icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ivca88
25. aug 2015

@melisssssa anoo .. do 48 hod bude ovulka ... je pozitivny ..
Sup sup smolkovat 😉

melisssssa
25. aug 2015

@ivca88 uz bolo smolkovanie 🙂

ivca88
25. aug 2015

@melisssssa treba teraz kazdy druhy den radsej ... tolko spermie urcite vydrzia ...a na druhu stranu je to dostatocny cas na kvalitu novych ...
Hadam sa vam postasti 🙂

melisssssa
25. aug 2015

@ivca88 dakujem pekne 🙂 a preco je lepsie kazdy druhy den,a nie kazdy den?

ivca88
25. aug 2015

@melisssssa no celkovo sa obmienaju spermie kazdych 72 hodin ... cize niekedy je chyba v tom ze sa nedari .. ze sexuju az moc... a potom ked treba vyslat bojovnikov ...tak tam nejde 70 milionov ..ale len 25 mil . 🙂

melisssssa
25. aug 2015

@ivca88 🙂 🙂 🙂 dakujem za vysvetlenie 🙂 tak budem secovat az vo stvrtok 🙂 dufam,ze to vyjde🙂

ivca88
25. aug 2015

@melisssssa neboj... ked som otehotnela ja ... tak otehotnie kazda 😉
len.to cakanie je obcas na prd .... az ti s toho svitori a na nic ine uz ani nevies mysliet ...
Ale ked to.pride,,. A tie // tam.budu... tak zrazu nebudes vediet co robit 😀 😀 Dokonca ti to pride take : to uz ? 😀
Ja som tomu uverila az ked mi v 13 tt mala na sone zakyvala ,.. a aj to sa mi nechcelo verit ze je vo mne a ze nekukam TV 😀
takze neboj.... uzivaj si sex.... lebo potom v tehotenstve sa zvacsa muzi boja 😀 a sexu bude za 9 mesiacov tolko..ze ho na prstoch spocitas 😀

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@melisssssa no jasneee ze je pozitivny 😉 ked ste sa vcera snazili tak dnes si dajte pauzu a az zajtra znova 😉
A prosim ta co konkretne by mali tie kvapky urobit??

melisssssa
26. aug 2015

@nicolettka2126 skusim este dnes spravit pre istotu 🙂 som z toho uplne stastna,lebo poz.ovu test som mala na 21Dc a teraz na 17 dc...a nikdy som necitila ovulku ani hlien nebol a teraz aj aj 🙂 tak tie kvapky asi ozaj maju cosi do seba🙂 ved si vygoogli je tam toho vela popisaneho ,ale tak v skratke :
-pozitivny vplyv na poruchy zens.hormon.systemu
-neplodnost
-cinnost vajecnikov,maternice,pankreasu,nadobliciek
-pomaha upravit menstr.cyklus

sara34valentina
26. aug 2015

@melisssssa ano je uz pozitivny takze uz mozete dnes zacat

sara34valentina
26. aug 2015

@melisssssa ivca ti to spravne vysvetlila my sme sa 4mes kazdy den a az posledne v juni sme sa kazdy druhy a vyslo to 🙂

melisssssa
26. aug 2015

@sara34valentina chcela som az dnes,ale zacala som uz vcera 🙂,mala som narodky tak sa inac nedalo 🙂 🙂 🙂 ked bol vcera sexik mam dat az zajtra? Nebude neskoro ? 🙂

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 tak zena ja dnes uplne ze nizky tlak mala, hned po ranajkach skoncila nad zachodou misou a 4x grckat bola, ale potom mi nic nebolo dala som si oriesky aspon a kinder pingui 🙂 povysavala pozehlila, tak som zvedava ci to len dnes raz bollo a ci ma to caka kazde rano :( od vcera mam iny tlak a tep tak asi uz nam bije zubrienke srdiecko ♥zacinam sa citit tehotna az az 🙂

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina jeeeeeeej mojaaaa, tak si zahajila prve grckanie 😀 😀
No som zvedava aj ja ci ti to bude pretrvavat alebo to bolo len jednorazove 🙂
Joj zienka uz sa ti blizi navsteva doktorky, uz onedlho budes pocut ten najkrahsi zvuk na sveteeeee 🙂

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@melisssssa dodatocne vsetko len to naklepsie k narodeninkam ti prajem a nech dostanes ten najkrajsi darcek na svete 😵

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 no budeme pocut, drahy si vymenil sluzbu a ide somnou bo mne rano zle je ,,, tesim sa ao bud stvrtok♥ ako sa citis ? mas dake priznaky?

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina iba prsia ma bolia ale to uz asi nejaky 4.den
Tie ma ale boleli aj minuly cyklus a nic z toho....neviem preco ale mam pocit ze tento mesiac nic z toho, mam takeho citaka

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina aha tu mam svoj graf

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 joj tak tomu ja nerozumiem, keby si mala vyskok hore a potom dole viem ze vtedy je ovulka,,,,ale ty to mas dva krat tak tak tomu ja nerozumiem , ty tomu rozumies?

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 ja tam viidm ovulaciu na 14ty den puklo vajicko

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina nemusis mat vyskok a potom pokles ale do urciteho dna sa ti drzia teploty relativne dole a potom ked zrazu zacne stupat a drzi sa nad urovnou aspon tri po sebe nasledujuce dni tak den kedy bola posledna najnizsia tepkota je ovu 🙂 Aspon takto nejako som to ja laicky pochopila..proste do istej urovne su teploty predovulacne (drzia sa pod tou cervenou ciarou) a ked uz je po ovu tak teploty ostavaju nad urovnou tej cervenej ciary 🙂

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina nemohla byt ovulka na 14.den lebo potom na ten 15.ty este teplota velmi klesla 🙂
Este teoreticky keby tam nebola ta teplota zo 14.dna taka vyssia tak by mozno graf oznacil ovu na 15.DC

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 tak to som teda jelen z toho 🙂 esteze mame testiky 🙂

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina no ja som testikmi pravdepodobne presvihla vrchol takze teraz som rada aspon za ten graf 🙂

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 a ako sa ciits

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina uplne v pohodicke, taka som vyrovnana sama so sebou nic ma neboli az na tie prsia ale tie ma boleli aj minuly mesiac 🙂

melisssssa
26. aug 2015

@nicolettka2126 dakujem Ti velmi pekne 🙂

sara34valentina
26. aug 2015

@nicolettka2126 super drzim ti velmi palce ja idem lezat snad nevyvartim paradjkovu polievku s parmezanom :( uz mi je zase kadejako idem radsej lazkat, pekny dnik papa

sara34valentina
26. aug 2015

@melisssssa ano zajtra 🙂 nebude neboj, spermie vydrzia 72hodin v tele 🙂

nicolettka2126
autor
26. aug 2015

@sara34valentina dakujem pekne ved buduci tyzden uz budem vediet na com som 🙂
Oddychni si mojka 🙂