V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 ak bude dnes pozitivny tak este aj vecer urob
@sara34valentina ano jasne 🙂 Prvy urobim dokym vydrzim teraz necikat-naposledy som bola o pol 7mej rano, pomalinky sa chystam do prace tak mozno okolo 10tej pol 11tej urobim a podla toho aky vyjde urobim aj večer 🙂
@nicolettka2126 ano urob tak,lebo ono sa to za par hodin zmenit moze , ja ked sa spätne kukam, tak u mna to bolo tak ze pozitivny a na druhy den silnoooo pozitivny a na treti negativny ....tento posledny mes som stihla len jeden (ved vies ze som nevydrzala reku teraz to citim tak som zvedava co vyjde) a bum bol silnooo pozitivny , cize len jeden a vyslo to 🙂
@nicolettka2126 kde je nasa Zuzicka @ajajaj00
@sara34valentina nevieeeen, na treningu by uz nemala byt mozno si upratuje alebo vari domka 🙂
@nicolettka2126 snad sa ozve, verim ze sa to obom tento mes poadri mam takeho tusaka ♥
@nicolettka2126 totok mi posla modry konik do spravy, az mi slzicky stastia vysli :
Ahoj,
od dnes si už v 6. týždni tehotenstva od tvojej poslednej menštruácie. Srdiečko bije bábätku na plné obrátky. A u teba? Zrejme sa plne rozvinuli tehotenské príznaky - ako nevoľnosti, tak aj únavy. Na záchode tráviš viac času ako obvykle a niektoré vône sa zmenili na odpudzujúce pachy. Neboj sa, si v poriadku, to len v tvojom tele sa dejú veľké veci!
Drobček v tvojom brušku vyrástol asi na 3mm. Pokojne ho môžeš volať hrášok. Zmerať ho celého od hlavičky po päty je však ťažké. Je stočený do písmena C. Na hlavičke sa mu tvoria hrbolčeky a jamky, ktoré budú základom pre jeho tváričku. Ktovie, či bude mať oči po mame alebo po tatinovi? Na boku telíčka mu dokonca začali vykúkať ručičky.
Budeme s tebou aj ďalší týždeň.
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina tak toto ma dojalo ake krasne ti poslali...jeeej💙inac dobre rankoo dievcata moje
@nicolettka2126
@sara34valentina
@ajajaj00 kde je evicka 🙂 ale dala mi like tak je snami cita nas ♥
@sara34valentina ano ano je tu aj ja som ju nacapala😂😂
@ajajaj00 ha ha 🙂 sa nam skryva zena 🙂
@sara34valentina
@ajajaj00
Ich bin Hier 😀 hahahha
Nebojte,ja som tu kazdy deeeen,citam Vás,tesim sa s Vami a drzim palceeee :-*
@evi789 tak tu si betarka 🙂 este si na SK ????? 🙂
Ahojte dievcata moje 🙂 ja sa citim ako keby mam skolske prazdniny 🙂 vcera som sa zobudila o 11:15,dnes o 10:30 🙂 🙂 to je krasa sa mi ani nesnivalo,ze sa mi to este podarii 🙂 🙂
@sara34valentina mojaa sa mi o tebe sniivalo 🙂 sa mi prisnilo,ze som bola niekde na dobolenke v mori na nafukovacke a pozeram ,ze vedla mna ty🙂 🙂 ze ahaa sara z koniika je tu 🙂 tak sme sa zvitali jak keby sa sto rokov pozname 🙂 a dalej si nepamataam 🙂 🙂
@sara34valentina 😀 Tu som,nebojte moje pekné babulky.Jasné,este na Sk 😉.
Uz sa chystas na víkend,coooooo? 🙂
@melisssssa ake mileee, mne sa v poslednej dobe od kedy som tehotna snivaju somariny 😝
@evi789 no a ides ci nejdes? 🙂 eset vyckaj mozno otehotnies a ostanes 🙂
Ja nechcem uraziť ženy ktoré okolo otehotnenia robia hystériu ale fakt Vám príde normálne robiť si tehotenský test 3x denne a ovulačné testy každý deň? To Vám takáto cesta príde fakt prirodzená? Nemalo by byť materstvo prirodzená súčasť života? Proste to neriešte, milujte sa, majte sex lebo chcete, napĺňajte život tým čo vás baví a neriešte - to je totiž z toho čo som už odpozorovala okolo seba najlepší recept ako otehotnieť 😉
@inspiration2 my bez urazky vieme ako otehotniet a aj to ze sex treba mat z lasky a prirodzene a aj to robime, ale vacsine z nas nebolo dopriate neako prirodzeme otehotniet a niektorym nam to dopriate bolo ale nevyslo to, tak sa na nas nehnevaj ale ak nevies kto sme, co sme a cim sme si presli a preco si tu piseme, tak sa do nas nestaraj 😉 a ak sa ti tato diskusia nepaci tak na nu nereaguj, OK?
@sara34valentina A co myslis,otehotniem? 😀
@inspiration2 ahoj, taktiez bez urazky ale keby sa ti nedarilo dlho dlho otehotnieť ani ked mas sex pravidelne alen a len z lasky dajme tonu kazdy druhy den, tak by si bola pokojna??? Tiez by si sa zacala strachovat ci je u teba alebo u partnera po zdravotnej stranke vsetko v poriadku, riesila by si to..Keby si sa trochu lepsie popozerala po tejto stranke tak by si zistila ze kazda druha zena ma prekazku ktorá jej brani prave takto prirodzene otehotniet ako to ty pises..a su to take diagnozy ktore trvaju veeelmi dlgo kym sa vyriesia a to este stale nie je vyhra pretoze potom znova zacina skusanie...a dalsia vec, keby si po dlhsom case otehotnela a potom potratila tiez by si to neriesila?? Ak nie, tak potom prepac ale si nezodpovedna, pretoze potrat moze mat milion dovodov, od uplne absurdnych az po vazne a komplikovane...a inak, ak sa robia ovu zesty, tak veru je pptrebne ich robit kazdy den inak je zbytocne ich robit 😉 Ale to by si tiez vedela keby si si o tom trochu viac pozistovala..takze ja na zaver dodam len tolko ze ak uz si otehotnela a mas dieta/deti a nemusela si riesit ziadne ovu testy merania a doktorov tak dakuj Bohu za svoje telo a zdravie, ale neodsudzuj drube ktore to stastie nemaju...to naozaj nie je fer..
@nicolettka2126 joj moja krasne napisane 🙂, neboj aj my sa dockame a verim ze to nase dalsie tehu uz konecne vyde 🙂, inak ja mam dnes 4tt po kyretazi, cakam mrchu a stale nemozeme mat ziadny sex ☹ uz nam z toho s muzom hrabe mierne 😀 . Inak v sobotu odchadzame na dovolenku tak hadam si oddychneme a prideme na ine myslienky,kupat sa velmi nemozem ale hadam v mori to uz bude OK 🙂
@inspiration2 ako uz tu pisali bambulky tuziace po babätku som zastancom pomoci ovu testikov, lebo nie kazda zena vie presne kedy ovuluje 😖 ( na 10dc na 15dc na 25 dc !!) je to take pozitivne ked si zena najde pozitivny ovulacny testik, aspon vie, ze prebehla ovulacia.............................a tesi sa z toho! neberiem Ti tvoj nazor, jasne ze sa milujeme vsetky s chutou, ved sme v plodnom obdobi najziadanejsie a najvasnivesie,najkrajsie a preto sa v tom obdobi nechame unasat ♥ zalezi od prirody kedy sa rozhodne do zdraveho tela priniest novy zivot ♥ je to Bozie rozhodnutie ♥
@evi789 ano podarilo by sa ti do 2mes na isto citim ♥ prepac ze az teraz odpisujem, volala mi polovicka ♥ este 2,dni a sme spolu ♥
@mimikas ochh tak to ti verim mne by z toho tiez dost hrabkalo uz...no ja som mala to "stastie" ze sa s tym telo samo vysporiadalo tak nemame ziadne obmedzenia..iba sa mi posunulo vsetko ako teraz zistujem..prva mrcha po potrate dosla o 2dni neskor ako mala a teraz aj ovulka, tiez o ten 1-2dni, uvidim aky bude dnes večer ovu test..esteze som ich tento mesiac robila lebo inak by som bola v tom ze uz mam po nej 😀
Snad uz sa coskoro dockame zdraveho a uspesneho tehulkovania, verim tomu 🙂
@sara34valentina krasne napisane, podstata vystihnuta na 100bodov 🙂
@sara34valentina To je ok moja 🙂
Viem si predstavit aká si stastná 🙂...prajem Ti z celeho srdca len a len to dobré 🙂

@sara34valentina to som rada ze sa citis lepsie buduca maminka 🙂
Take pocasie je vonku ze sa mi nechce ani spicku nosa vystrcit 😀
No uvidime dnesny, meriam aj tu BT tak mam aspon 2ukazovatele aby som si bola istá kedy ta ovu vlastne bude...