V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa No ja stále v kútiku duše dúfam, ale špiním, ako keby sa chystala ma navštíviť o dosť skôr, mrcha jedna mrchovatá.
No jasné, najlepšie si naplánovať cestu okolo sveta a zistíš to ráno pred odchodom. 😀
@nicolettka2126 Je dobré, že po tom všetkom telo funguje relatívne normálne, pár dní k cyklu nie je taká katastrofa. 🙂 Tak takého tušáka tu mala aj naša bosorečka, takže niečo na tom bude. 🙂 Dúfam,že sa predpoveď splní. 🙂
@alexik11 tak ,ale spinenie moze byt znamenie tehu 🙂 🙂 drzim palce aby tak bolo 🙂 kedy bola ovu?
@alexik11 ano Hanka mi spravne predpokladala tehu minuly cyklus a vyslo to-preto jej tuseniam velmi doverujem a naposledy mi pisala ze do 3mesiacov son znova tehu tak uz sa neviem dockat 😵
@melisssssa Práve včera som si našla náhodou hlien s troškou krvi, tak som si tak vravela, že by sa konečne podarilo. Som teraz asi 7-8 DPO, tento mesiac som ovulku nesledovala. Ale začala som špiniť- nie je to nič hrozné, pomaly ani na intimku, ale posledné cykly som to mávala tak 2-3 dni pred ms, na tú je ale ešte celkom skoro práve.
@nicolettka2126 To veríííím. 🙂 Teším sa na tehu testík, ale s poriadnymi koľajnicami ako pre slepého. 😉 🙂
@alexik11 tak podla mna nie je o com 🙂 a budes tehu 🙂
@nicolettka2126 Barbinka zlata,ze?aspon vies na com si a mozes ocakavat mrchanu mrchatu 😀 😠
@melisssssa Bodaj by si mala pravdu. 🙂
@alexik11 ja sa tiez tesim, uz sa snad dockam a aj pekne so stadtnym koncom 🙂
@evi789 ano ona je stelesneny poklaaaaaaad, bola tu so mnou 2hodky tak sme kecali a kecali 🙂 Je to naozaj poklad 😵
Tak snad mrchana uz cim skor doraziii, to je asi 1x co ju tuzobne ocakavam 😀
@nicolettka2126 Určite. 🙂 Dúfam, že sa všetky tu dočkáme. 🙂 Budeme bruškatý gang. 😀
@alexik11 urciteee 🙂
@alexik11 budeme urcite ten najvscsi gang lebo my vsetly poslusne jedna na druhu cakame aby sme sa potom gulatili spolu 😀
@nicolettka2126 No vyzerá to tak teda. 😀 Dúfam, že už budeme len postupne pribúdať v tehu radoch, predsa by sa to už mohlo zlomiť . 😀 🙂
No ja vam prajem byt vsetkym tehu co najskor ale mohol by niekto aj na mna pockat, ja mozem najskor otehu az v novembri
@nicolettka2126 bola ajka pri tebe? sikovna 🙂 tak veru nech sa spusti mrcha jedna ! 😠
@sara34valentina ano bola ona ma vzdy pride kuknut 🙂 🙂
No verim tomu ze zajtra dojde uz konecne 🙂
@nicolettka2126 ako vam je dobre spolu ♥ keby som nebola tak daleko tak sa pridam 😅 no hlavne nech je uz tu aby si sa mohla znovu snazit ...))))) mna dnes tak silno bolia krize ze nechapem uz .........................az v pondelok mam dostat:( asi pride tento mes skorej 🙄
@alexik11 a kolky den si ? mna tak zacalo vsetko boliet ma prist az v pondelok no neviem neviem ci tento mes nebude len 27dnovy 🤐
@sara34valentina Ja som 28 DC/ 7-8 DPO, mám dostať v sobotu. Vôbec nemusí prísť, bolieť ťa nemusí len z mrchane. 🙂
@nicolettka2126 Tak to I mne by trebalo takú predpoveď či vôbec budem niekedy tehotná, už sa snažíme skoro 4 rok 😒
@sara34valentina Vyzerá, že ja dostanem ešte dnes. 😕
@alexik11 oje ale to nedava zmysel ze by si mala len taku kratku l F fazu !!
@nicolettka2126 moja ako, dosla mrska?
@nicolettka2126 ahoj bre ranko 🙂 dosla svinucha?? dufam nemas silne bolesti, verim ,ze sa vam bud mesiac zadari.............. ja sa citim bohuzial uz na ms 😖 som smutna , som si velmi priala nech sa podari teraz ked je drahy na ceste a ze ked sa vrati ho prekvapim 😕 mna uz vsetko boli mam pocit ze dorazi uz v nedelu 🙄 podla ovulacie teda musela byt uz v stredu 🤐
@sara34valentina ahoj moja..hmm a to uz citis takto skoro??ja mam sice tiez take slabulinke pichanie v podbrusku ,tak asi je mozne ,ze aj mne dorazi. ☹ ale pokial neprisla mame stale nadej 🙂
@melisssssa no mna zacalo 5dni po ovulke od vcera boliet vsetko .. tak posu zeny ze mali dokonca silnejsie bolesti ako na ms, a to uz boli tehu.,vsetko je mozne, nadej umiera poslednaaaaaa 😝 som unavena ako pes
@mimikas
@sara34valentina
Ahojte bambulky, dakujem za opytanie 🙂
Tak vyzerá to tak ze sa akurat pred par minutkami zacala spustat tak uplne jemnulilinko 🙂 Taka som stastna, asi prvy raz v zivote sa vytesujem mrche 😅 😀
Hanka a ty este nesrracaj nadej, boliet ta moze aj ked si tehu 🙂 Ja som ako prvy priznak mala neskutocnu unavu-vstavala som do roboty pred 9tou a o 11tej uz sa mi zatvarali oci 🙂 A potom zacala ta bolest prs asi nejake 4dni pred ms 🙂

@alexik11 presne tak ale to by som asi privela chcela aby sa po potrate cyklus spraval uplne normalne 😖
Teraz uz len pevne verim ze sa moc nepredlzi lebo ako vravis novy cyklus-nova nadej a netusim preco ale neskutocne sa tesim na dalsi cyklus akoby som mala dopredu tusaka ze to vyjde..uvidime 🙂