V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa moja to uz ani neni smutook..vies co tak rozmyslam ze sa divne spusta velmi..dufam ze to nerobi ten duphaston nejaku sarapatu achh
@ajajaj00 už je to ok?
@agathachristie anooo
@ajajaj00 ked hovoris o bocianovi, vcera mi kamoska vravela, ze ked zena vidi dade bociana otehotnie ♥
a my sme boli v juli u maminky, a na to som otehotnela , tak ma to len rano napadlo ♥ moja ex kolegynka je tehu a ja reku ma ide objat ked som odchadzala a ona sa poobtierala bruskom na moje brusko , ( vraj nech mas dievcatko, ona caka tretie ♥) a do tretice vsetko dobre , bol ten modry mesiac na oblohe ak sa pamätas a som citala , ze v tu noc ked si niekto velmi nieco praje ma to vyslovit ♥ze sa to splni ♥ takze len tak , viem ze to rozhoduje priroda a BOH ♥ ale reku ti napisem o tom bocianovi ♥
@sara34valentina vidis to su tie povery..a ked si to tak spatne vezmes ake su pravdive💙
@sara34valentina čauko tehulka 🙂
No ja mám od domu z hruba 3-ti mesiac cca 100 m bocianie hniezdo 😀 preletel mi už asi 20x nad hlavou odvtedy a nič ;-D tak to na mňa asi neplatí .Ešte sú ale tu 😀
@evi789 ja som ho nevidela uz par rokov mozno preto 🙂 ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....su to len povery 🙂
@nicolettka2126 tak drzim palce, my sme mali teraz par mesiacov pauzicku kedze svagrina povedala ze je tehu a ja som to nechcela tak naraz. takze sme psychicky odpocinuty a uz len cakat co nam buducnost prinesie 🙂
@melisssssa tak to sme na tom podobne ja mam dnes 3DC, ale netusim kedy mam ovulku lebo sa mi skratil cyklus na 25 dni a nechcem sa deptat ovu testami, tak nechame to na nahodu
@melisssssa
@nicolettka2126
@agathachristie
@sara34valentina
@evi789
@sara005 baby mojeee dobre rankooo...dufaam ze ste v noci pozerali na oblohu ked padali hviezdy a nieco si priali..💙a dnes v noci mi prisiel vypocet od Jonasa...som velmi zvedava💙prajem Vam krasny horuci dniik cmukees
@ajajaj00 dobre ranko 🙂 pozerala som ,ale nevidela som padat ani jednu 🙂 ale aj tak som si priala 🙂 🙂 no som zvadava aj ja co ti vypocital 🙂
@ajajaj00 tiez som kukala, skoro mi oci z jamiek vypadli ale nevidela som nic 🙂 Ale priat som si priala 🙂
Tak povedala som to mužovi ako darček k okrúhlym narodeninám. Dostal test, papucky a dupacky. Vôbec to nepochopil a test nevedel čo je. Povedala som ze to je pre to bábätko čo sa narodí v apríli. Asi za 10 sekúnd konečne začal chápať. Bolo to velmi pekné 😊
Už zháňa stolara nech stihneme dorobit byt 😆
@sara005
@melisssssa
@nicolettka2126 ja som videla padat len jednu tiez som si isla oci vyocit🙊🙉
@ajajaj00 ahojky aj ja mam vypocet od Jonasa doma uz tyzden tak som to znacila pocitala najplodnejsi den som mala 10.8. A mas sa snazit den pred cize 9.8 a prvy krat v zivote sa mi stalo ze som mala plodne dni 10.8 aj od neho 10.8 terminy sa stretli a zevraj je vvysoka pravdepodobnost pocatia ked sa to stretlo som zvedava o 10dni 🙂)))
@badimeria ved si mala aj ovu testiky, ci nie `? mne sa to podla jonasovej nezhodovalo .... je treba sa lubkat ked je chut ♥

@ajajaj00 🙂 nebud smutna ..sice aj ja som bola,tomu asi nezabranime,ale ver tomu,ze aj my budeme onedlho stastne a najdeme si vytuzene // 🙂