V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Baby tak sme v tom,ked nemame prezieracky 🙂ani ja nemam na nic chut 🙂
@melisssssa no super 🙂 tak sme teda 4tehule hahahahhahahaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dame si same hned priznaky a v nedelu alebo v pondelok dostanem tu svinu 🙄
@rula mastna tvar + vyrazky jak v puberte to bol jeden z mojich prvych priznakov. davno pred dvoma ciarkami.
@agathachristie tak potom ja nie som tehu 🙂 sa mi zda ,ze som celkom pekna 🙂 🙂 hahaa nemam vyrazky 🙂
@sara34valentina noo bodaj by !! 🙂 ale mne je tak na vracanie,tocim sa na odpadnutie..dalsi priznak 🙂 len uz by sme si mali asi priznat,ze to su pred ms priznaky 🙂 🙂
@agathachristie no, keby som bola vonku a.spotená to pochopím, ale som stále viacmenej v dome, kde je celkom príjemná teplota a nepotím sa ani v noci.
@melisssssa no vraj su podobne ako tehu, ja mam len ten rozdiel ze tento mes nemam vyrazky mam prekrasnu plet, nezerem ( co zvyknem) a nie som podrazdenaaaaa 😉 ale viem, ze mrcha svinucha dorazi.....necitim sa byt tehu.aj ked som len 9dc,,,,,,,zajtra 10dc robim test , musim aby som neopila babo, lebo idem vecer na party
@sara34valentina no tak silno silne budem drzat vsetky prsty co mam aby si nasla dve ciarocky 🙂 mne v podstate tiez nic neni len mi je strasne zle od zaludka a som moc unavena,ale zasa toto pocasie 🙂 neboj keby opijes nic sa mu nestane 🙂 moja sestra sa snazili cca rok,a niekedy v januari zistila ,ze je tehu🙂 a to mi vravi,ze bozee zrovna teraz,ked v decembri vianocne trhy,fir.vecierok,vianoce,silvester ,ze bolo toho dost a ,ze zrovna vtedy ju ani nenapadlo,ze by bola 🙂
@melisssssa no ja sa citim neutralne, velmi sa cudujem ale tak mozno ma zajtra uz prekvapia silne bolesti alebo v nedelu a potom dostanem , tento mes su tie bolesti ziadne,,,,zeby to vyslo??? 😝
@melisssssa dakujem ze mi tak fandis to bol pokus c 4 ....do konca roka este cca 5 pkusov 🙂 v podstate mi je aj jedno ci august ci december, len nech otehotniem a urobim priatela oteckom ♥ 😅
@melisssssa pri tebe mam pocit ze otehotnies v oktobri draha 😅
@sara34valentina to by bolo ake skvele 🙂 si predstav,ze predchadzajuce mesiace sme mali "tehu priznaky" a nic ..🙂 a teraz nebudu a budeme vsetky v tom 🙂 boze az mi je do placu pri tej predstave 🙂 🙂
@sara34valentina coo??to fakt si myslis???si straasne zlataa🙂mne je to v podstate jedno ci to bude teraz ci o nieco neskor,len keby viem,ze to raz bude 🙂 ja som si vzdy priala dieta letne,alebo jarne 🙂 aby som mohla brusko ukazovat v satickach a nie pod kabatom 🙂 ale uz mi je to jedno🙂
@melisssssa no vyzera to tak ze sme vsetky tehuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉
@melisssssa ale akosi mas pravdu min mesiac tie vsetky priznaky a nic a teraz sme take uz pokojnesie a mozno sme uz tehulky 😅 jupiiiiiiiiiiiiiiiiii 😅
@sara34valentina ja nieeeee ja som vynimka 😀 😀
budes skorej ako ja uvidis 😉 si mlada a o mes si tehu dalsi cyklus uvidis 😉 my len srandujeme 😝
@sara34valentina uz sme asi "dospeli" ,alebo nas uz nebavi si namyslat 🙂 uvidiis 🙂 vypustime to z hlavy a bude toooo 🙂 🙂
@melisssssa to si hovorim kazdy mes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a potom pride ovulka a uz mozog pracuje 🙄 🙄 🙄 🙄
@sara34valentina presneee 🙂 🙂 🙂 🙂 no co ,raz darmo 🙂 sme zenyyyy 🙂 riesitelky a zvedaveee 🙂 🙂
@melisssssa skoro som zabudla rano robim test :P
@sara34valentina nedockavaaa 🙂 ale aj ja sooom 🙂 tak som zvedavaa 🙂 drziiiim palceeee 🙂 a rano cakam poziticny vyysledok 🙂
@melisssssa no necitim sa na tehu , ale testujem lebo mi pride kamoska na vikend a cche ist tancovat 🙂 ma 40r a je plna energie 🙂 trosku babsky vecer tak reku otestujem a mozem vinko popijat ak bude negativny 😢 😝 bru nocku rano pisem
@sara34valentina nooo uvidime dufam ze sa ani tentoraz nemylis a ze tvoje predpovede budu spravne ako aj minule 😉 A uz sa veeeelmi tesim na tvoje testovanie hlavne nas dlho nenapinaj a hned rano nam hod foteckuuuu 😵 Drzim palce silno silnoooooooo
@nicolettka2126 dakujem pekne ) jasne ze dam
@sara34valentina
@ajajaj00
@evi789
Dobru nocku koceny moje 😘
@evi789
@melisssssa
@rula
@nicolettka2126 ZENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYplacem ja tam vidim duchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale bohuzial sa citim na mS ,,,,,,,,,,dnes silne bolesti ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ja ho tam fakt vidim ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ skusim ofotit test
bojim sa velmi ci si to len ja namyslam a je dnes ccca 9-10dc ja mam ale bolesti zeny cela sa klepem
@lauritka ( tvoj test robeny 9-10dc po ovulke )vidis tam daco?? objavilo sa to ale po 10minutach az ked som chcela test zahodit
vidite to aj vy alebo mam zle oci ☹
@sara34valentina len neviem ci je mozne ho povazovat za poxitivny kedze ako pises ciarka sa zjavila az po 10 minutach :/ normalne je limit 1min

@rula ved to ze ani ja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no uvidime 😉 idem si lahnut, dalsi priznak som unavenaaaaaaaaaaaaaaa 😉 hahahahahaha ja vzdyyyyyyyyyyyyyyyyyyy