icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
10. aug 2015

@sara34valentina coooo nevydrzala si vsak ani ja by som nevydrzala juuj tak takto sa este nikdy netesil domooov..a dvojky ked to buduu juuuj to budete mat paradne...kokos vidis prislo to ako blesk z neba...tesim sa velmi..popluvam ta pre stastie💙

sara34valentina
10. aug 2015

@mimikas dakujem pekne za mile slova 🙂 prajem aj tebe skore tehulkovanie, neboj to dlasie bude pekne sa zdravo vyvijat ♥ ja som mala tiez 2potraty uz.....................teraz ale citim ze je to ok, proste to citim ♥

alexik11
10. aug 2015

@sara34valentina Gratulujeeeem strašne moc!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 Želám, aby ste boli všetci zdraví a všetko krásne šlo. ♥ ♥

nicolettka2126
autor
10. aug 2015

@sara34valentina juuuuj som velmi zvedava na teba zena nasa, hlavne na prvy utz ci bude jedno ci dve 😵 Tesim tesiiiim 🙂

sara34valentina
10. aug 2015

@alexik11 dakujem pekne 😅

agathachristie
10. aug 2015

Ja to viem už 6 dní a nič som nepovedala. Ale asi tuší. Je to strašne ťažké vydržať. Hlavne keď mi je veľmi zle a musím to skryť. Snáď to bude stáť za to 😊

sara34valentina
10. aug 2015

@nicolettka2126 dakujem pekne no nechame sa prekvapit kolko srdiecok tam bude bit ♥♥

mimikas
10. aug 2015

@sara34valentina neboj podla mna teraz je vsetko ok a tehu bude v poriadku a budes mat zdrave babatko 🙂. Ja viem ze aj ja raz budem mat akurat si na to budem musiet este pockat.

nicolettka2126
autor
10. aug 2015

@sara34valentina mojaaaa cely den na teba mysliiiiiim🙂 takze ak sa ti nahodou stikutka tak to mam na svedomi ja 😀

sara34valentina
10. aug 2015

@nicolettka2126 si zlata prave s asnazim obedikovat tak nech sa mi nestikutka 😉 rano mi bolo divne, ale to aj z toho tepla, a vzdy ked daco zjem tak mi je akoby som jedla klince..... take tazke a popritom zdrave , fazulky zelene, zemiaciky a salatik ...lebo akosi mi nic nesmakuje 🙂

sara34valentina
10. aug 2015

@mimikas dakujem este raz pekne, vazim si to, a prajem ti skore zdrave tehu ♥

rula
10. aug 2015

Tak pravdepodobne som podľa grafu a littledesire dnes iba 11dpo, posielam vam niečo na skúmanie

agathachristie
10. aug 2015

Vidim ducha !!! 🙂

agathachristie
10. aug 2015

Je tam nieco vidiet pri normal svetle?

agathachristie
10. aug 2015

Baby zajtra len 17 dpo ale idem k lekarovi. Mam silne krce a bojim sa. Drzte palce.

rula
10. aug 2015

@agathachristie jaaj, tak radšej si privstaň a choď, budeš potom kľudnejšia.
Naživo nie je nič vidieť. Počkám si do piatku, či príde ms.

agathachristie
10. aug 2015

@rula a mas nejake priznaky?

rula
10. aug 2015

@agathachristie ani nie, iba tú mastnú pleť a občas akože také jemné ms bolesti, ale veľmi jemné a kratučké, keby som sa nepozorovala tak si to ani nevšimnem.

agathachristie
10. aug 2015

@rula to znie nadejne. Drzim palce pri dalsom teste 🙂

rula
10. aug 2015

@agathachristie dakujem, aj ja Tebe, budem ráno na Teba myslieť. Ja som úplne v pohode, vôbec mi nevadí, že musím čakať , v sobotu mám 28 dc, to už nie je dlho.

sara34valentina
10. aug 2015

@rula rula nasa, awojjjjjjj drzim palceeeeeeeeeee

sara34valentina
10. aug 2015

@rula joj moja ak mas az v sobotu dostat tak je skoro na test ja som testovala 3dni pred 🙂

kattarina1983
10. aug 2015

Baby potrebovala by som poradit,s priatelom sa uz rok a pol snazilkujeme.pred dvoma tyzdnami to bol osmi den cyklu sme mali tutu mutu a minuly pondelok ma zacalo bolet podrbrusku a pocity uplne ako na ms ale do vecera to preslo.vcera sme mali tutu mutu a dneska mam zase take pocity a picha ma v lavom boku a mam pocit akoby sa mi nalievali prsia.dneska som 16 den cyklu a neviem ci to suvisi s ovulkom ktora by mala byt zajtra pozajtra alebo co to je.ja som ovulku nikdy takto nepocytovala

steinarka
10. aug 2015

@kattarina1983 jednoznacne ovulacia.. 😉

kattarina1983
10. aug 2015

@steinarka no myslela som si to ale nikdy som to takto necitila a znervoznuje ma to pichanie na lavej strane

steinarka
10. aug 2015

@kattarina1983 telo sa meni 🙂 pravdepodobne sa uvolnilo vajicko z laveho vajecnika.. to je v poriadku.. ja som napriklad asi trikrat doteraz pocas ovulacie spinila.. nikdy som to nemavala a minuly rok tri mesiace po sebe som stale spinila a potom to znova prestalo 🙂 ako pisem, telo sa meni, niekedy je to tak, inokedy tak.. bud rada, ze ovulujes 🙂 co by ine zeny za to dali

kattarina1983
10. aug 2015

@steinarka ved ja som rada len vzdy som robila ovu testy,pol roka som brala inofolic a nic som necitila a teraz ked som si povedala ze to necham tak tak mam taketo pocity

steinarka
10. aug 2015

@kattarina1983 😉 vsetkemu nechavaj volny priebeh.. ber to tak ako to je a nechaj sa prekvapit 🙂

sara34valentina
10. aug 2015

@kattarina1983 je to ovulacia , aky dlhy mas cyklus? 🙂

kattarina1983
10. aug 2015

@sara34valentina plus minus 30 dni,a inak gratulujem ti