilo, tak objednaj digitalny test a ak mrcha do zajtra nedorazi tak testni.

nicolettka2126
autor
3. aug 2015

@mimikas haha, kiezby si mala dobreho tusaka ale ja osobne si myslim ze sanca na tehu je asi tak 5% 😀 Hlavne sudim podla toho krcku, je pootvoreny takze si myslim ze tehu to nebude 🙂 Ale keby bolo tak by som fakt doslova padla na rit 😀

melisssssa
3. aug 2015

Ahojte kočky 🙂 🙂 ako sa mate ?? Co nove?? Ja cakam-necakam 8.8 ms..kedze tento mes.som ovu testy nerobila tak ani neviem kedy presne bola..ja si ju uplne sama neviem odsledovat..nemavam skoro ziadne bolesti ani hlien ani nic cez ovu..ironia na tom je ,ze ked som neplanovala byt tehu tak som ovu citila uplne vzdy..tak som zvedava co nam prinesie dalsi tyzden 🙂 ci bude nejake nove tehu 🙂 myslim,ze aj hanicka aj zuzicka by mali - nemali dostat ms..juuj tak drziim palce aby sme v tom uz boli 🙂 a nicolletke tiez drziim lalce a verim ze nepriide 🙂 :-*

sara34valentina
3. aug 2015

@melisssssa ahoj zena 🙂 ty necakas 8meho a ja necakam 10teho 😀