icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
21. sep 2015

Tehulky moje, ja na vás myslím, aby ste dobre zvládli tehotenstvo.

rula
21. sep 2015

Idem spať, som kaput. Papaa

nicolettka2126
autor
21. sep 2015

@sara34valentina veru ano o 2 dni uz mozem 🙂 Uz som cela nasolena z toho 😀

sara34valentina
21. sep 2015

@rula a presne vtedy to pride, aj u mna to tak bolo nic som netusila ,,,,,,, priznaky ako na ms len som bola moc kludna ci ja nezvyknem drzim palce, ♥

sara34valentina
21. sep 2015

@nicolettka2126 o dva dni teda stvrtok si tu najdem huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podarilo sa, cakame bublinku ♥ to bude goool ♥ drzim palce

nicolettka2126
autor
21. sep 2015

@sara34valentina no to by teda bol gooooool a riadny zlaticko 😵
Nechajme sa prekvapit alebo ako moj drahy hovori nechajme sa prekvapkať 😀
Idem ja spi kat zena moja s malinkym cloviecikom v brusku, krasne snicky cmuuuk a zajtra si davajte na ceste pozor, pomalicky chodte a opatrne 🙂 🙂

agathachristie
21. sep 2015

@rula rada ta zas čítam, držím palce 😊 čo ma prísť príde 😉

nicolettka2126
autor
22. sep 2015

Taaakze pridavam moj zvllaastny neidentifikovatelny utvar na teste ktory bol robeny dnes na 9DPO vecer iba tak zo srandy a z nidy a vyslo toto 😉

wewitta
22. sep 2015

Zlatíčko strašne Ti želám,aby to krásne tmavlo a už konečne vyšlo 🙂 a čo moje si prechorená,či prečo myslíš,že môže byť skreslený výsledok? Drkžaj sa budem na teba myslieť ! ♥

agathachristie
22. sep 2015

@nicolettka2126 nieco rozuvkaste sa tam crta. skusis aj zajtra rano? drzim ti palce jak nikomuuu doteraz 🙂

nicolettka2126
autor
22. sep 2015

@wewitta proste tomu neverim ze na 9DPO vecer by to mohlo byt pravdive 😀
A dakujem krasne zlatko, uvidime co bude v najsledujuce dni 🙂

nicolettka2126
autor
22. sep 2015

@agathachristie ano skusim aj rano urcite ale radsej nic neocakavam 🙂 A dakujem krasne, neskutocne si to vazim 🙂

wewitta
22. sep 2015

a prečo by nemohlo 🙂 jednej babe som to tu videla 🙂 a už má dnes krásnu dcérku,ved aj ty ju poznáš 🙂 ma nick jetotu 🙂 - je to možné 🙂 bodaj by to bol aj tvoj príprad! teším sa , informuj nás ♥ :-*

nicolettka2126
autor
22. sep 2015

@wewitta jasne ze ju poznam s nou som bola v snazilkovskej teme minuly rok v septembri ked sme sa este tak intenzivne nesnazili iba som dufala ze sa stane zazrak 🙂
Joj no sama som veeeelmi zvedava a dam vediet neboj 😉

agathachristie
23. sep 2015

@nicolettka2126 držím dnes palce 😉

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@agathachristie vdakaaa 🙂 Uz mam po testovani 🙂 BT sa zatil drzi pekne hore uz treti den nad 37 a na trete je daco ale je to este natolko slabucke ze sa neodvazim to comukolvek pripisovat 🙂
Vsak kuk

evi789
23. sep 2015

@nicolettka2126 držím palce prdelka s peknými nohami 💜💜💜💜💜💜
aj zajtra skusis? Či iba v piatok?

agathachristie
23. sep 2015

@nicolettka2126 je to slabucke ale zosilnelo to!!!! Jupi držím palce a zajtra čakám ďalší test 😉

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@evi789 dakujem poklaaaaaad 😘😘
Ano ano aj zajtraaa by som nevydrzala do piatku 😀

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@agathachristie uvidime ake bude zajtrajsiiiii uz som nedoclava 🙂 🙂

melisssssa
23. sep 2015

@nicolettka2126 jeej moja drziiim moc moc palce nech to je tehuuu 🙂

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@melisssssa dakujem pekne, siiiiiiiilno verim ze to bude ono ividime v nasledujuce dni 🙂 Ale teraz ako uz ten test vyschol tak je to celkom pekne vidiet 🙂 No aj tak si to ešte radsej moc nepripustam 🙂

ajajaj00
23. sep 2015

@nicolettka2126 budete dve v rodine tehu huraaa a vidis naj darcek na narodiny mas cmuuk zlatkooo nech to silnie

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@ajajaj00 veru ak to naozaj aj u nas vyjde (radsej neplanujem dopredu) tak budeme dve bruskatice s rozdielom necele 3mesiace 🙂
Dakujem mojka za drzanie palcekov, velmi si zelam aby to bola naozaj pravda 🙂 A hlavne aby sa tentoraz uz nic nepokaslalo

rula
23. sep 2015

@nicolettka2126 jeeej, tak naša malá, nech Ti to pekne silnie a rastie. Boh Ti žehnaj !

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@rula mojka dakujem krasne, snad je to to co to ma byt 🙂 A snad bude silniet 🙂

mimikas
23. sep 2015

@nicolettka2126 straaasne silno drzim palceky, testik je pozitivny urcite a teraz to dotiahnete do uspesneho konca 🙂. zajtra rano cakam dalsi test.

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@mimikas Ďakujem pekne mojka 🙂
Ja ho este nenazyvam pozitivnym 😀 Som taka akoby obrnena este voci tomu viem ze tam nieco je ale radsej este nedefinujem co 😀

agathachristie
23. sep 2015

@nicolettka2126 ja Som slabým ciarkam neverila cca týždeň..ani mužovi som nepovedala. Keď vynechá ms tak oslavujeme 😄 kedy máš dostať?

nicolettka2126
autor
23. sep 2015

@agathachristie no bud v piatok alebo najneskor v sobotu 🙂 Toto je este takee slabulilinke ze tomu ani nahodou neverim este 😀 Uvidime aky bude zajtra rano 😉