V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria boze akurat dne ssom ti mojko pisat chcela, len som ta nechcela vyrusovat lebo si pisala ze pokcate co a ako.... je mi to velmi luto moja.. .. nemam slov .. .. prajem ti z celeho srdca vela vela sil ♥ mozes mi hocikedy napisat !! ♥
@ajajaj00 ahoj moja, tak som sa potesila ked mi badimeria napisala ze je konecne po dlhej dobe tehotna a totok citam teraz rano :((((( az mi slzy vysli :((((((((((((((((((((((((((((((
tebe citam meska den, a test negativny>? joj zeny uz musite jedna tehu byt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! este raz vas vsetky plujem bacilkami a riadne tentokrat!!
@evi789 ahoj stratena dusicka, snazili ste sa tento mes aj vy ci nie?
@sara34valentina noo vsak ked potrebujem aby prisla na cas tak mi bude meskat co mne meskala len 3x za zivot a z toho raz som bola tehu ale tak nevadi bojujeme daleej vy sa ako mate
@ajajaj00 tak este stale dufaj !! priroda robi divy ♥
my sa mame dobre, nevolnosti uz nemavam teda 3den som v pohode 🙂 chuti mi hovädzinka 🙂 prsia aj brusko potieram olejcekom lebo sa mi prsia napli .. aby nepopukali ..
unava ale staleeeeeeeeeeeeee ..................................... furt by som spala...................................a ked prejdem 3km tak som k.o. ...... snad to coskoro prejde s tou unavou lebo chceme cestovat do decembra.....
jedine co este cakam, ze mojmu milacikovi trkne v hlavke a ma poziada o ruku 😀 😀 😀 akosi mu nezapina este 😀 😀 😀
@evi789 tu som milaaaaaacik moj 🙂 Co noveho??? Snazite saaaaa???
@ajajaj00 zlatooooo az od piatku zacinameeeee 🙂 Aj to budem este len 12.DC ale pre istotu 😀 Zacina znasilnovacske obdobieee 😀
@badimeria mojkaaaaa, je mi to tak lutooooo ☹ ☹ Tu pomôže jedine cas, nic ine ☹
Drz sa zlatko, myslime na teba vsetky :-*
@sara34valentina zlatkoooo chlapom kym to trkne to trvaaaaaaaaa 😀 😀
@sara34valentina Ahoooj 🙂 ,nieee,ja mam presne tiez Ms 3 den,takze zákaz vstupu 😀 😅 ..uvidííme,uvidííme 😉
@nicolettka2126 Dobre prdelka uz som sa docítala,ze sa Ti iba zacína snazikovské obdobíííí :-P tak nech sa steny trasú 😀
@ajajaj00 Nevadí moja pekná,vyjde to vtedy ked máá,viees ,cmuk Vám 🙂
@evi789 ajaaaaaaaj to nie iba steny sa budu teiast zlatooo ale cela zemegula lebo tento mesiac to proste MUSIIIIIIIIII vyjst 😀
@nicolettka2126 Aaaaaaamen 😀
@ajajaj00 hmm robi si z nas dobry den...keby aspon mala dovod neprist 🙂
Kocky vsetkym dakujem za podporu co som sa ja naplakala za posledny tyzden a prebdenych noci to som asi nezazila na prijme som bola dva krat a raz peklo ta dr.to bolo hrozne ten pristup to by ste museli pocut keby bol moj muz dnu tak asi ma otial vynesie ale co by jej ten povedal to by videla ale druhy prijem bol skvely lekar teraz uz len hormony a ja sa dame na poriadok lebo je to teda nadielka som asii stale v soku neschopna nicoho ale..prejde to ostatne davajte na seba pozor
@melisssssa mojko ja mam dovod asi tu cystu
@ajajaj00 no ,ale myslela som ten krajsiii doovod🙂 ja som myslela ,ked mi ovula prisla skor,ze aj.ms pride skor ..
@melisssssa vies co ja uz asi nicomu nerozumiem fakt
@ajajaj00 no ani mi nehovor...
@sara34valentina mojko tak ho poziadaj ty ked je taky nedopinavy, alebo mu to neako naznac 🙂, chlapy su niekedy fakt ako z inej planety 😀
@mimikas tak snad mu trkne lebo v decembri by som to chcela stihnut kym brusko nebude velke 🙂 uz mam aj svadobne stay pre tehulky vybrate jemne jednoduche na internete za 399eur 🙂 snad mu zapneeeeee 😉
@sara34valentina čakáš jeho dieťa. Proste mu povedz , že si to predstavujes inak. Chlapom nedopne nikdy nič. Môj tiež nič pár rokov. Potom bol krik a o pár mesiacov prsteň. Teraz sme šťastní jak nikdy. Možno s tou myšlienkou koketuje a treba ho len postrcit.
@ajajaj00 mojeje kamaratke povedali ked dotehotnela ze bez cysty sa neda otehotniet..... take na zamyslenie,,,,ze kazda zena ma cystu ktora bud zmizne alebo ostava pocas tehu, ze ona pomaha na otehotnienie, a je tam potrebna....ze je dobre ak mas cystu ze potom otehotnies 🙂 a inak teraz mi pisala kamoska ma len 27r a snazia sa rok a nic, ze sla na akupunkturu a hned na dalsi mes otehotnela 🙂
ja som dala tomu cas 4mes 🙂 kazda sme ina drzkam ti palce
@sara34valentina nejak bude moja...nehavam tomu volny priebeh do konca roka
@sara34valentina zlatkoo oni su tupelaaa🙂 🙂 ja som svojmu uz daavno dala najavo,ze chcem byt max v 28 vydataaa a furt nic..kazdy den mi pomaly vravi,ze aku on bude mat zenu..a ,ze ako ma miluje a budem jwho naj manzelka a fuurt nic...,ked som sa ho spytala,ze ci ho mam poziadat ja o ruku tak mi povedal,ze ,ked to spraviim,ze sa moc nahneva a citil by sa zahanbenyy ,ale aj tak neviem teda na co cakaaa 🙂 ale snad im dopne 🙂

@evi789 zlatko ahoj ale len prvy den ale to mi meska urcite kvoli tej cyste co mi urobil clostyl