V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@littledesire presne je to dobre toto tu taká podpora lebo predsa len tomu chlapovi sa všetko povedať nemôže a tu si môžme vsetko 🙂 a hlavne ak sme niektoré podobne rovnaké DC
@littledesire vobec nie kludne mozes papkat praveze podporuje krvotvorbu 😉
@tamcika alchemilku pijem aj ja ale len 1 krat denne lebo moc prekrvuje sliznicu
@isabella22 vazne? Lebo ja som čítala ze ráno nalačno, cez den a vecer. Takze raz stačí. Dobre super ďakujem za radu. S vami sa mi to tehu aj skor podarí 👍
@tamcika jj, je to super.. presne s chlapom doma to nevies preberat kazdy den a tiez vsetko nechape ;)
@isabella22 no super potom, dobre vediet ;) dik za tip 🙂
@tamcika staci viac ako 7dcl by sa denne nemalo pit 😉
@littledesire nemas zac ved od toho sme tu 🙂 jujha uz nech idem na vklad embryjka 😵
@littledesire ja neočakavam 7.6.,vtedy budem vedieť či naše snažie bolo úspešné...som 13 DC a testujem ovulaciu (ešte nebola a dúfam že prebehne)
@isabella22
@littledesire baby uz nech si sem testy s // posielame
@isabella22 juj,dobre že som zachytila tuto informaciu, ja som alchemilku pila dva krát denne zhruba po pol litra
@vikina6
@isabella22 ja som pila 3x denne ale tak po 2dcl/ šálku
@isabella22 a kedy to mas vklad?
@vikina6 aha no, takze fakt par dni po tebe som 🙂 ka oddnes zacnem testovat, mam nove ovu testy od lauritky tentoraz, tak dufam, ze si porozumieme s testami navzajom 🙂
@tamcika hehe, jj, ja mam este dlhu cestu pred sebou, ale istotu budu // 🙂
@littledesire dufam ze to nebude dlha cesta. Tak u teba ako aj u mna. Ja som na uuuuuplnom začiatku ale verim 😵
@tamcika myslis uuuplnom zaciatku, ze si na zaciatku cyklu, alebo uplnom zaciatku ze sa len kratko snazite?
@littledesire ja testujem od 9 DC a postupne druha čiarka tmavla tak som myslela že už dnes budu obe silne no zoslabla,tak uvidíme čo zajtra...ale taký mam pocit už druhý večer, že sa blíži,také teplo zo spodu pocitujem, merala som si teplotu teraz a je 36,8 a rano bola 36,3...može to byť naznak že ide ovulacia?podla toho hlienu to nikdy neviem zistiť
@littledesire aj aj 🙂 som 4DC dnes a snažili sme sa minuly mesiac ani nie ze snažili ale povedali sme si ze nebudeme dávať pozor ale neriešila som kedy je ovu kedy nie. To idem až teraz 🙂 snáď da trafím lebo nejako to nepoznám kedy mam ovu
@vikina6 no tu teplotu ja nemeriam zatial, mozno ked este par cyklov nevyjde 🙂 ale tiez som tusim niekde citala ci pocula ze moze aj telesna teplota stupnut. ja ovu citim ked prichadzs, citim vajecniky, take steklenie alebo chvenie v nich ;) neviem to tak popisat.. a podla hlienu uz som odpozorovala ze pocas ovu mam taky priehladny natahovaci a ja na hlien papam grep pred ovu ;) ci to fakt pomaha, netusim ,ale mozno ano ;)
@tamcika no aj ja tak ako ty..v podstate na zaciatku cyklu.. v marci sa mi nechcelo testovat , ale som zistila ze sme netrsfili ovu. V aprili sme snad trafili aj to uz som testovala ale nevyslo, aj skm bols potom chora. Tak dufam ze tento mesiac uz vyjde, ale tiez sme v podstate na zaciatku.. druhy mesiac ;)
@littledesire ja som muzika pripravila ze bude musieť byt tyzden k dispozícii každý druhý den 🙂 tak uvidime ci sa trafime. A hlavne ci vydržím bez ovu testov. Skúsim vydržať a ak by naaaahodou nevyjde teraz tak jún kupujem testiky
@tamcika veru mohlo by to byt cim skor 😉
@vikina6 vsetko treba s rozumom a netreba prehanat...skusenosti 😉
@tamcika tak to je v pohode ked si davky rozdelis 🙂
@littledesire ja tiež pijem grepovu štavu,asi 3tí deň ale zmenu nevidim 😕
@littledesire v utorok mam vklad 😉
@tamcika no ja som ho minuly mesiac pripravovala, ale ked on to asi velmi preziva abo co, lebo mi povedal ze sa mu nepaci planovane tutumutu ;) tak skusim to s nim inak tento mesiac ;)
@isabella22 keď to my ženy sme také nedočkavé, ked si dačo zaumienime tak to chceme hneď 😀 a ked som čitala, čo všetko pomáha tak vždy som pridala do jedálnička 😀
@tamcika mne to tak pekne vychádza, že muž si aj dovolenku vzal aby dačo popri dome spravil, tak mi je k dispozícii počas ovulácie 😀
@vikina6 hm no, tak mozno sa este neblizi,mozno nie na kazdeho to posobi tak. A pocas mesiaca pozorujes zmeny hlienu ci vobec? Ja som to odsledovala posledne dva cykly.. ;)
@isabella22 juuj, no tak to uz je za chviilku.. budeme vsetky asi nedocave.. ;)
@littledesire ja som mojmu povedala ze vsetky vysledky mam dobre a se moja gyn povedala ze uz sa mozeme snazit a reakcia mojho muza: super tak od teraz kazdy den do postele o 9 a robit povinne tutumutu, no myslim ze si nasiel vyhovorku a dovod preco mat sas sex kazdy den 🙂 ale je pravda ze 2x zaspal este pred 🙂, ale to som sa aj ja trosku tesila,
@vikina6 tak to je super teda 🙂 zlatý 🙂
@littledesire no my sme sa rozprávali a ja ze extra neviem kedy mam ovu tak ze musíme skúšať ze síce existuju aj ovu testy a začal googlit a potom ze veď co ked budeme tak budeme nebudeme to takto plánovať . Tak ja ze fajn jasne, ale jasne ze ja budem plánovať. No tak ja ze len trosku intenzívnejšie v ten tyzden a hovorí a on ze veď bude sa snažiť nechodiť unavený z roboty. Tak uvidime
@vikina6 co ja som uz vsetko napchala do seba a tych vyzivovych doplnkov aj tak nic....teraz sa uz krotim a nechavam to na prirodu

@tamcika ja uz asi druhy mesiac citam furt 🙂 ale az traz som ss rozhodla, neviem preco, asi dajake znamenie, alebo len potrebujem takuto formu podpory a spolupatricnosti ;)