icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
6. sep 2015

@alexik11 dakujem ,ved uvidim teda ci pride ms ,alebo nie ...ale nemusela by 🙂 prajem ti to ,aby si si nasla // ciarocky na testiku 🙂hehee zlatyyy,a kedy nema prist ms??

alexik11
6. sep 2015

@melisssssa V utorok nemá prísť, som 11 DPO, tak ako Ty. 🙂 A nepríde nám! 😵

melisssssa
6. sep 2015

@alexik11 juuj bodaj by si mala pravdu 🙂 a ty si netestovala ??🙂

alexik11
6. sep 2015

@melisssssa No samozrejme, že áno. 😀 Ale 10tkové mám len mamatesty, tie sú snehobiele, no a na 15tkových sa aj niečo črtá (asi kanálik 😀 ), ale ešte je skoro. 🙂 Robila som aj tehu aj ovu ráno, už som dlho netestovala, tak som si to vynahradila. 😀 10 DPO. 🙂

melisssssa
6. sep 2015

@alexik11 no ozaj sa tu cosi crta🙂 nieco tam vidno 🙂dufam,ze sa to krasne este zafararbi 🙂a to si robila vcera??

alexik11
6. sep 2015

@melisssssa Hej, hej, včera, aj som si ich ako šialená upravovala a tak, môj prvý aspoň pseudo miniduch. 😀
Robila som aj dnes, ale mamatesty klasicky nič, no a inak sa tiež niečo mini črtá a je to vidno aj po dlhšej dobe, no nemám to odfotené čerstvé, robila som ich hneď ráno. Tieto sú robené až doobeda, pretože na mamateste nič, tak som nechcela plytvať testy, ale nakoniec mi to nedalo. 🙂

melisssssa
6. sep 2015

@alexik11 tak drzim palce aby to dobre dopadlo 🙂 🙂 ako dlho sa snazite??

alexik11
6. sep 2015

@melisssssa Ďakujem, aj ja Tebe samozrejme. 🙂 Od februára. 🙂 Vy?

melisssssa
6. sep 2015

@alexik11 dakujem aj ja 🙂 asi od aprila si nedavame pozor 🙂 🙂 🙂 ale mam pocit,ze som sa tento mediac az trafila do ovulky 🙂 aj som ju prvy krat citila,,aj plodny hlienik bol...tak som myslela ,ze sa aj zazrak stane 🙂 🙂 🙂

alexik11
6. sep 2015

@melisssssa Počuj, ešte stále je veľká pravdepodobnosť, že sa zázrak stal. 🙂 Kým nie je ms, tak je nádej. 🙂 Hej, čítala som, že si mala ovu so všetkým a vedela si kedy, to je super. 🙂 Nemeriaš aj BT?

melisssssa
6. sep 2015

@alexik11 anoo ešte nadej je , ved uvidime 🙂 🙂 nie , nemeriem to ma nebavííí 🙂 🙂

sara34valentina
7. sep 2015

@melisssssa no co dneska ? stale nemas ms? 😉 drzim palceeeeeeee

melisssssa
7. sep 2015

@sara34valentina ahoj..no zatial nemam ms..vieš čo bud som vadna ja ,alebo mam vadne testy🙂 rano som si robila zasa niečo mikro tam vidim,bud je to kanalik ,alebo iba moja predstava , že tam čosi je 🙂 nevadi už som s tým zmierená , že som mala falošnu najdej 🙂 ale . že na 4 testoch budu kanale , to uz je vela aj na mna 🙂 🙂

sara34valentina
7. sep 2015

@melisssssa ved prave, vies mozno sa stalo ze si tehu bola a spontanne to odide, aj mne sa to uz stalo a vtedy testy boli slabulinke a nesilneli, je to normalne, vela zien je tehu a nevie o tom ...s ms sa to vyplavi

melisssssa
7. sep 2015

@sara34valentina veru je to možne , j ked radsej by som bola keby sa to udrží 🙂 dufam, že aspon ms dojde normalne na čas a nebude meškať..

zuzana256
7. sep 2015

@alexik11 ahoj neviem ci to aj ostatne vidi ale ja hej teda mozem sa mylit v tom druhom a tretom modrom teste je vidno ale slabunky duch

alexik11
7. sep 2015

@zuzana256 Ahoj Zuzi, to sú ale ovutesty, jedine ten zelený je tehutest, no ďakujem. 🙂 Uvidím, čo bude. 🙂 A čo Ty, pokročila si nejako? 🙂

zuzana256
7. sep 2015

@alexik11 uz som vyliecena a pokacujem dalej so skusanim babetka

alexik11
7. sep 2015

@zuzana256 Tak držím silno palce, nech sa podarí. 🙂

zuzana256
7. sep 2015

@alexik11 dakujem

ajajaj00
8. sep 2015

@melisssssa
@sara34valentina dievcata ahojteeeeee ako sa mate

melisssssa
8. sep 2015

@ajajaj00 ahooj 🙂 ja som opät na tom;na com kazdy mesiac ☹ cakam na ms uz by tu mala byt ,ale robi si zo mna kozy...a ty ako moja??

badimeria
8. sep 2015

Ahojte foteraz som nedokazala nabrat silu napisat a stale som z toho psychicky o fyzicky ko zial moje tehu skoncilo MA opet ☹ nehali sme to na samovycistenie tak momentalne to prebieha som pod dozorom dr sono a odber krvi az do nuly som nestastna a to co sa dialo par dni predtym to ani nebudem rozpisovat.Teraz nedokazem povedat co bude neskor ale zatial vzdam sa a snazit sa uz nebudeme.Ostatnym prajem vela zdravia a omnoho viac stastia ako som mala ja

melisssssa
8. sep 2015

@badimeria ach,to mi je strasne-strasne luuto....ja uz tomu ozaj nerozumiem co sa to deje a preco...velmi ma to mrzi a prajem ti vela vela sil.. Pevne verim,ze sa ti podari skor ci neskor uspesne bezproblemove tehotenstvo s uspesnym koncom s babatkom v naruci..este raz ti prajem vela sil ☹

ajajaj00
9. sep 2015

@melisssssa tak to sme na tom dve moja vcera mi mala prist mrcha a neprisla

mimikas
9. sep 2015

@badimeria moja je mi to velmi velmi luto, je to necer a velmi to boli, ked sa rano trosku zahoja mozno zas skusite. Hlavne oddychuj a snaz sa zotavit a kludne sa aj poriadne vyplac, aj to pomaha. Posielam ti vela sily na zvladnutie toho vsetkeho

mimikas
9. sep 2015

@ajajaj00 mojko a nie si tehu?

ajajaj00
9. sep 2015

@mimikas mojenko teraz som si robila test a je tam velkeeee nic

evi789
9. sep 2015

@badimeria Je mi to lúto ☹ ... zelám Ti vela stastia a síl ☹

evi789
9. sep 2015

@ajajaj00 Jaaaj barbinka mojaaaa a kolko ti meska?